FIFA 12

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

FIFA 12

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Citácia z eurogamer.cz:
Největší novinkou letošního ročníku se má stát tzv. Impact Engine, který permanentně monitoruje kontakty mezi fotbalisty na trávníku. Těch má být méně než ve FIFA 11, ale když už ke střetu dojde, zjistíte, kam hráč dostal nakopáno, zda např. do kolene nebo kyčle díky novému definování částí těla.

Ke zraněním hráčů má častěji docházet ke konci zápasů, kdy už budou více unaveni a mohou se klidně zranit i sami např. příliš velkým tlakem na míč. Pokud někdo obdrží šťouchanec, chytí se za tvář, a AI si takové údery bude pamatovat po zbytek zápasu.

Realistitější než dříve má být ve FIFA 12 systém přihrávek, kdy je cílem EA zbavení se posílání míče naslepo. Takže pokud se hráč pokusí o přihrávku někomu, koho nemá v zorném úhlu, vzroste pravděpodobnost, že se nezdaří. S tím souvisí i nová kamera, která bude snímat dění znatelně blíže trávníku, a větší vybalancování mezi útokem a obranou.

Známá funkce Personality Plus slibuje být propracovanější než minule a bude ovlivňovat i úspěšnost přihrávek mezi umělou inteligencí. Chování fotbalistů prý zase bude více lidské - co si ale pod AI Vision Game představit? Pokud hráč ovládaný umělou inteligencí uvidí, že se k němu s míčem blíží např. Fabregas, má si počínat mnohem obezřetněji než v případě bránění někoho jiného. Údajně má být snazší odkoukat z jeho pohledu cestu, kudy se bude snažit protihráče obejít.

Součástí hry budou tři nové stadiony, přičemž na všech přibudou trenérské lavičky a údajně okouzlující světelné efekty. Celková prezentace zápasů se inspirovala atmosférou, čilým ruchem a barvami na britských stadionech. Nové rozhraní dostane i herní menu, které bude zjednodušeno a ergonomičtější, hlásí fanstránka FIFA-Fuma čerpající z časopisu OPM.

Vydání hry FIFA 12 pro PC, PS3, X360 a další platformy se očekává tradičně v říjnu.

Na PC bude zase oproti next-gen konzoliam zaostávať.
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: FIFA 12

Príspevok od používateľa DeJF »

Btw, Impact Engine bude pohánať iba Xboxovú a Pskovú verziu.
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

Gameplay trailer

Čo bude nové oproti FIFA 11
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

veru tak, PC a konzolova verzia bude ta ista. Tak to ma tesi. Ale dufam, ze sa im podari este vylepsit manazer mod.

http://www.fifa.cz/fifa12/info/fifa-12- ... de-30-zari
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

No na manažerskom móde je vtipné to, že mnoho dobrých vecí tam bolo a oni ich z nepochopiteľných príčin odstránili. Aké? Novinárske otázky, výber týmov na priateľské zápasy, simulácia zápasu - vstup do zápasu, skauting...
master23
Light Professional
Light Professional

presne tak anem, ten manazer mod je zial na zlej urovni momentalne, a vylepsilby som aj system Player Growth.
oni uz viac menej dopredu maju ti hraci zabudovane v sebe potencial. takze aj ked s hracom, ktory ma overall 75 a potencial 75, tak len velmi tazko sa prekroci, aj ked by dal 100 golov v sezone.
tiez mi vadia ceny hracov. napriklad 20 rocny mladik bude mat skvelu sezonu, tak nech sa mu zvihne cena.
najoptimalnejsie by bolo keby spojili Fifa Managera s Fifou. I ked tusim sa da hrat aj v FM, ale neni to na urovni Fify.
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

FIFA 12 Fake CS Cover
Prílohy
Nuda
Nuda
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Ten hamšík by na obale nemal čo robiť.
erik25
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa erik25 »

Preco ? :D
master23
Light Professional
Light Professional

michalkoo: sak to je len re-make ceskych a slovenskych fans, a je to zaujimave. ale viac by sa mi tam hodil skrtel.

k teme, uz sa neviem dockat na FIFA 12, bude to skvele. dufam, ze bude manager mode trocha detailnejsi, a player-growth system by sa mal zmenit. nieco ako na FIFA Manageri.
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no ten cover som robil ja :) á áno chcel som tam dať škrtela ale nenašiel som na internete lepší obrázok :)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

no pochybujem ze EA bude menit módy hry, možno mierne vylepšenia, posledne roky je to iba o zostavách, grafike, pohyboch hráčov a AI
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

CheZteR napísal:no pochybujem ze EA bude menit módy hry, možno mierne vylepšenia, posledne roky je to iba o zostavách, grafike, pohyboch hráčov a AI
a čo iné sa ešte dá zlepšovať okrem módov? ....podla prezentovaných screenov by sa módy zmeniť mali
CheZteR
Redeemer
Redeemer

nachytal si ma :D ale nie
dobre, vieš čo mi vadí? že si v trenerskom mode nemožem zahrať prvu sezonu LM, spracovanie LM ziadne (ak by som to neporovnaval s PES možno by mi to ani nevadilo)
strasne mi vadi dabing, to ze je fifa od zakladu v cestine je jedno velke plus, ale ten dabing...bud na nom poriadne popracovat alebo ho tam vobec nedavat
// dalej v F11 mi strasne vadilo to hlavne menu
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Teším sa hlavne na novinky z konzolovej FIFA11 na PC a na Impact Engine. Inak čo sa týka módov mohli by integrovať Fifa Street 3 do hry. Ale to EA neurobí a bude cachovať z modifikovanej FIFA 08. Čo bolo na menu zlé? Zlé bolo to old-gen menu vo Fifa 10
CheZteR
Redeemer
Redeemer

no nie vyslovene zlé, len proste mne vadilo, napr. kamoš sa v tom vyžíval keď zapol hru a mohol si chvíľu robiť triky s Kaka :D
ja preferujem jednoduché rýchlo preklikateľné menu a nie najprv toto potvrdiť, toto zrušiť, teraz zrušiť in-game ukážku s Kaka a teraz konečne menu...mne to proste nesadlo to je celé :)
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Keby si mal originál nemusíš ten login rušiť. :D Trepú to skoro do každej EA hry.
EDIT: Fixnúť by mohli aj to sekanie kde musím prepnúť prioritu na high.
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

CheZteR napísal:nachytal si ma :D ale nie
dobre, vieš čo mi vadí? že si v trenerskom mode nemožem zahrať prvu sezonu LM, spracovanie LM ziadne (ak by som to neporovnaval s PES možno by mi to ani nevadilo)
strasne mi vadi dabing, to ze je fifa od zakladu v cestine je jedno velke plus, ale ten dabing...bud na nom poriadne popracovat alebo ho tam vobec nedavat
// dalej v F11 mi strasne vadilo to hlavne menu
áno tá LM vadí aj mne, menu takisto najviac ma dostávalo keď niekde ďaleko v menu som dal raz naspäť a hodilo ma to úplne na začiatok teda na ihrisko s hráčom, ten dabing nie je nič moc ale keď mi vadí dám si anglický a treba povedať že sa ešte často stáva že povedia hlášku ktorú som dovtedy nepočul napríklad "na tohle by karol polák řekl: VYNIKAJÚCO!" :)
master23
Light Professional
Light Professional

ako som hovoril, mne jednoznacne najviac vadi player growth. hraci maju uz dopredu zabudovany potencial, ktory sa snad ani neda presiahnut, a zda sa mi aj prilis pomaly. mal som neymara a eriksena v Chelsea, hram 5. sezonu, od 1. sezony som ich daval do zakladu, navyse Neymar vzdy dal 20+ golov a 10+ asistencii; Eriksen cca 10 g + 5-10a. a Neymar ma overall 86 v 5. sezone, a Eriksen len 82. Neymarov overall je v pohode, ale Eriksen ma potencial 90, a to mam teraz hrat 10 sezon, aby mal konecne 90, ked bude mat 30 rokov?

Ale co mi najviac vadi na player growthe je, ze proste neda sa najst nova hviezda/talent, tym myslim, ze mam napr. Moratu, stale bude hravat, bude davat goly, tak nech mu rychlejsie rastie overall. Nieco ako na Fifa Managerovi.
Napísať odpoveď