Rada
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Rada
to mu možno len napísala lebo je trápny 
prečo by jej nemal písať ???
počkaj kým príde z dovolenky, povypytuj sa ako bolo a kktiny a hlavne si uvedom, že máte 14 ==> . . . . (domysli si čo...)
podľa mňa, ak sa bavíš (minimálne ty) keď si spolu píšete tak nieje dôvod s tým prestať, ak ťa začne ignorovať a písať vety typu: "ok" "jasne" "popises?" "o com" tak sa na ňu vyser a písni inej
počkaj kým príde z dovolenky, povypytuj sa ako bolo a kktiny a hlavne si uvedom, že máte 14 ==> . . . . (domysli si čo...)
Spoiler
nič (vážne z toho) nebude, nemôžeš niekoho milovať či čo, ALE:
Nebudem si tu mazať med okolo úst. Aj keď to vyznie možno tvrdo, no je to pravda. Zamilovať sa za 2týždne cez internet je dosť detinské a podľa mňa nemysliteľné. Nejde o skutočnú lásku, vzájomný cit. Ide len o poblúznenie myslí mladých ľudí, ktorí si myslia, že sú zaľúbený, no podstata veci im uteká priďaleko. Najprv ti povie, že ťa miluje, potom, že si trápny? Je evidentné, že má dievča len 14 a hlavou a telom jej dominujú hormóny. Musí ešte dozrieť.
...a ty tiež umadbroMusí ešte dozrieť.
-
jin
VIP
umadbro: Uvedom si sled udalostí. Začali ste si písať. Napísala Ti, že Ťa miluje. Nasledovala Tvoja logická reakcia - začal si jej odpisovať sladké zaľúbené správy. Tu sa zastavme. Logická reakcia by bola, že by to opätovala. Nie, napísala Ti, že to je trápne.
Ad.1 - Dievčina má 14 - bordel v hlave najväčší, jeden deň je schopná hovoriť Ti (resp. písať), že Ťa miluje, druhý deň Ťa odpísať, ako nejakého "trapera". Hovorím Ti rovno, z tohoto mračna nezaprší a potenciál v tom nie je.
Ad.2 - Opäť sa idem rozhorčovať nad známosťami cez internet. umadbro, zamiloval (ok, použime tento výraz, aj keď si nemyslím, že je presný) si sa do zhluku jednotiek a núl!! Uvedomuješ si to vôbec? Reálnu osobu si ešte ani naživo nevidel, nevieš, ako znie jej hlas, nevieš, ako sa správa (teda trochu už vieš), nevieš, aká v skutočnosti je. A ty sa tu ideš zamilovávať? Vráť sa na zem a prijmi realitu, aká je. A hlavne to teraz nechaj na nej, aj keď si myslím, že to dlhé pokračovanie mať nebude.
Ad.1 - Dievčina má 14 - bordel v hlave najväčší, jeden deň je schopná hovoriť Ti (resp. písať), že Ťa miluje, druhý deň Ťa odpísať, ako nejakého "trapera". Hovorím Ti rovno, z tohoto mračna nezaprší a potenciál v tom nie je.
Ad.2 - Opäť sa idem rozhorčovať nad známosťami cez internet. umadbro, zamiloval (ok, použime tento výraz, aj keď si nemyslím, že je presný) si sa do zhluku jednotiek a núl!! Uvedomuješ si to vôbec? Reálnu osobu si ešte ani naživo nevidel, nevieš, ako znie jej hlas, nevieš, ako sa správa (teda trochu už vieš), nevieš, aká v skutočnosti je. A ty sa tu ideš zamilovávať? Vráť sa na zem a prijmi realitu, aká je. A hlavne to teraz nechaj na nej, aj keď si myslím, že to dlhé pokračovanie mať nebude.
umadbro za to, že poviem pravdu o tom, že musíš ešte dospieť hlavne po psychickej a rozumovej stránke mi nemusíš znižovať karmu a robiť zo mňa šaška 
teraz tu o to vôbec nejde ... podľa mňa tá holka má dosť rozumu keď z toho "vycúvala", uvedomila si že je to hlúposť a napísala ti , že si trápny (síce to mohla napísať aj ináč) - ako fakt prepáč, """""zamilovať""""" sa do dievčaťa, ktorú si ako bolo spomenuté v živote nevidel je nemožné. Ale možno sa ti len páči jej fotka na POKECI a zle si sa vyjadril.a ze dievcata dospievaju skor.. v tomto pripade je to teda paradox :X
martin, ako daj aj mne - karmu, fakt to mam v pi*i. cau
aby som mal nejaku hrdost tak jej nieco napisem na uvedomenie (v ramci slusnosti a aby sa uvedomila). zuz mas nejaku radu? :d
//autoeditácia príspevku (01 Aug 2011, 21:37)
aby som mal nejaku hrdost tak jej nieco napisem na uvedomenie (v ramci slusnosti a aby sa uvedomila). zuz mas nejaku radu? :d
//autoeditácia príspevku (01 Aug 2011, 21:37)
tak ked ti dievca napise ze ta "miluje" (ako v tomto pripade), tak jej hadam nenapisem(aj ked som vedel, ze je to absorudne), ze ja teba nie. Chapes.martinwa napísal: teraz tu o to vôbec nejde ... podľa mňa tá holka má dosť rozumu keď z toho "vycúvala", uvedomila si že je to hlúposť a napísala ti , že si trápny (síce to mohla napísať aj ináč) - ako fakt prepáč, """""zamilovať""""" sa do dievčaťa, ktorú si ako bolo spomenuté v živote nevidel je nemožné. Ale možno sa ti len páči jej fotka na POKECI a zle si sa vyjadril.
vidíš a je to tu, nevolám sa martin, nazval si ma tak iba na základe hlúpeho nicku
... dúfam, že vieš aspoň to ako sa volá ona pravým menom
(či len nick seXiZabQa1234??) ... dosť bolo srandy a podpichovania, chalan musíš si uvedomiť, že toto nemá budúcnosť, baba to pochopila a prišlo jej onedlho nepríjemne dostávať furt otravné RP od "zaľúbenca", ktorého nikdy v živote nevidela, ale to už sa zas a znova opakujem.
... podľa mňa to bola z jej strany len sranda (síce sa z takých vecí sranda nerobí) a už ju to omrzelo tak nechce aby si jej písal ... avšak keď chceš tp radu - tak sa s ňou OSOBNE stretni, samozrejme ak nebýva od teba 350 km.
áno chápem to tak, že keby ti teraz napísala zuzanuska že ťa miluje, tak zrazu miluješ aj ty ju???tak ked ti dievca napise ze ta "miluje" (ako v tomto pripade), tak jej hadam nenapisem(aj ked som vedel, ze je to absorudne), ze ja teba nie. Chapes.
ja ti dám len jednu radu - istým spôsobom ťa poslala do prdele keď si sa snažil vyjadriť svoje začínajúce city k nej, tak to ber tak ako to je a nerieš ďalej. pokiaľ sa budeš napriek tomu ďalej snažiť sa jej nejako votrieť do priazne, budeš jej na smiech alebo ju to môže otravovať. tak či tak ti to môže spraviť len zlé meno u iných dievčat.
prajem ti veľa šťastia - ale u inej holky.
prajem ti veľa šťastia - ale u inej holky.
Moja rada: nepíš jej nič.
Chceš si zachovať hrdosť, tak jej nič o nijakom uvedomovaní si nepíš. Možno je uvedomelá, ale to brala len ako hru a nič viac. aj keď vyznávať lásku a používať také silné výrazy ako "milujem ťa", tak s tým sa fakt nemá zahrávať.
a keby jej napíšeš dačo akože nech sa spamätá a o čo jej išlo, skôr až to jej príde potom dosť trápne.
Takže podľa mňa to nechaj plavať, veď ti to za to nestojí, keď ona ťa ešte aj bude urážať.
Chceš si zachovať hrdosť, tak jej nič o nijakom uvedomovaní si nepíš. Možno je uvedomelá, ale to brala len ako hru a nič viac. aj keď vyznávať lásku a používať také silné výrazy ako "milujem ťa", tak s tým sa fakt nemá zahrávať.
a keby jej napíšeš dačo akože nech sa spamätá a o čo jej išlo, skôr až to jej príde potom dosť trápne.
Takže podľa mňa to nechaj plavať, veď ti to za to nestojí, keď ona ťa ešte aj bude urážať.
viem ako sa vola. TTmartinwa napísal:vidíš a je to tu, nevolám sa martin, nazval si ma tak iba na základe hlúpeho nicku... dúfam, že vieš aspoň to ako sa volá ona pravým menom
(či len nick seXiZabQa1234??) ... dosť bolo srandy a podpichovania, chalan musíš si uvedomiť, že toto nemá budúcnosť, baba to pochopila a prišlo jej onedlho nepríjemne dostávať furt otravné RP od "zaľúbenca", ktorého nikdy v živote nevidela, ale to už sa zas a znova opakujem.
-
audiotrack
VIP
ale ty jej predsa nemusíš písať aby sa uvedomila. Napíš jej radšej, aby ste sa stretli. Nepíš jej zamilované sms, preraď na pomalší stupeň a jednaj s ňou ako kamarátkou. Načo to zabíjať, možno si padnete do oka osobne a bude z toho láska. Ale teraz tam láska isto nie je. Ja by som jej na tvojom mieste napísal (alebo ešte lepšie zavolal hneď ako bude možnosť) a stretol sa s ňou. Ak chce kamarátstvo, tak bude súhlasiť. A z kamarátstva môže byť aj viac, ale ak ju hneď odpíšeš na základe nejakých rád z diskusného fora, ako sa chceš potom naučiť samostatne rozhodovať v dospelosti? Buď chlap a choď si za tým čo chceš. Ser na hrdosť, tú budeš potrebovať v dospelosti. Teraz máš 14. A nepýtaj sa čo jej napísať, máš vlastnú hlavu. Pýtal si sa na radu či čakať alebo jej písať. Ale tých možností je ďaleko viacumadbro napísal:martin, ako daj aj mne - karmu, fakt to mam v pi*i. cau