Benzin vs. Nafta
Re: Benzin vs. Nafta
Benzin vs Nafta? no ja rozhodne mam radsej Naftu nez benzin myslim ze je lepsia ..v zime naftaki lepsie chytaju a celkovo sa mi to viac paci
ale nemam nic proti benzinu len mam radsej naftu
aj ked zatial auto nemam ale otec .mali sme auto na benzin ale uz mame auto na naftu a paci sa mi to dost dobre to ťaha nie ze by benzin dobre netahal ale proste neviem mam radsej naftu ..moj nazor 
-
mato951
Star
- Kontaktovať používateľa:
lepšie chytajú?To kde si na to došiel? podľa mňa to je naopakv zime naftaki lepsie chytaju
nevies preco ale mas radsej naftu
v zime lepsie startuje benzin
nafta ti v nadrzi pocas mrazov stuhne, vytvori sa v nej voda alebo parafín, upchá sa ti filter a máš problém
nafta ti v nadrzi pocas mrazov stuhne, vytvori sa v nej voda alebo parafín, upchá sa ti filter a máš problém
-
Suffel
Guru
a nielen to, ale aj ked je to starsi diesel a ma uz slbasiu kompresiu tak aj vtedy zvykne dost tazko startovat v zime.. mame doma diesel ktory aj pri -22 nastartoval na otocenie kluca s dva krat prezavenim.. ale inak vo vseobecnosti lepsie startuje benzine kedze tam ti iskru sviecka dava stale..
mato951 napísal: lepšie chytajú?To kde si na to došiel? podľa mňa to je naopak
hm..naopak? mne to tusim jeden hovoril tatko ale ked si nechas naftak zohriat aspon 5 - 10 min tak ide jak hodinky
no vidis a benzinu budu stacit 4 minuty 
rozmyslam a nedokazem prist na ziadnu vyhodu nafty v zime, dokonca este aj autu dlhsie trva kym sa dnu poriadne "vykúri"
rozmyslam a nedokazem prist na ziadnu vyhodu nafty v zime, dokonca este aj autu dlhsie trva kym sa dnu poriadne "vykúri"
-
Suffel
Guru
hej 5 - 10min. len nie na volnobehu.. noo hej vyhody nafty v zime asi ziadne niesu, jedine taka ze ked este spis tak ten rachot spod kapoty ta istotne prebudii

5-10 min a ano na volnobehu ...Suffel napísal:hej 5 - 10min. len nie na volnobehu.. noo hej vyhody nafty v zime asi ziadne niesu, jedine taka ze ked este spis tak ten rachot spod kapoty ta istotne prebudii![]()
-
RATZINGER666
Darca
...musim sa k tomu vyjadrovat?? 
nemusis
nenutime ťa
-
Fabo
Hardcore addict
Ratzi: ty sa radsej vyjadri k tej mojej SS, toto tu je vopred prehraty boj.. 
-
RATZINGER666
Darca
Fabo: no boha, opat som zabudol odpisat, sorry, mas tam spravu 
Bendeer: ...neda mi to
ty zohrievas v zime auto 10min?
a nenapadlo Ta, ze v aute treba zohriat aj ine komponenty, nie len motor? 
Bendeer: ...neda mi to
-
t0m4s3
Admin
Nafta a volnobeh, vela stastia prajem
RATZINGER : ja este namam auto a ani vodicak ... ak si si mohol precitat v niektorej teme ..
ja len hovorim ze vzdy ked ideme s fotrom niekde na nasom naftaku tak to zohrieva aspon na polovicu potom to lepsie ide ... a kupili sme to asi mesiac dozadu takže v zime to nemam otestovane ako to s tym presne je ..iba co viem od jednoho kamarada .. 
-
RATZINGER666
Darca
ja mam benzin 1,5l R4, nastartujem, za minutu oprasim auto a zaroven pockam, kym premaze vrch motora, co poznat podla zvuku hydrostelov, sadnem do auta, po minute jazdy klesnu otacky zo sytica na bezny volnobeh a za dalsie 2min ma motor prevadzkovych 90°C, okna rozmrazene, prevodovy olej je prehriaty tiez spolu s lamelami, tlmice rozhybane, vnutri sa uz zacina kurit... co by si si kupil radsej? 
inak osobne ani zohrievanie celeho bloku na mieste bezne neodporucam, zohrieva sa neuveritelne pomaly, co motoru aj skodi... nehovoriac o tom, ze ostatne casti nie su premazane ani prehriate, ulozenie hriadelov apod...
inak osobne ani zohrievanie celeho bloku na mieste bezne neodporucam, zohrieva sa neuveritelne pomaly, co motoru aj skodi... nehovoriac o tom, ze ostatne casti nie su premazane ani prehriate, ulozenie hriadelov apod...
a ake mas auto presne ?
tym si mi chcel povedat ze zohrievat 5-10 min je moc ? ja som to povedal obrazne ..
-
RATZINGER666
Darca
323F BA... ano, aj 5min je moc... co znamena obrazne? preco si potom pisal 5-10min?
za minutu? to si dobrý
namrazu neoškrabuješ? 
to je jasne ze ked ho zahrejes tak ide lepsie, ale je blbost zahrievat 10 minut na volnobehu (imho za 5-10 min. naftu na volnobehu v zime proste nezahrejes)
// ratz aj ja som mal 323F
tmavozelenu metalizu 
to je jasne ze ked ho zahrejes tak ide lepsie, ale je blbost zahrievat 10 minut na volnobehu (imho za 5-10 min. naftu na volnobehu v zime proste nezahrejes)
// ratz aj ja som mal 323F
Ou mazda .. mazdy tie su dobre
v zime na volnobehu nie ale takto cez leto , jar , jesen ano ..dobre predtym som napisal uplnu blbost ..na volnobehu v zime ..asi som si neuvedmil co pisem 
-
RATZINGER666
Darca
CheZteR: prax je prax
za pol minuty mas ometeny sneh, nakoniec skrabes okna
ked nestihas do roboty, ide to samo 
// ja mam takuto cervenu
http://www.hojko.com/post1101942.html#p1101942 akurat kola su tam 15", na hentych sa nedalo jazdit...
Bendeer: ani na jar, leto, jesen... na co?
// ja mam takuto cervenu
Bendeer: ani na jar, leto, jesen... na co?