Google+
Re: Google+
Ja mam na Gogole+ spolu 232 ľudí v kruhoch. Skoro nikoho nepoznám a pridal som si ich len podľa príspevkov a profilu.
Systém pridávania ľudí tam predsa nie je obojstranný teda nemusí sa nič schvaľovať žiadne priateľstvo teda niečo ako Twitter. Myslím že G+ je skôr (zatiaľ) väčšia hrozba práve pre Twitter ako Facebook. Decká s Facebooku predsa nezaujmú nejaké kruhy, jedine tak nejaké dementné quizy, aplikácie a hry.
Systém pridávania ľudí tam predsa nie je obojstranný teda nemusí sa nič schvaľovať žiadne priateľstvo teda niečo ako Twitter. Myslím že G+ je skôr (zatiaľ) väčšia hrozba práve pre Twitter ako Facebook. Decká s Facebooku predsa nezaujmú nejaké kruhy, jedine tak nejaké dementné quizy, aplikácie a hry.
naco su ti nejaki cudzi ludia, ktorych nepoznas?
Bo sa doma nudí, a potreebuje kecať. Myslíte, že toto platí aj pre g+?
A čo som si porovnával, koľko potrebujem na odpočúvanie hesla na fb, a koľko na g+, tak myslím že g+ je lepšie bránené. (stačí wireshak)
A čo som si porovnával, koľko potrebujem na odpočúvanie hesla na fb, a koľko na g+, tak myslím že g+ je lepšie bránené. (stačí wireshak)
Pretože zdieľajú obsah ktorý ma zaujíma, tak som im pridelil určitý kruh a takto ich sledujem.beardie napísal:naco su ti nejaki cudzi ludia, ktorych nepoznas?
Ešte som s nikým z tých ktorých osobne nepoznám nekecal/nechatoval. Skôr si iba komentujeme príspevky. No nevidím žiadny problém si s niekym začať písať. Od toho sociálne siete sú, nie?©_ME napísal:Bo sa doma nudí, a potreebuje kecať. Myslíte, že toto platí aj pre g+?
-
Puffo
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ak by mal niekto záujem o pozvánku, tak SS 
Od augusta sa môžeme tešiť na on-line verzie flashoviek na sociálnej sieti Google+, čo bude zároveň výzva pre konkurenčný Facebook. Na rozdiel od Facebooku bude Google prevádzkovať hry na svojich serveroch a nie na serveroch vývojarov, ako je tomu na Facebooku. Na začiatku sa očakávajú chyby, ale časom si chce ukrojiť 30% z trhového podielu.
A to je zároveň aj začiatok konca Google+..CheZteR napísal:Od augusta sa môžeme tešiť na on-line verzie flashoviek na sociálnej sieti Google+
-
javatar
Hardcore addict
preco? pokial to bude spravene nevtieravou formou ako featura ktoru mozes ale nemusis vyuzivat (a google vie ako takto robit veci) tak v tom pripade to nemusi byt zle...
Niekde som čítal že všetky statusy z hier atď sa budú zobrazovať akoby v osobitnom kruhu alebo čo. Takže to nikoho nebude obťažovať a nebude potrebné zakazovať nejaké aplikácie alebo hry v nastaveniach.
-
.:M4jco:.
Medium Star
Zdravím ľudia, rád by som sa pozrel ako vyzerá táto nová služba avšak nemám pozvánku a bez nej sa možem divať aurát tak na modrý facebook...
Môj mail je majcovnik(at)gmail(dot)com
Budem veľmi rád keď sa niekto nájde
díky
Môj mail je majcovnik(at)gmail(dot)com
Budem veľmi rád keď sa niekto nájde
-
guess.whoo
Redeemer
sent
Re: Ako funguje Google Plus?
Akurat som isiel napisat to iste. Nie je to o tom ci si zo zapadu ci vychodu nehovorime o prizvuku ale o artikulacii.. Snazis sa az prehnane dobre vyslovovat, a miestami je to nechutne.. Na tom popracuj a bude to fajnCheZteR napísal: sry za OT ale otrasne artikulujes
Aha! Napíšem rovno - ja som myslel, že málo artikulujem a vy že až moc... ja takto hovorím normálne. Preto ma občas počuješ v reklame v rádiuMmartin napísal: Akurat som isiel napisat to iste. Nie je to o tom ci si zo zapadu ci vychodu nehovorime o prizvuku ale o artikulacii.. Snazis sa az prehnane dobre vyslovovat, a miestami je to nechutne.. Na tom popracuj a bude to fajn(aj ked, ja s mojim hlasom by som nenabral odvahu na nahravanie takychto videii
) No dost bolo OT...
Eeeeh, ked takto rozpravas stale - v normalnom zivote... Asi sa moc casto s ludmi nerozpravas, ze? Nic v zlom ale toto co je pocut je prehnana snaha o dobre vyslovovanie a artikulaciu, co je vidno aj na tvojej tvari v tom .. v tom uvitacom videu. Takto ludia bezne nerozpravaju, to by ich usta booleliii...rozhladna napísal: Aha! Napíšem rovno - ja som myslel, že málo artikulujem a vy že až moc... ja takto hovorím normálne. Preto ma občas počuješ v reklame v rádiu
A neviem no, reklamy v radiu uz dnes nepatria k hitom ako tomu mozno bolo kedysi, takze podla hlasu ta tam asi vela ludi nespozna.
-
mirak2
Hardcore addict
chcel tym povedat ze si neprirodzeny az usi bolia...doslova to recitujes
a aby som to doplnil, si rovnaky ako drviva vacsina hercov na slovensku, prirodzeny prejav nepoznaju a casto to schadza do afektu
a aby som to doplnil, si rovnaky ako drviva vacsina hercov na slovensku, prirodzeny prejav nepoznaju a casto to schadza do afektu
-
HiddenUser
Medium Star
Kto chce pozvanku? napiste mi SS. musite mat email na GMAIL!
vieme, uz si ponukal v inej teme
nenašla by sa pozvánočka ?
detrox15(at)gmail(dot)com
-
Sarger
Guru wannabe
Máš to tam.