Co robite pre svoj image?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
iceman1414
Medium Star
Medium Star

Re: Co robite pre svoj image?

Príspevok od používateľa iceman1414 »

občas si umyjem vlasy
bolek
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Rátajú sa aj kontaktné šošovky? :) Tie nosím pravidelne, lebo v okuliaroch si pripadám blbo. Pravidelne nosím striebornú retiazku s príveskom na krku, ktorú som dostala k 18ke. Keďže nemám rada vlasy v očiach, tak rôzne serepetičky ako štipce, sponky, gumičky a pod do vlasov a asi tak pol roka dozadu som si zvykla na rôzne visiace náušnice, ale skôr taký jednoduchší štýl, žiadny gýč. :)
gego
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gego »

nic a dobre mi je :)
Suffi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Suffi »

ak mozem povedat o sebe .. nic zvlaštne . ..nosim dlhe vlasy ..kratke neznašam ..ale inak nosim mozno tak naramok na ruke a to je vsetko :) ziadne tetovanie , nausnice , hair style . nič :sly:
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

image no zalezi od veku......ja mam 23 a nosim povacsinou kosele a saka k tomu slim rifle a nejake polobotky a je to vyssi level akoby som chodil v teniskach, rifliach, tricku. co sa tyka doplnkov tak jedine hodinky a prsten inak nic, mozno aj dioptricke okuliare ak to teda povazujete za doplnok. keby som mal 17 tak by som asi vyzeral v takomto outfite smiesne.

a aj tak je vzdy najdolezitejsie ci sa citis dobre v tom v com si obleceny/ake mas doplnky.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

to, ze vyzeras ako hocijaky hipster je vyssi level ako botasky a tricko? gimme a break :roll:
neqeb
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa neqeb »

vlasy neriešim, každodenná sprcha, posilka, a zlatá retiazka pod triko :)
Peter_Retep
VIP
VIP

axxis: za prve nejaky hipster (netusim co to je) urcite nie som....za druhe sako a kosela je vzdy lepsie ako tricko...no offense....
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Lepsie v com? Mne je akekolvek sako maximalne nepohodlne
Peter_Retep
VIP
VIP

tomase: aspon mne sa zda (subjektivne na mne) ze ti to tak nejak zvysi hodnotu. ked je tebe nepohodlne holt tak je, mozno si nezvyknuty, mozno saka z presvedcenia nenosis alebo co ja viem co.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Že zvýši hodnotu.. :lol:

Sako, topánky a tesily som mal prvýkrát v živote na maturitách - otras. Pokiaľ ma zase nejaká "tradiocionárska" situácia nedonúti, tieto veci sa na mne neobjavia. Hodnota človeka spočíva v iných veciach ako v nejakej košeli.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Nič... Nosil som retiazku, ale nakoľko je už asi pol roka v oprave, tak nemám ani tu...

Sem tam si nagelujem vlasy, ale to väčšinou, keď mám oblek, alebo niečo pod. Škoda, že je toľko málo aktivít, kde sa berie oblek a brať ho len tak do školy/doma poprípade hrať futbal sa mi nechce

hughito nenazval by som to zvyšovaním hodnoty, ale skôr sebavedomo ? (Aj, keď ani to slovo nie je veľmi správne) Neviem, aspoň mne to tak príde...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ak niekomu zvyšuje oblek sebavedomie, prosím, ale hodnotu určite nie. :wink:
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MIRV »

Nič, nikdy ma to nezaujímalo.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Peter_Retep napísal:tomase: aspon mne sa zda (subjektivne na mne) ze ti to tak nejak zvysi hodnotu. ked je tebe nepohodlne holt tak je, mozno si nezvyknuty, mozno saka z presvedcenia nenosis alebo co ja viem co.
OMG, ze zvysi hodnotu :lol:

sakom si hodnotu zvysuju akurat T-mobile super street sales manageri, poistovaci (aka finance sphere helpdesk manageri )a podobna haved, ktora otravuje ludi po uliciach miesto toho aby robila nieco uzitocne.
Ja osobne som fanusik oblekov, rad do nich investujem a nosim manzetove kosele a spol., ale to co pises je ciry blud. Mal by si menej pozerat filmy o uspesnych pravnikoch, podnikateloch alebo inych generickych zmrdo manazeroch
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

môže ti to pridať bodík u tých ľudí, ktorým na tom záleží... + vo väčšine spoločnosti s tým zapadneš a keď sa od teba vyžaduje niečo formálnejšie ako roztrhnuté rifle a batikované tričko, tak aspoň nemáš problém a nenadávaš...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Peter_Retep napísal:tomase: aspon mne sa zda (subjektivne na mne) ze ti to tak nejak zvysi hodnotu. ked je tebe nepohodlne holt tak je, mozno si nezvyknuty, mozno saka z presvedcenia nenosis alebo co ja viem co.
Tymto prispevkom si len podskrtol to co uz bolo hore napisane - hipster
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

všetci tú píšu jak dbajú o svoj zovňajšok, ale zabúdate na obuv... ja keď vidím ako niekto je super- hyper moderne oblečený a má tak zaj.. - pardon špinavé topánky ako by práve dokydal kravám, tak sa mi nožík otvára... Bacha na topánky! strašne veľa ľudí si to všíma a podľa toho si utvára dojem... (teda ja určite)...a najviac ma dojalo to ako môj spolužiak na výške mal všetko od nôh značkové a topánky mal prelepované obyčajnou lepiacou páskou, lebo za chvílu by sa mu bola asi celá noha vyvalila von... bože moj... :nono:
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

myslim ze termin zvysi hodnotu je vlemi nepodareny, proste su profesie kde sa to vyzaduje a skor by som to povedal tak, ze ked niekto z danych profesii /povedzme manazeri, personal v bankach, pravnici a pod/ nema sako resp oblek tak to jeho hodnotu znizi, lebo posobi nedoveryhodne neviem si predstavit, ze by nejaky z pravnikov vo firme isiel jednat s klientom bez obleku, tak isto ak by ma v banke obsluhoval niekto v tricku asi by som sa ho spytal ci mu neje*e...inac nech si nosi kto chce co chce...ja sa v poslednom case priklanam k formalnejsiemu stylu, kosele, vesta, sako, pomerne rad nosim aj oblek, a pestujem si zalubu v manzetovych gombikoch a hodinkach, proste sa mi to paci

btw: oblek neznamena tesilaky, iked mozno ako kde, ale dobre usity oblek, s kvalitneho materialu co cloveku padne podla mna nemoze byt nepohodlny, ved jemna vlna neskriabe, krasne dycha, clovek sa vtom nepoti, pomaly ani neciti ze ho ma...(samozrejme nepojdem vtom do posilky, alebo behat maraton, alebo ak je vonku 30°tak sa spotim aj v tangacoch ale to nie je chyba obleku :D )
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kafiatko napísal:všetci tú píšu jak dbajú o svoj zovňajšok, ale zabúdate na obuv... ja keď vidím ako niekto je super- hyper moderne oblečený a má tak zaj.. - pardon špinavé topánky ako by práve dokydal kravám, tak sa mi nožík otvára... Bacha na topánky! strašne veľa ľudí si to všíma a podľa toho si utvára dojem... (teda ja určite)...a najviac ma dojalo to ako môj spolužiak na výške mal všetko od nôh značkové a topánky mal prelepované obyčajnou lepiacou páskou, lebo za chvílu by sa mu bola asi celá noha vyvalila von... bože moj... :nono:
Ty by si asi nemala moc rada Johnyho Deppa, ktory nosi tie iste topanky uz neviem kolko rokov a odmieta ich vymenit za akekolvek ine :D
a moje by sa Ti asi tiez nepacili kedze ich mam takmer neustale spinave od blata z rieky alebo lesa ( s cistenim som uz rezignoval, lebo viem, ze by mi to nikdy nevydrzalo viac ako 3 dni kym by boli take iste )
Prílohy
johnny_depp_at_sweeney_todd_premiere_dec__3rd_20072.jpg
Napísať odpoveď