msconfig -> po spustení

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
FaTaL
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

msconfig -> po spustení

Príspevok od používateľa FaTaL »

Zdravim mam taky problem testoval som jeden software a odvtedy mam v msconfig také 2 nuly a preto mi to zrejme seka už som to vypol ale chcel by som to dať uplne preč lebo stale sa mi zda že mi to trochu seka nevie dakto ako to mam dať preč? :) Ďakujem a na obrazku je ten screen s tými nulami
Prílohy
Screenshot 2011-08-01_20-02-42.jpg
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Re: msconfig -> po spustení

Príspevok od používateľa CheZteR »

neviem ako sa da vymazat z msconfigu, ale to iste mozes robit aj v ccleaner, je to po slovensky a odtial si to mozes aj rovno vymazat
Denco
King
King

Príspevok od používateľa Denco »

Odinštaloval si ten software? Skús prečistiť programom CCleaner registre.
FaTaL
Light Expert
Light Expert

Už som ho odinštaloval aj teraz ešte premažem registre a už som to aj odstranil dufam že to už bude ok :) Ďakujem a ešte niečo nesuvisi to s temou ale daju sa nejak ziskať informacie z cd že kedy bolo napalene kedy bolo spuštane atď.?

//autoeditácia príspevku (15 Aug 2011, 18:17)
Myslel som si ze to bol nejaký soft lebo vtedy som dost skušal nove programy ale nebolo to ono potom som obnovil system windows a už to išlo v pohode ako predtym ani hudba mi nesekala aj keď internet šiel pomaly a sekal ale vtedy som zabudol že som mal vyťaženy pc skype hudba net cs atď. tak mi to reštartovalo pc a preto šiel pomaly ale teraz asi po mesiaci mi znova ide pomaly a tiež mi to reštartovalo pc ničoho nič aj keď som ho vôbec nemal preťaženy iba cs a vlc už aj teraz som ho obnovil a ide zase všetko v poho ale všimol som si že som mal ten novy bod pri obnoveni dnešok može byť dačo spoločne s vytvorenim noveho bodu? alebo čo to može byť? a keď mi to sekalo sekal mi aj vetrak keď som dobre počul vie dakto pomôcť aby som nemusel každy mesiac obnoviť win?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

skus si otestovat hdd cez HD Tune a ramky cez MEMTEST
FaTaL
Light Expert
Light Expert

Skusim to ale dnes asi nie lebo ma už bolia oči skusim to zajtra rano

//autoeditácia príspevku (16 Aug 2011, 9:26)
Už som to teraz prezrel s tym HD tune aj cez memtest v memteste som mal 0 errors a HD Tune ani neviem tak davam screen v tom error scan som mal tiež 0 problemov len ta teplota sa mi zda vysoka najprv pri prvom testovani som mal 38 stupnov a pri tom druhom ten scan som mal aj 44 stupnov je to veľa? A ešte som pozeral jak som rano zapol pc do spravcu uloh a tam som mal proces mscorsvw.exe a mi to zabralo 90 percent cpu čital som že to ma dačo s .net ale neviem čo vie dakto čo to je?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Napísať odpoveď