ist do toho?
-
Antichrist
Medium Star
ist do toho?
zdravim...zhruba pred mesiacom som sa zoznamil s jednou peknou, milou, rozumnou (aspon mne sa tak zda) dievcinou na pokeci...ja uz mam onedlho 19 a ona o par dni 17...mame svoje cisla atd..chceme sa stretnut lenze ja som z levic a ona z roznavy (cca 200km)...citim ze by to mohlo klapnut lenze bojim sa tej dialky...co vy nato?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: ist do toho?
neklapne. Kým nezažiješ, nepochopíš aký je náročný vzťah na diaľku. Vyžaduje to strašne veľa sily a odhodlania, a v 19/17 neverím že by ste to dokázali udržať. Možno by to fungovalo mesiac, možno dva, možno pol roka.. ale skôr či neskôr vás to isto zlomí.
chod, stretni sa, ale nic si od toho neslubuj, ziadny vztah v tom nehladaj, proste je to dialka, ona ma 17, este 2 roky budete od seba 200km (ak sa nerozhodne ist na vysku do tvojho mesta), budete sa len trapit... nechod do toho, hladaj si dievca z tvojho okolia, je ich plno, cakaju vsade 
hm ten vek by mozno aj sedel ale ta dialka je hrozna ..
takze myslim ze by ste mali ostat len kamarati ..
Urobite si prijemny vejlet....ale nic z toho nebude....Bude ta to mrziet,ale vies,kolko ja som takych vejletov zazila?Nie vela,ale predsa a rada na to spominam 
-
bolek
Guru
Stretnúť sa môžte, možno sa z nej vykľuje skvelá baba a úžasná kamoška, ale vzťahom na diaľku neverím. Kým nebývate alebo neštudujete aspoň v susedných mestách, je to dosť náročné udržať.
A hlavne na internete sa može správať úplne inak ako v reáli. Ja by som to neriskoval.
ako pise merco, sed na zadku a kasli na to, je to az prilis velky riskMerco_ napísal:Ja by som to neriskoval.
ale teraz dost ironie, pravda ze je to dialka ale za stretko nic nedas.....aj ked suhlasim ze dievca z okolia by bolo 100 krat lepsia volba.....
-
Antichrist
Medium Star
ja to skusim..uvidime ak to vyjde bude to aj tak tazke ale zato nic nedam akurat kesovicu xD
a ved tu nejde o risk, tu nema co riskovat, mozno si vobec naživo nesadnú a potom nebude mať nad čím rozmýšľať, naživo je každý iný ako naozaj
nikdy nerozmýšľaj o láske predtým, než tú osobu spoznáš naozaj - nikdy! 
-
audiotrack
VIP
no je tu risk z toho pohľadu, že si nesadnú a príde aj o to, čo má teraz. Možno si už nebude s ním chcieť písať, možno on stratí svoje ideály čo v nej vidí a podobne. Takto má priateľku cez net. Po stretnutí to už nemusí platiť
aj tak ich to stále bude ťahať k sebe, budú sa chcieť vidieť, aj tak sa raz stretnú 
-
Antichrist
Medium Star
chezter dufam ze mas pravdu
-
audiotrack
VIP
áno, ale je rozdiel sa stretnúť po roku keď sa tí ľudia už dobre (aj keď iba cez internet) poznajú, a je rozdiel sa stretnúť po mesiaci keď je 90% len ideál a zvyšných 10% len skutočná povaha danej osoby. Potom je to riziko rozbitia kamarástva omnoho menšie.CheZteR napísal:aj tak ich to stále bude ťahať k sebe, budú sa chcieť vidieť, aj tak sa raz stretnú
audiotrack... a na co su ti dalsie kamaratky?? (ved ma spoluziacky - byvale, terajsie, buduce... pripadne kolegyne..)
.
bud vsetko alebo nic:)
.
bud vsetko alebo nic:)
-
audiotrack
VIP
lumir, úprimne. Mal si niekedy vzťah na diaľku? CheZteR, rovnaká otázka.
Ja viem, tiež vždy každému radím aby to skúsil. Ale na diaľku nie. Z osobnej skúseností viem aké to je. Viem aké je to keď potrebujem objatie a musím naň čakať dva týždne. Keď je v nemocnici a nemôžem ju prísť navštíviť. Keď si ju musím pripomínať fotkami lebo pomaly zabúdam ako vyzerá (samozrejme je to trošku nadnesené pre podčiarknutie vážnosti). Viem aké je to vstávať ráno o štvrtej, cestovať mrte hodín aby sme spolu boli pár hodín a vrátiť sa späť druhý deň o druhej v noci. Viem aké je to míňať posledné peniaze na cestu do iného mesta, a plno iných vecí. A viem, že keby som ju predtým nepoznal tri roky, a keby sme nemali obaja nad 22 rokov, tak by nám to nevydržalo ani zďaleka tých 8 mesiacov. A rovnako ale viem, že nikdy viac. Ono je to proste príliš veľké trápenie. Utešuješ ju že to môže fungovať keď ste už tak dlho spolu, no sám tomu neveríš.
A načo kamarátku? Dobrá otázka. Ja ti na to odpoviem podobne. Načo vzťah? Nech jej rovno teda napíše že nie. Kamarátov treba, sú to oni čo ťa vypočujú na nete a spravia ti bútľavú vrbu keď ju potrebuješ. Sú to oni s ktorými si píšeš o vzťahoch a veciach, čo priateľke proste napísať nemôžeš. A práve z priateľstiev vznikajú vzťahy. Opačne nie. Moja ex na mňa nereaguje aj keď z mojej strany snahy boli. Balíkom mi po vyše pol roku od rozchodu prišli moje veci čo mala požičané. Nič, žiaden list tam nebol. Ani mi nedala možnosť zažiť posledný krát tú niekoľko sto kilometrovú cestu aby sme sa rozlúčili, ale proste sme sa rozišli cez net. Stratil som 3 ročné kamarátstvo, kvôli rozpadnutému vzťahu na diaľku. Dôvod rozchodu bola diaľka, nie nejaké nezhody.
Ak sa ti zdá že priateľstvo nemá žiadnu rolu, tak asi tiež nemáš viac ako spomínaných 19/17. Skúsiť to samozrejme môže, je dospelý a má vlastný rozum. Ja by som predtým tiež neposlúchol keby mi niekto povie že do toho nemám ísť. Ale hovorí sa, že hlupák sa učí z vlastných chýb, inteligent z cudzích. Ja mu chcem len povedať že to do čoho ide nemá pekné vyhliadky a zrejme to skončí rozchodom (smútok) alebo ani nepríde k vzťahu a skončí to hneď (smútok a strata kamarátky). Možno kamaráti ostanú, ale v tom prípade sa nič nezmení ak sa stretnú aj neskôr pokiaľ to chcú iba na úrovni kamarátstva
Ja viem, tiež vždy každému radím aby to skúsil. Ale na diaľku nie. Z osobnej skúseností viem aké to je. Viem aké je to keď potrebujem objatie a musím naň čakať dva týždne. Keď je v nemocnici a nemôžem ju prísť navštíviť. Keď si ju musím pripomínať fotkami lebo pomaly zabúdam ako vyzerá (samozrejme je to trošku nadnesené pre podčiarknutie vážnosti). Viem aké je to vstávať ráno o štvrtej, cestovať mrte hodín aby sme spolu boli pár hodín a vrátiť sa späť druhý deň o druhej v noci. Viem aké je to míňať posledné peniaze na cestu do iného mesta, a plno iných vecí. A viem, že keby som ju predtým nepoznal tri roky, a keby sme nemali obaja nad 22 rokov, tak by nám to nevydržalo ani zďaleka tých 8 mesiacov. A rovnako ale viem, že nikdy viac. Ono je to proste príliš veľké trápenie. Utešuješ ju že to môže fungovať keď ste už tak dlho spolu, no sám tomu neveríš.
A načo kamarátku? Dobrá otázka. Ja ti na to odpoviem podobne. Načo vzťah? Nech jej rovno teda napíše že nie. Kamarátov treba, sú to oni čo ťa vypočujú na nete a spravia ti bútľavú vrbu keď ju potrebuješ. Sú to oni s ktorými si píšeš o vzťahoch a veciach, čo priateľke proste napísať nemôžeš. A práve z priateľstiev vznikajú vzťahy. Opačne nie. Moja ex na mňa nereaguje aj keď z mojej strany snahy boli. Balíkom mi po vyše pol roku od rozchodu prišli moje veci čo mala požičané. Nič, žiaden list tam nebol. Ani mi nedala možnosť zažiť posledný krát tú niekoľko sto kilometrovú cestu aby sme sa rozlúčili, ale proste sme sa rozišli cez net. Stratil som 3 ročné kamarátstvo, kvôli rozpadnutému vzťahu na diaľku. Dôvod rozchodu bola diaľka, nie nejaké nezhody.
Ak sa ti zdá že priateľstvo nemá žiadnu rolu, tak asi tiež nemáš viac ako spomínaných 19/17. Skúsiť to samozrejme môže, je dospelý a má vlastný rozum. Ja by som predtým tiež neposlúchol keby mi niekto povie že do toho nemám ísť. Ale hovorí sa, že hlupák sa učí z vlastných chýb, inteligent z cudzích. Ja mu chcem len povedať že to do čoho ide nemá pekné vyhliadky a zrejme to skončí rozchodom (smútok) alebo ani nepríde k vzťahu a skončí to hneď (smútok a strata kamarátky). Možno kamaráti ostanú, ale v tom prípade sa nič nezmení ak sa stretnú aj neskôr pokiaľ to chcú iba na úrovni kamarátstva
mal som
ukonceny kvoli dialke...dopadlo to dost blbo uz si ani nepiseme ...
// podla mna si tym musi kazdy prejst sam, z rozpravania inych to nikdy nikto nepochopi, kym si to nezazije na vlastnej kozi
// podla mna si tym musi kazdy prejst sam, z rozpravania inych to nikdy nikto nepochopi, kym si to nezazije na vlastnej kozi
Urcite nie...precitaj si moju temu.
Moze to dopadnut vseliak...v tom najlepsom ta vysmeje, posle prec...nezamiluje sa a neda ti nadej. V to mozes dufat. Alebo to klapne a potom zostanete v patovej situacii. Potom ti uz zostane len bolest, nekonecne otazky preco a cakanie...a ver mi ak nerobis 12ky ako ja tak pravdepodobne stravis vacsinu casu v liehu
. Budes kontrolovat jej fb, icq...nie preto aby si ju spehoval a vedel ci ta nepodjebava ale aby si sa aspon takto dotkol jej osobneho zivota. Mozno ju parkrat navstivis, ona teba ale co to potom ?
Myslim si ze som horsie na tom ako ty....ja mam zaroven prislub toho ze ju o rok budem mat tu...a zaroven neviem ci pride ci si vyberie skolu tu alebo ci na tej skole vydrzi aspon rok. Ktovie...
Kazdopadne ja som sa zamiloval hlboko...dennodenne s tym bojujem a neviem co bude dalej
Moze to dopadnut vseliak...v tom najlepsom ta vysmeje, posle prec...nezamiluje sa a neda ti nadej. V to mozes dufat. Alebo to klapne a potom zostanete v patovej situacii. Potom ti uz zostane len bolest, nekonecne otazky preco a cakanie...a ver mi ak nerobis 12ky ako ja tak pravdepodobne stravis vacsinu casu v liehu
Myslim si ze som horsie na tom ako ty....ja mam zaroven prislub toho ze ju o rok budem mat tu...a zaroven neviem ci pride ci si vyberie skolu tu alebo ci na tej skole vydrzi aspon rok. Ktovie...
Kazdopadne ja som sa zamiloval hlboko...dennodenne s tym bojujem a neviem co bude dalej
k vztau na dialku sa nevyjadrujem... ja by som do toho nesiel (aj ked, nikdy nevies..)
.
na "kamaratstvo" mame asi rozdielny pohlad. ked si s niekym pisem na nete, nie je to pre mna kamarat. skutocnych kamaratov mam 2 + 1 kamaratku (je to malo? vela? neviem..). ostatni su pre mna len znami, kolegovia, byvali spoluziaci...
.
na "kamaratstvo" mame asi rozdielny pohlad. ked si s niekym pisem na nete, nie je to pre mna kamarat. skutocnych kamaratov mam 2 + 1 kamaratku (je to malo? vela? neviem..). ostatni su pre mna len znami, kolegovia, byvali spoluziaci...
-
Antichrist
Medium Star
pisal som si aj z jednou babou asi rok..mala 15, bola do mna blazon aj ja do nej..po roku sme si dali stretko.prisiel som za nou vsetko sa zdalo byt super a o 3 dni neskor bolo po vsetkom...napisala ze ma uz nelubi..vymazala si ma s fb, na pokeci neodpisovala..az teraz cca pred tyzdnom si ma znovu pridala..pokecali sme ale na otazku ci ma chalana odpisala moja vec..ale to je ten vek15..