Nepamätám si to celé, takže ak ten starký má ženu a dieťa, stačí povedať, žene, že ju podvádza z tvojou bývalou a je to... Dáš jej info a nech si to vyrieši sama
Priateľka a problém
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: Priateľka a problém
Neni to náhodou tak, že keď suka nedá pes neskočí ? Ale to je detail...
Nepamätám si to celé, takže ak ten starký má ženu a dieťa, stačí povedať, žene, že ju podvádza z tvojou bývalou a je to... Dáš jej info a nech si to vyrieši sama
-
blitzkrieg
Professional
ak by som to povedal strhla by sa tzv. reťazová reakcia a ver mi že by to pokračovalo dokiaľ by to neskončilo doslova a do písmena, s kriminálnikmi niet múdrej reči, a to je jedno ako je to porekadlo o suke a psovi ..princíp je ten istý ale ja sa nevzdávam a hrdo si budem kráčať, začala húliť s ním a povedala mi že mám si ísť svojou tak ako vždy a to len preto že som nechcel húliť ...proste tu išlo o to že je zblbnutá .. jej vec jej problémy 
Správne, hlavu hore
pro jedno kvíti slunce nesvíti.
Možno raz zistí, o čo prišla
Ty si teraz môžeš vydýchnuť, ako ti bude bez nej lepšie, nikto ti už nebude stále klamať a zrádzať ťa.
Možno raz zistí, o čo prišla
počúvaj blitzkrieg, podľa tvojho opisu mi to pripadá, že holka má v hlave riadne nasraté. buď rád že sa vám to rozpadlo teraz - predstav si že by si niekoho takýchto "kvalít" mal na krku ďalších x rokov...
-
blitzkrieg
Professional
preto som rád že to je tak lebo s mojou povahou neviem ako by to bolo kebyže mi toto urobí neskôr ..asi by som sa nezdržal a niečo vyviedol a to som až priveľmi dobrý na dievčatá, proste bol som na lexaurine a podob. veciach kvôli tejto holke ale ako som sa to dozvedel lieky som vysadil a trápenie vystriedala nenávisť
Tak ale pozor aj na tú nenávisť, lebo tou ublížiš jedine sebe a to je dosť na psychiku.
Tú zlosť si nejak vybi, či už bike, alebo nejaký šport alebo niečo, kde sa zbavíš zbytočnej energie a hnevu
Tú zlosť si nejak vybi, či už bike, alebo nejaký šport alebo niečo, kde sa zbavíš zbytočnej energie a hnevu
-
blitzkrieg
Professional
nie nenávisť ako taká akú ste pochopili ale nenávisť k nej, proste sa mi hnusí a nechcem ju ani vidieť ..takúto nenávisť som myslel, mne je fajn teraz
ale nenávisť ako nenávisť, stále je to cit, ktorý dokáže veľa, ale chápem, že teraz je to ešte silné
keď sa to dostane do stavu "mám ťa na háku", tak už ti nebude môcť nijak ublížiť
:):)
keď sa to dostane do stavu "mám ťa na háku", tak už ti nebude môcť nijak ublížiť
-
blitzkrieg
Professional
to máš pravdu, je to čerstvé v podstate ale keď viem že nebola chyba vo mne tak ma to všetko prešlo ..síce ju ešte jeden rok budem stretávať v škole ..ale maturujem tento rok čiže nebudem mať čas myslieť na nejakú radodajku 
No, možno jediná chyba bola v tom, že si jej slepo veril, resp. prehliadal to, čo bolo viditeľné a dovolil si jej, aby sa k tebe správala tak, ako sa správala.
Jasné, maturity
bohvie, čo dotiaľ vláda nového vymyslí 
Jasné, maturity