Vďaka manipiláciov s grafickou kartov nám nejde žiadna hra

Informácie o software, ankety...
mag19981
Light Expert
Light Expert

Vďaka manipiláciov s grafickou kartov nám nejde žiadna hra

Príspevok od používateľa mag19981 »

Ahojte, Odkedy som na pc Win XP, 2,0GHZ, 1Gb ram. Nejako som s programom, ktorý má značku myslím ako grafická karta, som buď niečo robil, alebo som cez neho chcel zistiť koľko mb mám grafiku. No od vtedy nám nejde žiadna hra, píše error, ladiť, problém s grafickou kartou, pritom hry spíňajú HW požiadavky.
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Vďaka manipiláciov s grafickou kartov nám nejde žiadna hra

Príspevok od používateľa audiotrack »

"buď niečo robil alebo chcel zistiť" .... "píše error" ...

z toho sa nedá vôbec pomôcť. Nevieme čo si robil, v čom si to robil, aký error píše.. nevieme nič len že ti nejdú hry. Tak si pekne zisti ten názov toho programu, presne napíš čo si v ňom zmenil, z kade ten program máš, aké hry ti nejdú, akú chybu hádže a podobne
Denco
King
King

Príspevok od používateľa Denco »

Skúsil by som ten program odinštalovať, prípadne preinštalovať aj grafickú kartu.
mag19981
Light Expert
Light Expert

ľudia už som zistil ako sa to vola GPU-Z_ASUS_ROG_0.5.3.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

podľa tohto je to iba informačná utilita, tak neviem čo si tam mohol zmeniť. Nepamätáš si či si tam niečo prestavil (ak sa tam vôbec niečo zmeniť dá)? Inak mi google vyhodil len plno linkov na download servery a torrenty. Mal si tam ten program originál alebo si ho zťahoval? Možno išlo o nejakých pochybný soft. Prescanoval si si počítač či nemáš nejaké vírusy?
mag19981
Light Expert
Light Expert

audiotrack napísal:podľa tohto je to iba informačná utilita, tak neviem čo si tam mohol zmeniť. Nepamätáš si či si tam niečo prestavil (ak sa tam vôbec niečo zmeniť dá)? Inak mi google vyhodil len plno linkov na download servery a torrenty. Mal si tam ten program originál alebo si ho zťahoval? Možno išlo o nejakých pochybný soft. Prescanoval si si počítač či nemáš nejaké vírusy?
Áno, od vtedy som si preskenoval pc (Eset Nod32), no v Aj mi píše samé problémy s graphic memory, a jedine čo som kedy s grafickou kartou robil bolo to s tým programom. A hry, ktoré predtým išli, u nejdú, ale teraz som si všimol, že slabšia hra seká, a ešte slabšia ide v pohode, neznížil som nejako výkon, či nie je už karta slabá a stará, tak už nedokáže čo predtým, ale to by musel byť veľký zoslabujúci skok.
Napísať odpoveď