Alkohol - co potom?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Dingo1942
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Alkohol - co potom?

Príspevok od používateľa Dingo1942 »

ráno jednoznačne kým mám ešte hladinu vyrovnávacie pivo (posledne 2x radler, uhasí smäd a trochu ma popraví), potom ROH (zasvätený rozumejú :-D ) a hneď po tom šup do postele vyspať sa aspoň na 2hod a som ako rybička :-)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

prave som sa dozvedel ze zo mna este razi a to budu za chvilu 4 hodiny, pride to podvecer opica ako delo, radte chlapi bude to zlee :(
ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ
Star
Star

Príspevok od používateľa ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ »

kasli nato, nadrb sa aj dnes, vytriezvies az zajtra :)
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spojka13 »

tak ako tvrdi Sapler... zrež sa a maš pokoj s jednou opicou...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

a co teoria spajania opic? :D Najhorsie su tie po par prepitych dnoch, vsetko sa to dokopy zrata a pride poriadny king-kong
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Ja som tak strávil jeden festival :D Pilo sa 3 dni v kuse , takmer bez spánku (dokonca aj bez únavy :?: ) , až v pondelok prišli zaujimavé stavy :D Spal som asi 16 hodín a minerálky išli závratným tempom ale na vracanie mi nebolo ani raz :D
boborko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa boborko »

alkohol dehydratuje a tiež zle pôsobí na vitamíny... takže ja si dám vkuse 2x šúmák vitamínový a 1x poldeci a je to fajn :) neskôr niečo lahšie na jedenie(nie klobásku) prípadne vývar ;)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Adry napísal:Neviem ako u druhých, ale mne pomáha "zapnutie metabolizmu". Tzn po prebudení hodiť studenú sprchu zjesť napr bujón alebo wifonku a ísť si zabehať, poprípade nejaku inú činnosť... hlavne sa hýbať. Neverili by ste ako ma po sobotnej chlastačke prejde opica cez zápas (futbal). Jeden polčas na ihrisku spraví svoje a som jak rybka.
Ale inak v poslednom čase už ani nejake extra opice nemávam, samozrejme keď to nepreháňam s miešaním.

//zabudol som dodať svoj rituál, neviem prečo, ale cez opicu mám hroznú chuť na jogurty :D
Ja to robim podobne, teda az na to sportovanie :D Rano je fakt najlepsie dat cim skor sprchu a zacat prijimat tekutiny, na to je najlepsi bujon, pretoze je teply a mam pocit, ze na zaludok posobi prijemnejsie ako studena voda.
Zaroven dost pomahaju kysle veci, najnovsie si tak davam sumienku s vitaminom C, to ma z opice dostane relativne rychlo.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

na druhy den?
znovu pit :D
inak mna hlava nebolieva, skor mam problem so zaludkom...

lyzicku sody bikarbony do pohara vody, zamiesat,
nasypat tam za lyzicku citrodeka, zacne to sumiet a vtedy vypit...
dobre sa vygrgat, najest a je to OK :)
so-Margit
Novice
Novice

Príspevok od používateľa so-Margit »

daj si poldeci, alebo malé pivo...;) poprípade mlieko (kyslé, sladké - u každého inak pôsobia)... najlepšia je horúca kuracia polievka, prípadne nejaký vývar, najlepšie mastný...;) kamarát tlačí po alkohole do hlavy tyčinky ;) skúšaj skúšaj...studená sprcha na hlavu pomáha tiež, no u každého iné..:)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Doporučujem zapíjať domácu hustým bazovým sirupom. To je medovina prosím pekne : )
Kto nevyskúšal, nech sa zdrží komentára, vďaka - m(_ _)m
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Fúúú tak túto noc som sa zobudil s tým, že mi je strašne zle. Jeden z mála prípadov, keď som ľutoval, že mi nie je zle z alkoholu. Bolo to z jedla a neviem prečo, ale z jedla je to vždy strašné utrpenie. Nakoniec sa mi to podarilo rozchodiť. Neprajem nikomu :?
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ono najlepsie je pred spanim sa naliat vodou aby rano nebolela hlava, to ale sa samozrejme casto zabuda.
preto mam stale v pohotovosti sumivy aspirinC , nasledne nato sumivu iskru a na obed slepaci vyvar.
Funns
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Funns »

pozeram ze sa tu uz dlho nic nepisalo .. tak ja akurat tak poviem ze najlepsie je NEPIT a ked PIT tak nie alkohol ...mam doma živy priklad ake je hnusne bit alkoholik ..priklad je moj foter on je alkoholik jak hovado a niči tym zivoty ostatnych , nemyslim tak ze tyranie ale myslim po financnej stranke a este je hnusne ked je nasiaknuty alkoholom a vietor to rozfuka do polky domu ..niesom plnolety..ale nikdy som nebol napity a hadam ani nebudem , ano raz to mozno vyskusam ..tiez mam jeden priklad kamaratov otec je taky ako som napisal on sa opil iba raz potom mu bolo zle na druhy den a od tedy ani raz nebol opity a to uz je nejakych 20 rokov .. a on si nepripija ani na silvester alkohom , venuje sa radsej svojej rodine a svojej robote - autam .. .. a myslim ze tak je to lepsie :)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Funns - ale to mas tak so vsetkym, proste vsetko s mierou a rozumom! Preco si nevychutnat dobru chut, uvolnit atmosferu, pekne si pokecat atd. Je mi luto ze tvoj otec to nezvladol (mozno to este zvladne) ale kvoli tomu nemozes zanevriet na vec ktoru mozes rozumne, uzitocne a dokonca aj zdravo uzivat ty.

Ozieranie mladeze je druha vec, proste sa potrebuju vyburit. To vacsinu jednoducho prejde. Ked si spomeniem na poslednu chatu - bolo nas 11 prvy vecer sme pili tak aby sme boli schopny vstavat a robit gulas a druhy vecer sme si o pol 11 spomenuli ze este mame flasu vodky (0,7 deci pre 11tich je ozaj malo) a este aj tu som dorazal v nedelu rano. A to nikomu v sobotu vecer nebolo zle, proste sme sa bavili a neako sme zabudli chlastat :lol:
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

treba si uvedomiť že alkohol je jed = prirovnám to k muchotrávke,keď jednoducho povedané máte v obehu niečo čo človek nevie bežne stráviť a zbytočne tým zaťažuje všetky orgány, niekedy až tak neúmerne, že otrčíš kopytá...

Riešením je sa dostať tieto látky von, a to funguje len dvoma spôsobmi:
- vygrcať sa = len nemáte záruku že vygrcáte všetko čo treba
- vyplaviť látky = piť piť piť (v podstate je jedno čo, doporučiť môžem mlieko alebo čistú vodu, minerálku(jemne sýtenú) ps: nekombinujte tieto dve), neskôr klasickú sáčkovú polievku, ja zvyknem ešte zjesť BEBE Dobré Ráno keksy...

skôr by som reagoval k príspevkom vyššie, a to odburávanie športom ?
- keď sa dovalím z chlastačky do postele tak som totálne energeticky vyčerpaný, do rána sa nevyspím kvôli točeniu gebule a žalúdka = žiadnu energiu nenaberiem.
Síce pohyb zaručene pomôže, ale zas tak by som to nepreháňal, pretože športom zo seba vyšťavíš ešte posledné zbytky energie, síce aj s kúskom chlastu ale potom ti môže byť ešte horšie.

takže čo robiť?
- základom je nabrať energiu na ďalšie existovanie - tu sa nedoporúča energeťák, ale radšej znova posteľ, medzi zlými snami piť čistú vodu...
- nasleduje tyčka (neni nič lepšie ako ranné tykovanie do hajzla, fakt to je úžasný pocit, s porovnaním čo bolo predtým) - keď nie tak začnem papať niečo ľahké - vyššie spomínané bebe keksy a zalievať mliekom
- neskôr litre vody, polievky zo sáčku (nedoporúčam variť dačo zložitejšie)
- ideálne je vypadnúť niekam kde je absolútne ticho - les, vzdialená pláž, proste mimo hluku (ja mám s týmto problém že mi potom ešte 3dni v hlave hrabe a počujem všetko inak, a preto je ideálne zrelaxovať v úplnom tichu)
- prípadný ďalší spánok / pred TV
- nakoniec to zaliať pivkom a ste fit
Funns
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Funns »

javatar - snad mas pravdu snad sa s toho dostane ..ale tak zas nepoviem ked si niekedy v buducnosti budem doma sediet a cumet na telku akurat bude hokej ze si neotvorim jedno ..dve pivka ale zase to nebudem prehanat nicim viac a to iba obcas nastane takato chvila .. :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak tak, síce alkohol je proste alkohol, ale my tu máme tak silnú kultúru pitia, že sme všetci navyknutí. :) Ja by som dokázal abstinovať, keby som chcel, ale na čo ? Už nemám 15-16 rokov aby som slopal každý piatok, teraz pijem max. raz za 2 mesiace, možno aj za dlhší čas (aj keď teraz cez leto som už trikrát a zajtra sa chystám zas, ale to je proste leto a veľa akcií) a medzi tým nepijem vôbec, nemám vo zvyku si popíjať pivká atď. Keď pijem, tak už proste pijem.

Na odreagovanie a zábavu proste ten alkohol poslúži, veľmi veľa zážitkov v partii máme hlavne z rôznych akcií, kde sa teda alkoholom nešetrilo.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Ja skôr presne naopak ako hughito. Radšej vybehnem po robote, keď som unavený, vysmädnutý z tepla s kolegami na pivo niekde teraz v lete na terasu poobzerať ženské, ako ísť na plánovanú akciu, kde je nepísaným pravidlom opiť sa. Keď viem, že ma takáto akcia čaká, normálne ma až naťahuje pred odchodom z domu, pretože už, zrejme podvedome, viem, že budem opitý a na ďalší deň mi nebude dobre. Skôr uprednostňujem neplánované akcie. Nepijem napríklad, ak viem, že idem na ďalší deň do roboty. Viem, že ma bude bolieť hlava a na pol dňa budem vyradený. Zase dať si 2 pivá po robote, nepovažujem za chlastanie.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Dávať si po robote dve pivá pomaly každý deň, potom si otvoriť pivko pri fotbale doma, potom ešte niečo, potom vínko niekde na grilovačke cez víkend - toto je ešte horšie, ako sa raz za čas opiť viac.

Čo sa týka týchto dní po, tak mne takmer nič nebýva, čiže to vôbec takto neprežívam. Keby áno, tak možno fakt nepijem vôbec. :)
Napísať odpoveď