Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
ok takže moje rozhodnutie je pre HTC Wildfire S a to z dôvodu že je podľa mňa najlepší v hladisku cena/výkon.
Rozdiely od SE Xperia Neo sú myslím že nedostatočne aby som za to zaplatil 90 euro naviac. Rozdiel je že má o 3mpix lepší foťák a natáčanie HD videá, lepší displej a batériu na druhu stranu ma HTC aspoň lepšiu vnútornú pamäť. Ešte Neo ma HDMI vstup čo mne osobne chýbať nebude (keď chcem kuknúť film mám nato PC a keď fotky cez tv tak ich do PC vložím a kukám). Takže pre mňa výhoda Neo proti HTC je vo foťáku a lepšiom displeji inač nič a to pre mňa za 90 eurovi cenový rozdiel nestojí. Každopádne diky za rady.
Rozdiely od SE Xperia Neo sú myslím že nedostatočne aby som za to zaplatil 90 euro naviac. Rozdiel je že má o 3mpix lepší foťák a natáčanie HD videá, lepší displej a batériu na druhu stranu ma HTC aspoň lepšiu vnútornú pamäť. Ešte Neo ma HDMI vstup čo mne osobne chýbať nebude (keď chcem kuknúť film mám nato PC a keď fotky cez tv tak ich do PC vložím a kukám). Takže pre mňa výhoda Neo proti HTC je vo foťáku a lepšiom displeji inač nič a to pre mňa za 90 eurovi cenový rozdiel nestojí. Každopádne diky za rady.
co skor Nokia c6-01 alebo samsung galaxy ace???
ja by som bral nokiu, máš tam navigáciu, viditeľnosť displeja na slnku bude tiež lepšia ako na galaxy a výdrž určite tiež
a je nieco podobne v takej cenovej hladine ako ta nokia a ten samsung?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
wildfire S, nokia e5 a všetko sračky
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
navigaciu ako dovodCheZteR napísal:ja by som bral nokiu, máš tam navigáciu, viditeľnosť displeja na slnku bude tiež lepšia ako na galaxy a výdrž určite tiež
-
MichalkoOo
Zablokovaný
vybavou nokiu a systemom ace. Bral by som nokiu
caute
chcel by som nejaky vykonny android s wifi do 120 eciek
poradte
diki
ps moze byt aj bazos alebo take nieco
ps moze byt aj bazos alebo take nieco
x10mini / x8 /htc wildfire
-
->slavo<-
Addict
Joejoe nechcem ta sklamat , ale slovo vykonny android a do 120euro taky snad ani neni .
Ja by som na tvojom mieste zvažil investiciu , kolega nadomnou spomenul X10,X8,Wildfire
Všetky 3 sa zmestia do ceny , maju aj wifi , ale vykonovo je to slabšie .
Ja by som na tvojom mieste ešte doložil 50 euro a za 170 sa da už zohnat napriklad Samsung Galaxy Ace ,popripade keby si doložil 100 euro to už maž použivany Galaxy S v dobrom stave , alebo možno aj novy na nejakom bazare .
kedže 100 može byt preteba moc kedže si chcel do 120euro , tak pouvažuj nad 50eurami .
A možeš mat http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ ... 0-3724.php
na bazoše som videl od 160+ a vykkony je ma sice len 800mhz procesor , ale je to asi to najvykonnejšie , čo sa da zohnat , ked bereme do uvahy tvoj rozpocet ,ktory by trebalo troška navyšit o 50 euro .
Ešte spomeniem , že Galaxy Ace ma už Novy Android vo verzii 2.3 .
Maš ešte nejake ine požiadavky okrem Wifi ? Načo budeš telefon použivat ?
Ja by som na tvojom mieste zvažil investiciu , kolega nadomnou spomenul X10,X8,Wildfire
Všetky 3 sa zmestia do ceny , maju aj wifi , ale vykonovo je to slabšie .
Ja by som na tvojom mieste ešte doložil 50 euro a za 170 sa da už zohnat napriklad Samsung Galaxy Ace ,popripade keby si doložil 100 euro to už maž použivany Galaxy S v dobrom stave , alebo možno aj novy na nejakom bazare .
kedže 100 može byt preteba moc kedže si chcel do 120euro , tak pouvažuj nad 50eurami .
A možeš mat http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ ... 0-3724.php
na bazoše som videl od 160+ a vykkony je ma sice len 800mhz procesor , ale je to asi to najvykonnejšie , čo sa da zohnat , ked bereme do uvahy tvoj rozpocet ,ktory by trebalo troška navyšit o 50 euro .
Ešte spomeniem , že Galaxy Ace ma už Novy Android vo verzii 2.3 .
Maš ešte nejake ine požiadavky okrem Wifi ? Načo budeš telefon použivat ?
tak jasne, voni su to slabe fony. ale keby mas k dispozicii len 120€ tak nic lepsie asi nezozenies. urcite budes mat ovela lepsi vyber ked neco dosporis, ak ces ale jedine do 120€ tak ja osobne by som bral wildfire. samotny android reaguje dost rychlo, rychlejsie nez na mojej x10 velkej. bude to hlavne rozlisenim si myslim. ak ti ale nevadi slabsi procesor a rozlisenie displeja nevidim na tom fone nic zle. spracovanie velmi dobre na tu cenu, rozmery tak akurat do ruky.
slavo myslel som najvykonnejsi do tej ceny
no budem hlavne surfovat sem tam nejake angrybirds ,hudba a keby to malo v pohode fotak to by nebolo na skodu ale slaby fotak mi nevadi. keby som dolozil 100 eur
lenze to je 3tisic korun
a to je dost
dik za rady 
pokazil sa mi mobil a tak som pokukoval po niečom a čo by ste povedali na sony ericsson c905 za 80€ ... hlavne čo sa týka mobilu čo je to zač cenu neriešim...dík
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ked cenu neriešiš tak Samsung Galaxy S2.
-
->slavo<-
Addict
Tak c905 je velmi dobry mobil , čo sa tyka vybavenia, je natom celkom dobre .Ma perfektny fotoaparat + xenonovy blesk ,
jedine čo by som telefonu vytkol je použitie karty M2 do 8gb , a troška slabši display,absencia 3,5mm jacku , samozrejme telefon je už tak 3 ročny model takže klasicke menu Sony Ericsson. Kedže je to telefon z rady cyber-shot tak je hlavne zamerany na fotenie ,takže silna stranka telefonu je hlavne fotoaparat.
jedine čo by som telefonu vytkol je použitie karty M2 do 8gb , a troška slabši display,absencia 3,5mm jacku , samozrejme telefon je už tak 3 ročny model takže klasicke menu Sony Ericsson. Kedže je to telefon z rady cyber-shot tak je hlavne zamerany na fotenie ,takže silna stranka telefonu je hlavne fotoaparat.
Pomoc : LG Optimus one alebo HTC Wildfire S ????????
-
guess.whoo
Redeemer
bral by som optimus
-
MichalkoOo
Zablokovaný
HTC Wildfire S jednoznačne.
-
Soviet
Darca
Chlope, ten telefon mam 2 roky a nemozem nan zleho slova povedat. Vydrzi aj nemozne, fotil perfektne, no posledny mesiac mi odislo vibracne a to z dovodu, ze som raz spal von na lavicke a dako to tam zvlhlo..potom sa raz restartol pocas pisania sms a vibracne slo tak na tyzden. Momentalne nejde a keby bol stale v ponuke operatorov, tak si ho kupim este raz. Jeden z najlepsich telefonov vobec premna. Ziadna dotykova kravinakeg987 napísal:pokazil sa mi mobil a tak som pokukoval po niečom a čo by ste povedali na sony ericsson c905 za 80€ ... hlavne čo sa týka mobilu čo je to zač cenu neriešim...dík
Aké máte skúsenosti so staršími Samsungami - vysúvačkami? Potrebujem kúpiť lacný používaný Samsung, avšak čo sa týka tejto značky mobilov, som totálny jeleň, takže sa orientujem iba podľa parametrov. Na výber mám:
Samsung S3100 - rok 2009, ale výbava nič moc
Samsung U600 - rok 2007, avšak lepší displej, foťák aj interná pamäť ako S3100 - ale vraj sú kazivé?
Porovnanie na sme.sk: http://mobil.sme.sk/mobil-porovnaj/?id=1078,595
Prípadne ešte je na výber C3050, G600, J700.. ale parametre opäť nič moc.
Bude tá U600ka dobrá na telefonovanie, sms, mp3, občas nejaké fotky? ..alebo sa jej radšej treba vyhnúť?
Samsung S3100 - rok 2009, ale výbava nič moc
Samsung U600 - rok 2007, avšak lepší displej, foťák aj interná pamäť ako S3100 - ale vraj sú kazivé?
Porovnanie na sme.sk: http://mobil.sme.sk/mobil-porovnaj/?id=1078,595
Prípadne ešte je na výber C3050, G600, J700.. ale parametre opäť nič moc.
Bude tá U600ka dobrá na telefonovanie, sms, mp3, občas nejaké fotky? ..alebo sa jej radšej treba vyhnúť?