Farma - reality show
Farma - reality show
Ako sa vám páči nová reality show na TV Markíza?
Re: Farma - reality show
mam zmiesane pocity, zatial som videl asi 3 nekompletne casti, take utrzky
ale vcera som sa smial ako vysvetlovali čo znamená prezývka KOBRA
ale vcera som sa smial ako vysvetlovali čo znamená prezývka KOBRA
Mne sa to celkom páči, typická domová reality show.
Tematické reality sú už druhá generácia, upgrade oproti "zatvoríme ich do domu a kukáme čo to urobí"
Tematické reality sú už druhá generácia, upgrade oproti "zatvoríme ich do domu a kukáme čo to urobí"
jedna z mala stupidnych reality show co ma bavi
len akurat na zaciatok hlavny zje*ista vypadol ten nemal vypadnut
no este je tam ten stary
a ta s tou fajnou postavou jarova ci jak jej meno
len akurat na zaciatok hlavny zje*ista vypadol ten nemal vypadnut
no este je tam ten stary
a ta s tou fajnou postavou jarova ci jak jej meno
-
lekoklatik
VIP
Pravidelne pozerávam. Totálna spokojnosť, zábava : ) Jedna z mála vecí, ktoré ma v TV bavia 
Hanbím sa, ale tiež som videl každý diel. Čo ja viem. Odreaguje a pobaví. Mimochodom, jediná podobná vec, čo v TV sledujem, pred tým som každú reality show po prvom diely vzdal.
ked som celu SuperStar pozeral pre Rytmusove hlody, tak toto vydrzim aj keby to padlo na este hlbsiu uroven, aj ked myslim, ze taka uz ani nie je 
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
taktiez sledujem kazdu cast, len je skoda Mikiho a tych jeho hlasok
-
evilbanana
Medium Star
Podla mňa o hodne lepšie ako otrepaná superstar x tá seria neznášam to alebo talentmánie a podobné blbosti orientované na zárobok televízie.. Farmu pozerávam každý deň a teším sa vždy na večer kedy pôjde .. Akurát ma včera naštvalo ako tam daly tu kur.u z Turecka a musel som čakať kým to skončí
-
Thrash/Death
Star
až sa čudujem koľko je tu pozitívnych reakcií. Pre mňa osobne je farma len ďalším odpadom televízie za zenitom
Tak sa pridam k prispevku nadomnou, ja som to zatial nevidel a dufam ze ani neuvidim, pretoze minule som to len zapocul a stacilo mi.
Odpad
Odpad
-
evilbanana
Medium Star
jj tak co také pozerávaju odborníci ?
ja nepotrebujem pozerat TV
mne staci nejaky dobry film, bez reklam...
-
Thrash/Death
Star
presne tak, odborníci radšej vypnú TV ako sa budú dívať na tento kravský blivajz
-
audiotrack
VIP
nepozeral som všetky časti, pozrel som si jednu a potom ma to celkom začalo baviť, hlavne keď bol ten starý farmár týždňa a ostatní mu robili zle (kradli klobásy a podobne). Vtedy to bola fakt sranda, ale postupne to prestáva byť ono. Ako niekto napísal, najväčší zabávač vypadol, a starý už nie je vo vedení tak to je obyčajná reality show ako každá iná.
Nejak cielene to nesledujem, skôr som len v obývačke so zapnutým noťasom pri sebe a vnímam to ako kulisu 
(ale ten Michal je celkom sympatický
)
(ale ten Michal je celkom sympatický
-
master23
Light Professional
z uputaviek a kratkeho pozretia sa mi najviac paci ,,cerstvy maturant,,. ten tam take debiliny vyprava, milujem tie jeho reci.
zaklada si na spankovej filozofii, veri v to, co ho nezabije to ho posilni
tu relaciu nesledujem, len v kratkosti par razi, alebo ked som na NTB tak si necham markizu a bezi to tam.
a kto vypadol ako prvy? pisete, ze bez neho to nebude sranda, kto to je?
// veru tak, nakoniec to nemusi byt take zle, ako som si myslel.
zaklada si na spankovej filozofii, veri v to, co ho nezabije to ho posilni
tu relaciu nesledujem, len v kratkosti par razi, alebo ked som na NTB tak si necham markizu a bezi to tam.
a kto vypadol ako prvy? pisete, ze bez neho to nebude sranda, kto to je?
// veru tak, nakoniec to nemusi byt take zle, ako som si myslel.
super sa na tom bavim konecne nieco trochu nove aj s wipeoutom. nechapem preco niektori hovoria ze je to odpad, tak jasne ze to ma byt jednoducha zabava a nie intelektualna relacia...
manželka to pozeráva a ja to občas zahliadnem kútikom oka od PC.
dá sa na to pozerať len pokiaľ je v zábere andrea járová, aj to len do momentu kým neotvorí hubu.
ináč pass...
dá sa na to pozerať len pokiaľ je v zábere andrea járová, aj to len do momentu kým neotvorí hubu.
ináč pass...
-
Chesterka
Light Star
Farma...prečo nie. Náhodou je to good program. Zbožňujem jak tam na seba štekajú hlavne keď bol KOBRA kápo
Kradnuté klobásy a podobne, všetci si z neho robia srandu a tak mu treba šak je to pako
Inač všimli ste si niekto, že na oficiálnej stránke farmy v profiloch súťažiacich je uvedené aj najvyššie dosiahnuté vzdelanie ale pri Andrei táto informácia chýba
A som zvedavá na dnešnú časť bo v ukážkach ukazovali, že Lenka (SVK) porušila pravidlá...ja len dúfam, že nevypadne lebo ona mi je tam asi najviac sympatická zo všetkých.