dilema

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
luckaT
Novice
Novice

dilema

Príspevok od používateľa luckaT »

čautee:) mám takú dilemu a chcela by som poradiť.
Ide o to, že som veľmi chcela isť cez leto k moru ale niako to nevyšlo tak sme dohodli s takou malou partičkou výlet na víkend do prahy a hned další víkend chatu pri senci....
A zrazu mám možnosť ísť na týžden do chorvátska s rodinkou...ale ide o to že aj ked su mladý a je s nimi zábava maju dve malé deti. A táto dovolenka by zabrala presne tie dva víkendy... :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: dilema

Príspevok od používateľa Janio »

Hmm ťažké...
Podľa mňa záleží, či sa sľúbila, že s nimi pôjdeš, alebo tam viselo slovo "možno" Ale, keďže ste sa dohodli a nechceš skončiť, ako klamárka (alebo niečo pod.) tak by som išiel s nimi. Samozrejme, ak by v budúcnosti nebola možnosť ísť k moru, tak tam choď teraz... Je to zložíte rozhodni sa ako chceš... No a je to fakt dilema...

Čítal som ešte o takom "triku" s mincou, ale nemám to otestované... (Či to naozaj funguje) Tak, ak by si chcela napíšem čo a ako... A potom, ak by si chcela môžeš napísať, či ti to pomohlo. Vraj sa tak ľahšie rozhodneš čo naozaj chceš :)

Veľa šťastia
luckaT
Novice
Novice

Príspevok od používateľa luckaT »

práveže tá praha je len vo fáze chceme íst a nič na sto percent...len tá chata by ma trochu mrzela....ale vyzera to tak, že rodinka to vyhrá...ale možeš napísať to s tou mincou :)
:)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ako často sa dostaneš ku moru a ako často sa dostaneš do prahy?
prahu si neslubila a ku moru ísť chceš, chata sa zorganizuje inokedy :)
jolanek
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jolanek »

rob ako chces,
zas s rodinou k moru mozes ist aj o rok,
chata moze byt aj o tyzden,
praha moze byt aj o mesiac....
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja by som sa riadila pocitom, kam chceš viac ísť a čo ťa viac láka. Rodina je rodina, chata s kamarátmi môže byť, do konca prázdnin aj viac ako raz. Niekto si zase moc s rodinou neoddýchne a dá prednosť radšej jednému víkendu s kamarátmi. Nevieme, aké máš s kým vzťahy, ale choď tam, kde naozaj chceš ísť viac. :)
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Lucka tak vlastne si zoberieš hocijakú mincu a určíš si napr. že číslo je Praha a znak je more a hodíš... Je jedno čo padne, ale ide o tie prvé pocity, ktoré budeš mať, keď zistíš čo padlo. A podľa tých pocitov sa rozhodneš (Vraj to je to, čo naozaj chceme) Ak ti padne napr. Praha a máš taký pocit, že si tou mincou chceš hodiť znova, tak zober druhú možnosť (more). Ak budeš spokojná, tak to už je jasné...

Čítal som to v knihe (od Iva Tomana) a nemal som ešte takú dilému, aby som si to vyskúšal. Takže to nemám overené... Ak by si to predsa len vyskúšala, tak potom napíšeš, či to je pravda ? :) (Spisovateľ si vraj tak mincu hodil pred svadbou)
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

a kto poradi mne? mam si dat zajtra na ranajky omeletu alebo vlocky??? ach jaj zase tema....sry za OT neudrzal som sa
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Ale peter, také príspevky, ako ten tvoj mám asi najradšej... Minule taký od Setha, nepíš radšej nič... Myslím, že aj keď to nie je nejaká extra diléma rozhodnúť sa či ísť tohto roku k moru, alebo na výlet je pre niekoho dosť zložité (Aj pre mňa by bolo) Nevieš, či sa ešte naskytne možnosť, alebo niečo pod. A daj si radšej omeletu

A k téme by som chcel ešte dopísať, že ak Praha nie je dohodnutá, tak by som šiel k moru. Chata (pre niekoho ožran party) môže byť ešte viac krát do konca prázdnin a koniec koncov aj hocikedy inokedy, keď sa dohodnete
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

zalezi aky mas vztah (k tym) detom, ak ta uz dopredu znechutuje, nema vyznam, aj ked do chorvatska je urcite lepsie nez praha a senec
jankee
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankee »

mmm urcite k moru, aj ked som trosku nepochopil, s rodinkou akoze mlady par +2 deti a ty ? to je vcelku nestastna kombinacia :) ale prahu mas na skok a chaty mas kazdy vikend..navyse to pocasie co tu vlaadne momentalne by snad kazdeho vyhnalo k moru ak by mal moznost...

a omeletu :sly:
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

neviem co vsetci mate s tymi detmi aka nestastna kombinacia, ja som bol niekolko krat pri mori s rodinnymi priatelmi, brali aj 2 deti a bola to fasa dovolenka, isli sme na take miesta na ake by sme bez deti nesli - tobogany, vodne skutre, vodny banan, atd atd...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

luckaT:Ber more. Praha sa nezrúti (ešte ku tomu to nemáte ani dohodnuté) a chát ešte bude... Ver mi.
Navyše bolo by fajn, ak by si to tej rodinke dala vedieť čím skôr, aby sa vedeli zariadiť a zadeliť si veci.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Dolezity je aj tvoj vek ktory si neuviedla, moze ti totiz v urcitom veku na dovolenke s rodinou a malymi detmi hrozit smrt z nudy.
jankee
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankee »

CheZteR napísal:neviem co vsetci mate s tymi detmi aka nestastna kombinacia, ja som bol niekolko krat pri mori s rodinnymi priatelmi, brali aj 2 deti a bola to fasa dovolenka, isli sme na take miesta na ake by sme bez deti nesli - tobogany, vodne skutre, vodny banan, atd atd...
nejde o to, ja by som si asi nevedel odpustit pocit tretieho kolesa na voze :) a pise male deti... trebars 2-5 rokov za jedno niesu samostatne, pre inych mozno trosku otravne, nemozes ich nechat vecer same doma etc...
Napísať odpoveď