Strach

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

Ja sa bojim anjelov svetla - ale verim, ze jasteri z pekiel ma ochrania aj so svojou vyvinutou chipovacou technologiou :D
Son-Goku
Darca
Darca

Re: Strach

Príspevok od používateľa Son-Goku »

celkom ma desi predstava alebo mam obavy ze sa mi nesplna a nesplni to co by som chcel..zivot samotny..ja som rodeny smoliar a chyta ma mierna panika a zaroven nechut sa do niecoho pustat lebo obavy ze sa mi to neporadi vitazia nad odhodlanim.zhrniem si to:mam sny a za tie by som ludovo povedal vrazdil ale neplnia sa mi a som z toho smutny.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Son goku Keď sa bojíš, že sa ti to nepodarí, tak sa ti to nepodarí, pretože sám sa odradíš pred tým, ako začneš a to je najhoršie...
A tom som vraj ja strašný pesimista.

Inak pochopil som, že aj keď je končený stav to, že si splním sen. Dôležitá je ta "cesta" k nemu... Pretože, chceš byť napr. v niečom najlepší tak ťa to baví taký rok, ale to omrzí a dáš si iný cieľ a zase prekonávaš prekážky, ktoré ťa posilňujú. Zober si, že keby každý vedel a mal všetko o čom by to bolo ?

Inak ja sa asi ničoho nebojím. Samozrejme nerátam napr. taký pocit pred tým ako sa strhne bitka, pred písomkou etc... Skôr narážam nato, že sa niekto bojí tmy, pavúkov, ja nwm smrti ?
Colossus
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Colossus »

Tuto temu som hladal a konečne som ju našiel..ja mam hrozny strach s nemocnic ...neviem prečo ..napriklad zo zubara nemam strach iba s s nemocnic .. :(
2dEv2
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa 2dEv2 »

Ja sa najviac bojim dna ked mi umru rodicia... Neviem si vobec predstavit ake to potom bude a nedajboze keby umreli niekedy teraz... Obcas si nieco taketo predstavim ale tato myslienka mi dotlaci slzy na krajicek lebo si zivot bez nich neviem predstavit... Ale je tazke dat rodicom najavo ze ich lubis a povedat im to do oci by iba viedlo k dalsej hadke na temu "Ty si zase pil?!" heh :)
Chesterka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Chesterka »

Tak vo včasných detských rokoch si pamätám, že ma niekto nahaluzil na to, že pod posteľou sú všelijaký bubuláci a podobné stvorenia takže vtedy som mala z toho rešpekt keď som mala asi 5 rokov :lol: Približne v tom istom období som sa jaksi nepohodla s bytom zahaleným v tme, takže trošku, že dosť stresy že na mňa vybehne neviem kto z tej tmy a tak, takže nočná WC potreba sa riešila najrýchlejšie ako sa dalo :D No ale teraz sa tmy absolútne nebojím, naopak napr byť po tme v lese sa mi dosť páči, je to taký dobrý adrenalín 8) A ďalej samozrejme neznášam pavúky, to proste ani za milión korún by som sa toho nechytila :nono: obzvlášť takých tých v priemere veľkých typických hajzli pavúkov s tenkými nožičkami...fuuuj striasa sa ma už len pri tej predstave. No a napokon aj rôzny iný podobný veľký hmyz ala ovady, sršne, také tie obrovské kobylky, hovadsky veľké chrobáky a podobne. Toť asi vše :)
Napísať odpoveď