pri inštalácii ovládačov nesplnam min. požiadavky.
-
Kvako
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
pri inštalácii ovládačov nesplnam min. požiadavky.
Zdravím kúpil som New PC s doskou asus P7H55-m. Pri inštalácii napr. Chipsetu mi nabehne chyba že nesplnam min. Požiadavky. Dal som tam Windows 7 ultimate 32 bit. Robí mi to pri viacerích ovládačoch napr. Aj od grafiky. Skúšal som CD čo dali k PC a aj som stiahol ovládače s netu a stále rovnako. Čo to môže byť? Díky za rady.
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: pri inštalácii ovládačov nesplnam min. požiadavky.
skusim len tak trepnut do vetra...niektore ovladace potrebuju novsie verzie net framework
skus nainstalovat najnovsi, popripade si zapnti Win Update a cez to si skus potahat vsetky dostupne aktualizacie, mozno to pomoze...
//inak aka je to zostava?
//este sa trosku poopravim...ani nie tak ovladace, ale skor ich "doprovodne" aplikacie...priklad drivery na ATI a CCC...drivery si bez net framework v pohode nainstaloval, ale CCC uz hodilo chybu ze potrebujes najnovsi NF...no ako hovorim, je to len vystrel do vetra...
//inak aka je to zostava?
//este sa trosku poopravim...ani nie tak ovladace, ale skor ich "doprovodne" aplikacie...priklad drivery na ATI a CCC...drivery si bez net framework v pohode nainstaloval, ale CCC uz hodilo chybu ze potrebujes najnovsi NF...no ako hovorim, je to len vystrel do vetra...