Limbo
-
lekoklatik
VIP
Limbo
Nová jednoduchá adventúrka.
Vyzerá to úžasne. Jednoduché a silne atmosferické. : )
Má to byť pre PC a Xbox live
4 minúty hrania http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=36072&r=top
Vyzerá to úžasne. Jednoduché a silne atmosferické. : )
Má to byť pre PC a Xbox live
4 minúty hrania http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=36072&r=top
Re: Limbo
Hram to cca 2 hodinky a nechapem ten hype a vsetko okolo tej hry. Nevidim na tom nic extra okrem tej peknej grafiky a temnej atmosfery. Inac ziadna hudba, je to strasne lahke. Braid oproti tomuto je uplny iny zazitok. Tam mi aspon tie hadanky dali zabrat.
Jedna z hier ktoru som konzolam dost zavidel, ked sa to predvcerom objavilo na torrentleechi tak som sa skoro pochcal od stastia. Uz to mam za sebou a bol to skvely zazitok, ten koniec bol podobny mindfuck ako koniec braidu. Ale Braid mam radsej, to musim uznat.
-
2janci2
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja som si to tiez stiahol a paci sa mi to, aspon mi cez prazdniny nezakrpatie rozum
No ale strasne lahkym by som to urcite nenazyval, da to zabrat riadne. Paci sa mi ta cierno-biela grafika a ma to zaujimavy dej, dobre sa to hra.
Prave som to presiel. Ten koniec je dost slaby imo, cakal som trochu viac.
Ku koncu sa uz obtiaznost pekne stupnovala no ani jeden puzzle ma nezamestnal na viacej ako 5 minut.
Grafika a animacie su spickove. Za to si autori zasluzia A+. Skoda ze do hry nezakomponovali nejaky soundtrack. Vyrazne by to pozdvihlo uz aj tak perfektnu atmosferu. Dost som rozmyslal na vyslednom hodnoteni a bral som ohlad aj na to ze to bolo vyvyjane ako nezavisla hra no napriek tomu je to strasne kratke a 10 EUR za taku kratku zabavu s nulovou znovuhratelnostou je prilis vysoka suma.
Tato hra je priam stvorena pre mobilne zariadenia. Snad autori cim skor zapracuju na verzii pre iPad. Pripadne aj pre iPhone a Android ale hra ma dost vysoke naroky cize mozno sa im to nedari uspesne preportovat.
Vysledna znamka u mna: 8/10
Ku koncu sa uz obtiaznost pekne stupnovala no ani jeden puzzle ma nezamestnal na viacej ako 5 minut.
Grafika a animacie su spickove. Za to si autori zasluzia A+. Skoda ze do hry nezakomponovali nejaky soundtrack. Vyrazne by to pozdvihlo uz aj tak perfektnu atmosferu. Dost som rozmyslal na vyslednom hodnoteni a bral som ohlad aj na to ze to bolo vyvyjane ako nezavisla hra no napriek tomu je to strasne kratke a 10 EUR za taku kratku zabavu s nulovou znovuhratelnostou je prilis vysoka suma.
Tato hra je priam stvorena pre mobilne zariadenia. Snad autori cim skor zapracuju na verzii pre iPad. Pripadne aj pre iPhone a Android ale hra ma dost vysoke naroky cize mozno sa im to nedari uspesne preportovat.
Vysledna znamka u mna: 8/10