Rekonstrukcia bytu
Rekonstrukcia bytu
Ahojte, uz dlhsie hladam nejaku spolahlivu firmu, ktore spravi kompletnu rekonstrukciu. Mame byt ktory chceme predat, ale chceme zvysit jeho cenu. Viete niekoho odporucit, kto je kvalitny a nech sa o to nemusim moc starat popri robote?
-
javatar
Hardcore addict
Re: Rekonstrukcia bytu
neodporucim ti nic ale pripomeniem zeby bolo vhodne napisat aj lokalitu... 
Bratislava - petrzalka
co robim prieskum tak sa mi vcelku pozdavaja toto
http://www.homepro.sk/rekonstrukcia-domu-bytu.html
vyzeraju moderne, ale nasiel som ich iba na nete
a este toto
http://www.bigblue.sk/
co robim prieskum tak sa mi vcelku pozdavaja toto
http://www.homepro.sk/rekonstrukcia-domu-bytu.html
vyzeraju moderne, ale nasiel som ich iba na nete
a este toto
http://www.bigblue.sk/
AGabriel.. podľa webovej stránky najlepšieho určite nevyberieš. Že majú peknú webku, ešte neznamená, že aj ich výsledná práca je pekná a hlavne kvalitná. Najlepšie je popýtať sa známych, ktorí už robili rekonštrukciu, nech Ti doporučia nejakú firmu (ak boli spokojní)
hlavne nedavaj rekonstruovat byt cez prazdniny, nabehnu vam tam kadejaký brigádnici, viem o čom píšem, tiež som tak brigádoval
zase niežeby sme to flákali to nie, ale čo by si bol radšej, aby ti tam pracovali odborníci vo fachu alebo brigádnik? 
CheZteR.. nestraš, k nám majú nabehnúť budúci týždeň..
sa teším na ten bordel.
Tak najlepsie je ich sem tam kontrolovat, nie, ze rano odides vratis sa vecer a vsetko uplne inac 
//Len aby si natom nakoniec neprerobil. Platit dozor a vsetko okolo.
//Len aby si natom nakoniec neprerobil. Platit dozor a vsetko okolo.
Najlepsie je ked to bude niekto kontrolovat za mna, ale nemal by to byt asi nejaky "robos", skor nejaky stavebny dozor, niekto mi vravel ze si tak daval robit byt a ze to dopadlo dobre. Mozo by bolo dobre sa skontaktovat na nejaku architektku
Podla mna sa rekonstrukciou cena bytu nezvysi. Radsej daj o to nizsiu cenu a ten byt predas skor. Lebo kazdy si radsej po svojom prerobi a podla svojho vkusu. A teraz mas zbytocne starosti a naklady. Ale samozrejme, ze niekomu moze aj vyhovovat, ze byt je uz porobeny a len sa nastahuje.
podla mna by to bytu prospelo, najme veci ako dat dole tapety a podobne prace, ktore dlho trvaju, kedze byt je bez rekonstrukcie uplne. A taktiez ho bude mozne prenajimat v case kim sa preda, keby to malo trvat nejaku dlhsiu dobu
a čo všetko sa vlastne chystáte prerábať?
Najpodstatnejsie je vymenit stare komancske okna, dat dole tapety, vystierkovat a vymalovat. A pozlozit podlahu, este neviem kde aku a ci a kolko do nej investovat. Chcel by som tiez vymenit vnutorne a vonkajsie dvere, mozo aj zarubne, alebo ich aspon nejako otapetovat.
Tiez by bolo dobre spravit nove rozvody, elektrina. Kuchynu by som asi zobral iba nejaku polsku skladacku, keby sa tam mal niekto nastahovat, to si asi kazdy spravi podla seba. Kupelna uz ma jadro , to bola prva a jedina vec ktora sa tam prerabala, i ked ju bude treba vymenit ,ale je obyvatelna a udrziavatelna.
//autoeditácia príspevku (05 Aug 2011, 8:58)
volal som tym homepro
ze to dojdu obhliadnut spisat a ze navrhnu nejake riesenia/ponuky, zatial to s nimi vyzera dobre...
Tiez by bolo dobre spravit nove rozvody, elektrina. Kuchynu by som asi zobral iba nejaku polsku skladacku, keby sa tam mal niekto nastahovat, to si asi kazdy spravi podla seba. Kupelna uz ma jadro , to bola prva a jedina vec ktora sa tam prerabala, i ked ju bude treba vymenit ,ale je obyvatelna a udrziavatelna.
//autoeditácia príspevku (05 Aug 2011, 8:58)
volal som tym homepro
ze to dojdu obhliadnut spisat a ze navrhnu nejake riesenia/ponuky, zatial to s nimi vyzera dobre...
a v ostatnych miestnostiach jadro nebude? dalej kurenie? rozvody teplej vody, zateplenie neplanujete?
zateplovat co, s oknamy by sa mal vymenit dreveny balkon aj balkonove dvere, zasklievat ho nechceme, neviem ale co myslis tym zateplovanim? kurenie menit nechceme, nevidim dovod, rozvody teplej vody v kuchyni asi nie, kedze nechceme prerabat kuchynu kompletne a nekupovat tam zostavu na mieru, to sa vymeni az ked pojde cela kuchyna.
Keď zateplovať, tak celý panelák spoločne.. jeden byt zatepliť si myslím nemá zmysel....

Len aby si na tej rekonštrukcii nakoniec neprerobil. Radšej si to 3x prepočítaj.
dosiel dnes na obhliadku z homepro, takze uz cakam na ponuky. Oproti tomu co som sa stretol z "majstrami" co boli prerabat byt kde byvam teraz, to bolo 1000 a 1. Chalan vedel co hovori a hlavne bol slusny a cele to bolo na urovni...
myslim ze neprerobim, pretoze stale je otvorena aj moznost prenajmu.
//autoeditácia príspevku (13 Aug 2011, 11:26)
Od tyzden zaciname
zaciname strhavanim tapiet a prerabkou kupelnoveho jadra
Vybral som tych HomePro
vsetko ide zatial hladko
//autoeditácia príspevku (19 Aug 2011, 15:48)
uz sa zacalo rekonstruovat, majstri dosli zatial kazdy den na cas, su slusny a da sa s firmou dohodnut.
//autoeditácia príspevku (16 Okt 2011, 12:05)
Len pre info, ked som to tu uz zacal rozoberat
Rekonstrukcia prebehla uspesne, bol som nadmieru spokojny a urcite by som HomePro odporucil. Ked spracujem fotky tak sem nahram.
myslim ze neprerobim, pretoze stale je otvorena aj moznost prenajmu.
//autoeditácia príspevku (13 Aug 2011, 11:26)
Od tyzden zaciname
zaciname strhavanim tapiet a prerabkou kupelnoveho jadra
Vybral som tych HomePro
vsetko ide zatial hladko
//autoeditácia príspevku (19 Aug 2011, 15:48)
uz sa zacalo rekonstruovat, majstri dosli zatial kazdy den na cas, su slusny a da sa s firmou dohodnut.
//autoeditácia príspevku (16 Okt 2011, 12:05)
Len pre info, ked som to tu uz zacal rozoberat
Rekonstrukcia prebehla uspesne, bol som nadmieru spokojny a urcite by som HomePro odporucil. Ked spracujem fotky tak sem nahram.