League of Legends
-
lekoklatik
VIP
Re: League of Legends
son-goku, tribunal funguje skvele. To ze tvoj jeden report neposunu tribunalu je normalna vec.
Croven. Dostat sa na 1400+ z 1200 je velky problem pri solo ranked. Len tak pre tvoju informaciu...
Croven. Dostat sa na 1400+ z 1200 je velky problem pri solo ranked. Len tak pre tvoju informaciu...
mal som na mysli ze teraz nefunguje aspon mne na tomto odkaze https://eu.leagueoflegends.com/tribunal
Musíš dať eune.leagueoflegends.com alebo euw.leagueoflegends.com pokial ti nejde stránka, ale inak ti aj tak nepojde lebo tribunal je pozastavený už dlhšie...
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
tak ked je to problem tak hraj s kamaratom,ja tak hravam a zatial sa dari,obcas prehrame,ale vacsinou vyhravame. Ked nemate v tyme niakeho leadera tak bud nim ty a zorganizuj si to. Hraj junglera alebo AP na mide a ked nepokazis junglu alebo mid,tak by si to mal vyhrat,sem tam gangnes a np
Croven ty máš potom šťastie na teamy, ja hrávam s kamarátom a ver mi že dvaja/traja v jdenom teame sú na dennom poriadku. No a ked niekto pickne soraku a maxuje Qcko tak to potom gg....
Ale zase včera som hral s ruským heimerom (isntant lock) a bol až neuveritelne dobrý, ale naozaj že dobrý. Postavil si turrety do trávy, zapol ulti hodil ostatné dva spelly a dal tripple kill. Úplne sám..
Ale zase včera som hral s ruským heimerom (isntant lock) a bol až neuveritelne dobrý, ale naozaj že dobrý. Postavil si turrety do trávy, zapol ulti hodil ostatné dva spelly a dal tripple kill. Úplne sám..
to uz je co povedat ked niekto zabanuje twisted a gangplanka.
-
Croven
Star
no stastie mozno mam,ale teraz mam momentalne okolo 1500elo a tam su uz celkom dobry ludia co spolupracuju,viem ze od 1200+ je to este tazke,ale da sa to
ja mam stastie na blbocov povecsine ako teraz napr idu baron ked vsetci enemy nazive ja def base.samozrejme enemy si vsimli napadli ich vsetci dead a oni ze mal som urobit push a dostal som report 
Ludia co hovorite na tu opicu ? Uz presiel nejaky cas a ja si stale myslim ze je OP, cakam kedy ho nerfnu. Hravam s kamosom a ownime lane v kombe Ryze/opica alebo Leona/opica v ranked aj normale to je strasne co dokaze ten wukong narobit, ja len ci som jediny co si to vsimol alebo este niekto
-
Sarger
Guru wannabe
Nie je OP, vždy sa nájde niekto kto to zaňho proste vie. Ja som mal v týme vždy iba lamky, ale hral som aj proti profi opičiakom.
Asi prvý nový hrdina za posledný polrok čo nepotrebuje nerf, ano niektorý zaňho vedia, ale je ich málo.
//autoeditácia príspevku (04 Aug 2011, 20:45)
NOVA MAPA! vyzera sice dost divne (ten princip) ale je to nova mapatak sa tesme!!!! neni to sice magma chamber, ale volá sa dominion!!
http://dominion.leagueoflegends.com/
//autoeditácia príspevku (04 Aug 2011, 20:45)
NOVA MAPA! vyzera sice dost divne (ten princip) ale je to nova mapatak sa tesme!!!! neni to sice magma chamber, ale volá sa dominion!!
http://dominion.leagueoflegends.com/
-
Sarger
Guru wannabe
Pri poslednej ranked hre som skoro dostal infarkt. Typek pickol twisteda aj keď sme zjavne potrebovali tanka. V hre absolútne nekomunikoval ,feedil a skončil so skóre 1 15 4. Na konci napisal sorry guys a odpojil sa. Proste otras.
Čo sa týka novej mapy a módu pripomína mi to Battlegroundy z WoWka..., ale tak určite to bude oživenie.
Koncom prázdnin by mala byť pridaná aj 6v6 mapa Magma Chamber.
Čo sa týka novej mapy a módu pripomína mi to Battlegroundy z WoWka..., ale tak určite to bude oživenie.
Koncom prázdnin by mala byť pridaná aj 6v6 mapa Magma Chamber.
-
PhYs0c
King
fuu to bude rachot 
O magme chamber nič riot nehovoril, a tieto obrázky vyšli ešte pred prvou sezónou takže otom silno pochybujem, tomu sa veriť nedá. Ale keby vyšla tak sa určite poteším a mohli by nás prekvapiť aj napr. 3 npvými championmi naraz alebo take niečo 
ty krávo ja sa tak tešíím
nové LoLko-to bude už poriadny nárez 
asi tak pred troma dňami som to nainštaloval z nudy a celkom ma to chytilo
čo hovoríte na hrdinu Kayle?
Kayle teraz prerábali co viem tu pasive mal lepšiu ale sam som ho new neskúšal 
-
lekoklatik
VIP
je to ona.Iragons napísal:Kayle teraz prerábali co viem tu pasive mal lepšiu ale sam som ho new neskúšal
Celkom spoko. Nehral som ju veľa krát, ale keď som hral, tlačil som do Ability power, cd reduction a bol som taký support viac menej.
-
Sarger
Guru wannabe
rain3R: nový herovia už do konca Season 1 nebudú. Pridajú len sľúbeného Skarnera.
ty brďo ja neviem čo mám s tým solo 5vs5 ranked dam prehru potom vyhru a zas prehru a furt dookola stale mam winy tak ako losty 
a ešte ak niekto potrebuje tanka do ranked v poho možem si myslím že za leonu to slušne viem alebo aj maokai a rammus teraz asi pôjdem kupiť aj mordeho
a ešte ak niekto potrebuje tanka do ranked v poho možem si myslím že za leonu to slušne viem alebo aj maokai a rammus teraz asi pôjdem kupiť aj mordeho