Transporter 3
-
14spider25
Medium Expert
Transporter 3
Sorry ze spamujem ale daco chcem vediet. O co tam vlastne islo?o nejaky odpad co mal podpisat ten minister?a preco isli zabijaci po frankovi ked tam bola aj valentina?
Re: Transporter 3
oh? Ty co si? Sa pomaly na kazdy film pýtaš, vsak si to kukni este raz, kto si ma pamatat taky stary film. Alebo si to precitaj na csfd.
hej, v podstate tam išlo o to že oni chceli exportovať (či importovať? už neviem) nejaký toxický odpad a minister im to mal schvalit, valentina bola ministrova dcera a bola unasana v aute cez celu europu aby ju nikto nikde nenasiel, a po frankovi išli preto, pretože on robil problemy a chceli ho vymeniť inym vodičom, no toho vodiča zabil (scena s bicyklom) a išiel potom po tých týpkoch, tak logicky ho chceli zabiť 
ty vole videl som to pred 2-3 rokmi ale pamatam si to
ty vole videl som to pred 2-3 rokmi ale pamatam si to
Taktiež si to moc nepamätám, videl som to pred pár rokmi. No nechápem teba, tento film nebol vôbec ťažký na pochopenie, a celkovo ani nejaké zložitá dejová stránka tam vôbec nebola. Prioritou filmu bolo niečo úplne iné.
Skôr som sa pobavil keď som popozeral tebou založené témy, už niekoľko krát žiadaš, aby ti ľudia vysvetlili film, či nejakú vec z filmu. Na čo ty tie filmy potom pozeráš, keď im nerozumieš? Veď si to pozri znova pre boha. Mimochodom, garantujem ti, že keď si pozrieš film, a nepochopíš koniec, tak je jedno, či ti ho niekto vysvetlí alebo nie. O zážitok si už prišiel. Samozrejme ak sa nejedná o banalitu, ako napríklad tu v prípade Transporter 3.
Skôr som sa pobavil keď som popozeral tebou založené témy, už niekoľko krát žiadaš, aby ti ľudia vysvetlili film, či nejakú vec z filmu. Na čo ty tie filmy potom pozeráš, keď im nerozumieš? Veď si to pozri znova pre boha. Mimochodom, garantujem ti, že keď si pozrieš film, a nepochopíš koniec, tak je jedno, či ti ho niekto vysvetlí alebo nie. O zážitok si už prišiel. Samozrejme ak sa nejedná o banalitu, ako napríklad tu v prípade Transporter 3.