Začiatok v Java
Re: Začiatok v Java
©_ME: Nie, to som skopíroval z nejakého tutu, hľadal som príklad if-ka. S PHP som to vyriešil podobne. Takže nie je to môj kód
-
javatar
Hardcore addict
rozdielne urcenie, vnutorne usporiadanie -> rozdielne navrhy riesenia problemu!hwip napísal:skoro všetky prepac, myslel som skoro vsetky najpouzivanejsie jazyky. Ale minimalne pri C++ a PHP to plati. Podobna syntax, podobna uloha (spracovavat informacie) a teda aj podobna logika.
dalsi co si mysli ze programovanie je len o algoritmoch - tie su nutnost, zdaleka vsak nie vsetko!
sory, ale čo do pekla..... Podľa teba by sa dalo teoreticky povedať že všetky programovacie jazyky sú si v podstate všetky podobné. Klamal by som?hwip napísal:skoro všetky prepac, myslel som skoro vsetky najpouzivanejsie jazyky. Ale minimalne pri C++ a PHP to plati. Podobna syntax, podobna uloha (spracovavat informacie) a teda aj podobna logika.
nie ale používajú podobnú logiku, to je všetko.
myslím že myslíš to čo sa nazýva algoritmické myslenie...hwip napísal:nie ale používajú podobnú logiku, to je všetko.
©_ME: Hej niečo také 
-
exploited154
Medium Expert
ja som zacinal v Imagine Logo .. potom Pascal...a teraz C++ ..a nebolo to ani tak ťažké