master23: Ísť kvôli tomu 100 km do BA a to isté späť... to preveziem aj cenu toho testu
Aka vysoka skola ?
Re: Aka vysoka skola ?
seth82: Tak o tej platnosti na 2 roky som fakt nevedel a to som na ich webe pozeral dosť toho, ako to tam vyzerá som sa pýtal hlavne na to ako to tam je naozaj, nie ako to oni popisujú a nejaké tie skúsenosti. To aby som teda ešte počkal, ešte som sa nerozhodol ako to spravím. Buď by som išiel hneď do zahraničia alebo začať v SR, pokračovať v zahraničí.
master23: Ísť kvôli tomu 100 km do BA a to isté späť... to preveziem aj cenu toho testu
. TN mám tuto za rohom. A ten SW majú aj na svojom webe, tam som to stiahol a spravil tie skúšobné testy.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Aby som upresnil tú validitu: Your TOEFL score is valid for two years. After that period ETS will not send you another report of your score and most universities require a score sent directly from ETS/TOEFL so you should make sure you apply within 2 years after you have taken the TOEFL test.
-
zeto750
Medium Star
Zdravim
Neviete kedy asi budem vediet ake ubytovanie (blok a tak) som dostal na FEI STU ? Prvaci si podla ich webu a podla toho co vraveli nemusia rezervovat izbu ak nemaju zaujem byt na izbe z nejakym kamaratom a tak... Kedy sa to cca dozviem?
diki
Neviete kedy asi budem vediet ake ubytovanie (blok a tak) som dostal na FEI STU ? Prvaci si podla ich webu a podla toho co vraveli nemusia rezervovat izbu ak nemaju zaujem byt na izbe z nejakym kamaratom a tak... Kedy sa to cca dozviem?
diki
Na zapise kecali. Ked si pozries svoje prihlasky, najdes tam login do AIS (uz oficialny). Potom sa mozes lognut na http://ubytovanie.stuba.sk , tam mas presny rozpis terminov. Ak si dostal ubytko, tak si mozes aj rezervovat izbu. Ak to nespravis, nejaku ti pridelia (podla mesta, okresu atd.) Oficialne schvalenie rezervacky je po tretom kole, po jeho skonceni.
-
zeto750
Medium Star
Prave to som sa pytal ci ak si nerezervujem izbu tak asi kedy budem mat udaje...
Popravde neviem o nikom z okolia kto sa tam chysta a izby sa prideluju podla mesta,okresu a pod. cize tak by som mal sancu ze tam stretnem niekoho z okolia...
Myslite ze ak si nic nerezervujem tak dostanem blok A,B ? najskor asi ano ze?
Popravde neviem o nikom z okolia kto sa tam chysta a izby sa prideluju podla mesta,okresu a pod. cize tak by som mal sancu ze tam stretnem niekoho z okolia...
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
do 9.8 sa daju rezervovat izby . Po 9.8 sa budu rezervacie schvalovat , takze vtedy asi budu pridelovat aj studentom ktori si nerezervovali izbu
No, asi vtedy, ked aj my ostatni, tazko povedat. A hej, najskor budes na A alebo B, pretoze C a D boli plne par hodin po otvoreni rezervacii. Este mozu byt volne niektore pre vyssie rocniky.zeto750 napísal:Prave to som sa pytal ci ak si nerezervujem izbu tak asi kedy budem mat udaje...
//EDIT: Ak by si chcel byt s niekym z vyssieho rocnika na C, tak tam je stale vela volnych miest. Cisto prvacke bunky su uz vsetky rezervovane.
-
RoQa
Darca
Zdravim idem na STU BA - FEI , chcem sa spytat ci staci podat ziadost a keby som chcel byt na izbe z kamaratom z toho isteho mesta da sa preto nieco urobit ?? btw. Ktory intak je najlepsi ?
Ubytovanie.stuba.sk
-
RoQa
Darca
no ved to viem , tam som ziadost podal .... pytam sa ale ci sa da urobit nieco preto aby som bol na izbe s kamaratom . btw. ktory internat je najlepsi , mam povit ze STUBA ich ma viac .
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Stuba ich ma viac ale FEI ma intrak Mladost ... iny si vybrat nemozes. Keby si na zapise nespal tak by si aj vedel co mas robit , popripade si precital pokyny pre prvakov
http://www.fei.stuba.sk/docs//2011/Inst ... ovanie.pdf
Ta stranka co ti dal numline1 nesluzi len na podavanie ziadosti ale aj na rezervaciu izby
http://www.fei.stuba.sk/docs//2011/Inst ... ovanie.pdf
Ta stranka co ti dal numline1 nesluzi len na podavanie ziadosti ale aj na rezervaciu izby
Da, mozete si s kamaratom rezervovat tu istu izbu. Nakolko neviem, na aky stud. program ides, tak ani neviem, ake intraky mas dostupne. Napr. AI ma len Mladost...
//Edit: Radioactive_mouse ma predbehol
//Edit: Radioactive_mouse ma predbehol
-
RoQa
Darca
no mam Telekomuniakcie , a to su vsetky izby rovnake ?? rezervaciu este nemam pristupnu lebo mam zapis 31.8 , internet tam napriklad je ?? lebo pocul som ze niekde maju drahsie lepsie izby a lacnejsie horsie .
Jasne, ze niesu vsetky rovnake, STU ma vela internatov, samotne internaty maju bloky/budovy, ktore su odlisne.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
FEI ma internat Mladost, ten ma bloky A(1,2,3,4) B(1,2,3,4) C(1,2,3,4) D(1,2) ... zvonka vyzeraju vsetky rovnako otrasne
... Ale zevraj v C4 su zrekonstruovane ..
btw. aj ja idem na telekom
btw. aj ja idem na telekom
-
RoQa
Darca
na C1/2 1Gb pripojky, inde len 100Mb(zatial) a este wifi po celom intraku
Velmi nerozumiem ako si dostal zo 100mb -> 25mb? A ano je to "len", na internate je vyse 1500ludi a ak sa viac ludi rozhodne stahovat z toho isteho PC na sieti tak to nejde velmi rychlo.Vaša karma bola znížená.
Niekto Vám zanechal komentár:
Len 100 mb? Veď to je 25 mb download.
-
RoQa
Darca
no neviem kto ta karmoval ... pocuj a nevies ci ta C4 je zrekonstruovana ??
nevime,nikdy som tam nebyval,ale toto som nasiel na newsoch
C bloky majú zväčša všetky nový nábytok. Blok C1 sa cez prázdniny maľuje. D bloky - záleží od nájomníkov ako to tam vyzerá. A a B bloky sú najstaršie, nemajú nový nábytok. Na bloku B4 sa zvyknú sťažovať na hluk (hlavne tí, čo bývajú nižšie a do átria)
Výťahy sa najčastejšie kazia na bloku B4 a B3. Rovnako na A1 a A3 ale to je ťažko presne určiť, keď po oslave Ing resp. Bc za jednu noc pokazili 3 výťahy...
Podľa posledných informácií, ktoré mám (zo včera) tak sa má na C1 nábytok meniť. Okrem toho sa má robiť nejaké gumové tesnenie v kúpeľniach (oblepenie nejakou páskou? či niečo také..) mno a maľovanie. Malo sa maľovať aj na B1 a nejaké výmeny nábytkov sa plánovali aj tam, ale na to už ako som spomínal, nezvýšili peniaze. Aby som sa rektora trochu zastal.. jemu to škrtli zhora a on to škrtol nám...
Afaik maju C4 a mozno aj C3 za sebou rekonstrukciu, vratane opravy jadra budovy (parafrazujem to, co mi bolo povedane). Ako je to s C1 a C2, to fakt neviem. Ber to tak, ze ak si sa dostal na C alebo D blok (ak si si nedal rezervaciu, tak sa uz asi nedostanes), tak mas vyhrate.
//EDIT: Ku karmistovi, co dava minusko a nevie pocitat (100Mbps = 12,5MB/s a 1Gbps = 128MB/s) - Ak ides na skolu kvoli internetu, tak si mohol zostat byvat s mamkou a kupit si FiberNet. Skill.
//EDIT: Ku karmistovi, co dava minusko a nevie pocitat (100Mbps = 12,5MB/s a 1Gbps = 128MB/s) - Ak ides na skolu kvoli internetu, tak si mohol zostat byvat s mamkou a kupit si FiberNet. Skill.