strasne pomala tlac v Adobe Reader
strasne pomala tlac v Adobe Reader
Zdravim, uz dost dlhu dobu neviem vyriesit tento problem: nie vzdy, no velmi casto sa mi stane, ze ked chcem vytlacit .PDF prilohu v MS Outlooku otvorenu cez Adobe reader X, tak sa dvojstranovy dokumenty tlacia aj 5 minut. Nerozumiem tomu, pri inych programoch ako je word, excel som s tym nikdy nemal problem. Pocas tlacenia mi vo windowse pise "prebieha tisk" a na tlaciarni je zobrazene "Tlaci sa dokument", no tato operacia trva niekolko minut. Tlaciaren je HP LaserJet M1522nf, WinXP SP3 a MSOffice 2007. Dakujem.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: strasne pomala tlac v Adobe Reader
Pri PDF je to normalna vec, najma pokial sa jedna napriklad o export DWG suborov AutoCadu.
a to sa da ako zistit ?
existuje nejaky program, utilita kt. by sa tento proces dal urychlit ? Pri tlaceni 10-12 str. to trva priblizne 30 min., a to je teda dost!
existuje nejaky program, utilita kt. by sa tento proces dal urychlit ? Pri tlaceni 10-12 str. to trva priblizne 30 min., a to je teda dost!
-
Rammer
Light Professional
Skus Foxit Reader (pdf reader), cez to som nikdy nemal problem, aj ked mna trapilo skor, ze cez Adobe mi neslo tlacit vobec.