Co robite pre svoj image?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Co robite pre svoj image?

Príspevok od používateľa hojko »

axxis: A ty si presne ako Depp, mas par desiatok milionov na ucte, poznaju ta na celom svete a v Hollywoode ta zdravia na ulici obycajni ludia a pytaju od teba podpis.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

to som nikdy netvrdil, ja nenosim stare topanky a roztrhane topanky. iba spinave pretoze travim vela casu v prirode a nechce sa mi ich cistit. a popravde je mi fuk ked to niekomu vadi, ak mam ist do spocnosti obujem si spolocenske topanky, ktore spinave nie su. ale zeby som sa mal obtazovat s cistenim len koli tomu, ze idem napr. na nakup alebo na pizzu tak to asi nie
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

uz mi niekto objasnite hipstera a boh vas chran ked sem hodite link na wiki
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Schválne, kto ťa prvý nájde http://www.latfh.com/page/3 :D
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Evolution of the Hipster :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

:lol: ja takychto uz strasne dlho pozorujem a nevedel som ze to ma svoj nazov, dakujem. :D
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

wait wat? tak takyto image nemam aby sme boli na cistom :D
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

zaklad je nesmrdiet + upravene strnisko:)
.
zvysok podla situacie - takze do prace najcastesjie tenisky+rifle+tricko; ked sa minu tricka, tak sa znizim ku kombinacii poltopanky+rifle+kosela :D
.
sperky: obrucka, hodinky, penazenka

..a samozrejme bunda.. ak ma s nejakou uvidite, tak to bude na 99% tato.. :)
Prílohy
bunda.jpg
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

lumir presne v takejto som dnes videl jedného týpka na vystúpení Partičky v Detve... som si hneď spomenul na teba :roll:
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

dosť si potrpím na oblečenie a nosím kombináciu tričko, mikina, rifle a tenisky takmer vždy. Ale ak je vonku 30c image,neimage mikinu nezoberiem :lol:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Ja osobne vzdy ked si musim dat mikinu rifle a tricko, tak mi ostane trochu smutno, ze som sa od 13stich rokov velmi neposunul, preco to musi byt tak lacne a pohodlne? :lol:
SAnthOS
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa SAnthOS »

No tak ja sa sprchujem a umývam zuby :D u mužov stačí dobrý strih vlasov, džínsy, dobré boty a triko :P U žien je to tuším náročnejšie :lol: okrem detailov ako je perfektná manikúra, pedikúra, postava je podstatné aj oblečenie a u žien dôležitou je aj kabelka(teda aspoň u sestry má ich aspoň milión) :D štýl a farba kabelky údajne odrážajú jej osobnosť (preto to tak vyzerá) :lol:
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Fiha, tak ty si jeden z mala co sa sprchuje a umyva zuby. Mne je kabelka u zien ukradnuta.
DENNY
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa DENNY »

Hh. :lol: Keď už sa táto téma obnovila, tiež vyjadrím svoj názor.

Čo sa týka žien, ja som dosť detailista. Na ženách si všímam fakt všetko. Bavíme sa samozrejme o zovňajšku. :D Pozerám na to, či má žena upravené nechty (nemusia byť tip-top, stačí obyčajná domáca "úprava"... a keď vidím gélové nechty - žalúdok ide naruby) na nohách a na rukách, taktiež celkovo vzhľad, mne osobne normálne vadí, ak má žena roztrhané, resp. "oškrabané" alebo proste nejak zničené - poškodené topánky, hlavne tie také čo nosia naboso v lete. Tenisky neriešim, tie mám aj ja sem - tam špinavé ak sa mi ich lení čistiť. Ale ak nosia nejaké sandály, žabky, atď., ktoré majú tak tri "pásiky" a podrážku, a tie si už nevedia ustrážiť v poriadku, to mi príde divné. Tiež nemám rád ak má žena na ruke milión náramkov, na prstoch päťdesiat prsteňov a žiadny k ničomu neladí. Proste všetko tak decentne, neprehnane a zladene. Takto si ja predstavujem vzhľad ženy. :D

A čo sa týka mojej úpravy, celkom si dávam záležať aby som mal upravené vlasy a pekné oblečenie, zase nechodím na nákupy rád, ale keď sa už na ne vyberiem, tak sa zvyknem dosť zdržať. Mám aj zopár drahších kúskov, prevažne tričká a hlavne tenisky. Ale to zase nie je nevyhnutnosť, to mám len tak na oživenie "klasiky". Zvyknem sa držať aktuálnej módy, rád nosím niečo aktuálne ak sa mi to páči. Na čom si dosť lipnem sú, ako som spomínal, tenisky, voňavky a doplnky ako okuliare a hodinky. Nie je to nič hrozné dať raz za mesiac-dva 40-60€ za dobrú a kvalitnú voňavku. Je to stále lepšie ako si kúpiť PlayBoya za 10 či 15€, a vôňa vyprchá behom hodiny... Taktiež okuliare, nosím aj dioptrické aj slnečné, a nemôžem si dovoliť nosiť niečo nekvalitné bez UV filtra, aby som si kazil oči ešte viac. Úchylku na tenisky som získal asi tým, že počúvam a sledujem dianie hip-hopovej scény, a tam to majú chalani zaužívané, hlavne Rytmus a Separ, tí majú stovky párov takých tenisiek. :D
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Taktiez to nejak nehrotim, upravene vlasy (nepouzivam gely ani ine srajdy, vecer osprchujem, rano doupravujem ked tak vodou a vsetko drzi cely den), tenisky sa snazim udrziavat relativne ciste ale tak ako sa hovori "Shoes keep it, clean sneakers get dirty" tak to aj tak vypada, nenosim 2 dni po sebe rovnake tricko, sem tam hodim nejaku koselu + sveter podla pocasia, vacsinou uz zakasanu (koselu) + doladim to nejakym opaskom, na ruke nosim max. hodinky.
Napísať odpoveď