Napojenie veze na PC
Napojenie veze na PC
Ahojte,
mam vezu resp. domace kino HYUNDAI MSD513DR a rád by som si ho napojil na pocitac takisto, ako som mal napojenu staru vezu cez AUX vstup. Naskytol sa vsak taky problem, ze tato veza nema ziaden vstup, ale iba vystupy. Vstup ma iba na USB.
Akym sposobom by som to mohol zapojit? Popripade, dali by sa nejako zapojit iba repraky?
Za vsetky odpovede vopred diky...
mam vezu resp. domace kino HYUNDAI MSD513DR a rád by som si ho napojil na pocitac takisto, ako som mal napojenu staru vezu cez AUX vstup. Naskytol sa vsak taky problem, ze tato veza nema ziaden vstup, ale iba vystupy. Vstup ma iba na USB.
Akym sposobom by som to mohol zapojit? Popripade, dali by sa nejako zapojit iba repraky?
Za vsetky odpovede vopred diky...
-
vladenko007
VIP
a nedalo by sa to nejako cez USB? ta veza ma USB vstup...vladenko007 napísal:No ked tam nemas vstup na audio tak asi nenapojis. A repro samotne z kina tiez nepripojis na PC pretoze potrebujes zosilovac tie repraky k PC su aktivne maju v sebe zosilovač.
-
vladenko007
VIP
Re: Napojenie veze na PC
sewa chcel by som sa opytať že ako by sa dala napojiť veža na pc ???
prekvapivo, kablom
no ok
ale kde to mam zapojiť ? lebo som s toho jeleň 
a ja viem aku mas vezu a aky mas pocitac, teda konkretne, ci chces zapojit vystup z pocitaca do veze, aby ti hrali repraky na vezi, alebo chces zapojit vystup z veze do pocitaca, aby si z nej mohol nahravat zvuk?
netusim ake konektory ma tvoj pocitac a veza, takze neviem navrhnut, co by sa kam mohlo zapojit...
na blbu otazku, blba odpoved
netusim ake konektory ma tvoj pocitac a veza, takze neviem navrhnut, co by sa kam mohlo zapojit...
na blbu otazku, blba odpoved
tak chcel by som to zapojiť tak aby som mal vežu napojenu na ntbk aby som mohol počuvať pesničky atď.
Potrebuješ si zohnať taký kábel, ktorý jeden koniec napojíš na vežu a druhý koniec (3,5mm jack) napojíš do PC.
aha tak ten mam asi to je ten klasicky čo maš aj na tych original repračikoch do pc že ?
Áno ten, proste aby si to vopchal do PC (Zvukovky) a potom by si už mal len nastaviť AUX na veži (Aspoň väčšina veží to má napísané AUX).
tie cinche sú IN alebo OUT? nevidno to kvôli rozmazanej fotke...
aha no diki
-
yoggy
http://www.alza.sk/kabel-propojovaci-audio-3-d44882.htm budeš potrebovať niečo také 3,5 mm --->Cinch