X-Men (trilógia)
MOj nazor k X-menom : Nevidel som vsetky casti , ale bol som s jednym obrovskym fanusikom na brigade a z jeho rozpravania som si domyslel ze musi ist o fakt dobru podivanu! Aj ked som bol v kine na trojku , poxopil som ze ludia co videli vsetky casti maju k tomu akysi citovy vztah ved ked zomrela na cervenovlaska tak polka kina zacala plakat....
a neboli to starsie precitlive panie , ale mlady ludia... 
tak si pozri vsetky...Retne napísal:MOj nazor k X-menom : Nevidel som vsetky casti , ale bol som s jednym obrovskym fanusikom na brigade a z jeho rozpravania som si domyslel ze musi ist o fakt dobru podivanu! Aj ked som bol v kine na trojku , poxopil som ze ludia co videli vsetky casti maju k tomu akysi citovy vztah ved ked zomrela na cervenovlaska tak polka kina zacala plakat....a neboli to starsie precitlive panie , ale mlady ludia...
-
Drake
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
jj treba vidiet vsetky diely i ked podla mna najslabsia je prave 3.
v jednotke bol mojim favoritom Toad
v dvojke sa mi pacil Nightcrawler
nehovorim o Wolverinovi ta rola perfektne sadla Jackmanovi
ale i tak mi tam stale chybali moji najoblubenejsi X-meni Gambit a Beast
inak pre fanusikov filmu odporucam kuknut i animovanych X-men: Evolution
v jednotke bol mojim favoritom Toad
v dvojke sa mi pacil Nightcrawler
nehovorim o Wolverinovi ta rola perfektne sadla Jackmanovi
ale i tak mi tam stale chybali moji najoblubenejsi X-meni Gambit a Beast
inak pre fanusikov filmu odporucam kuknut i animovanych X-men: Evolution
Len toho sa dockame az v roku 2009ZOMBIE napísal:bude aj film MAGNETO.
hlavna uloha, samozrejme ian mckellen. bude tam este mlady a pomsti sa fasistom za smrt jeho rodiny a jasne ze tam bude jeho kamarat charles xavier (patrick stewart).
obidvaja budu digitalne omladeni, ako na začiatku x men 3, ale asi ešte trocha viac
Inak k trilogii: nahodou som zazrel druhu polovicu X-men 3, tak ma to akosi chytilo az som si ten film potom pozrel cely. Zaujalo ma to este viac a tak som si pozrel aj prve dva diely a musim povedat, ze ma to velmi prijemne prekvapilo. Pri uvedeni som nemal ani najmensiu chut/volu pozriet si to a asi aj preto som bol tak ohureny spracovanim
Re: X-Men (trilógia)
Ahojte teraz to bolo v TV prvykrat co som si vsimol uplne na konci sedel magneto a trosku pokyval figurkou a este ukazali nejaku nemocnicu a tam bol charles .
To prislo ako otvoreny koniec neviete ci sa chysta este nejaka nadveznost na to ?
To prislo ako otvoreny koniec neviete ci sa chysta este nejaka nadveznost na to ?
videl som vsetky časti X-men hrozne vyborny film ktory ma zujal a momentalne akurat idem stiahnut Hru
...teda ospravedlnujem sa ..nevidel som zatial X-men : First Class ..davali to v kine ale nebol som nato
ale idem si to momentalne pozriet na kinotipe 
jjakub: no zatial sa robilo na First Class, takze nejake pokracovanie mozno este pride, prave preto nechali ten koniec otvoreny 
minulost vsetkych postav je sfilmovana, takze sa uz moze pokracovat v deji dalej.
minulost vsetkych postav je sfilmovana, takze sa uz moze pokracovat v deji dalej.