Hladam Rakúske pracovné agentúry

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
mamradscifi
Amateur
Amateur

Hladam Rakúske pracovné agentúry

Príspevok od používateľa mamradscifi »

Nazdar všetkým, po zlej skúsenosti s pracovnou agenturou Black and White Recruitment, ktorá je na stránke pracaveu.sk, a ponúka prac. pozície do Rakúska/Anglicka atď. som sa rozhodol hladat pracu priamo v Rakuskich pracovných agenturach. Viem, že ten kto má alebo pozná spolahlivú Rakúsku agentúru nechá si to pre seba. Pretože je dosť ťažké nájst na internete takúto agentúru ktorá by ponúkala prácu pri pásovej výrobe alebo prácu pomocných pracovníkov v skladoch alebo inde. Preto , vás PROSÍM, kto poznáte a máte skúsenosť s takouto agentúrou a viete sa vžit do kože človeka, ktorý zháňa bezúspešne prácu a natrafí na agentúru ktorá vyrába ludí tím, že im pošlete peniaze na vypracovanie životopisu a oni sa vám už viacej neozvú, nech napíše názov stránky. Nech majú šancu aj iný ľudia sa dostať von bez toho aby sa museli báť, že ich niekto oklame alebo vyrobí ako som uz spomínal. Vopred DAKUJEM človeku čo bude mať ochotu napísať sem názov stránky alebo agentury.
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Hladam Rakúske pracovné agentúry

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ja trošku mimo témy.
Ak som správne pochopil "...natrafí na agentúru ktorá vyrába ludí tím, že im pošlete peniaze na vypracovanie životopisu" tak sa chcem opýtať ja.
Ktorý kkt si nechá niekomu vypracovať životopis?
Alebo je to myslené nejak inak?
Betarik
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Hladam Rakúske pracovné agentúry

Príspevok od používateľa Betarik »

tie agenrury si pytaju 10-15 nie za vypracovanie zivotopisu ale za preklad do nemeckeho jazyka ... a kazdy ma moznost si to prelozit sam ... tym padom ten poplatok nieje potrebne platit ... ale ja to vidim skor takto ... prelozis si to sam posles im vsetko potrebne a oni to hodia do kosa ...

k teme

ak zhanas nieco solidne tak kukni toto ....da sa tam nieco najst :)

http://www.slovaci.at/
Napísať odpoveď