2.0 repraky 100€-120€

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
un_know
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

2.0 repraky 100€-120€

Príspevok od používateľa un_know »

Rozmyslal som zeby som zobral od M-Audio Studophile AV40 alebo AV 30

http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-tes ... uben~2008/

Alebo

KRATOR Neso​-02 ​(20050​)
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp ... W_N2_20050

ak mate neake skusenostis nimi bolby som rad ak by ste mi poradili, alebo popripade aj neake ine v tejto cenovej relacii.
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: 2.0 repraky 100€-120€

Príspevok od používateľa johny541 »

M-Audio AV40 - osobne som ich počul. Zvuk fajn, ale sú to štúdiovky takže možno niekedy nudný. Hlavne dávaj bacha AV40 sú poriadne malé reproduktory, o AV30 ani nehovorím. Aby si nebol prekvapený.

Tie Krator nie, sú to otrasné reproduktory. Neviem prečo si ich každý vyberá. Asi podľa obrázka alebo čo. Lenže tak sa repro nevyberajú.

Na čo budú prevažne reproduktory používané? (posluch, tvorba, (hry?))

Na tvojom mieste by som šiel asi pozrieť aj do bazáru a zohnal si buď pasívne (Tannoy - cca 100e - a pod.) + zosilovač (keď nejaký máš a bude pasovať, tak máš vyhraté). Ten zvuk je úplne niekde inde.

Prípadne došetri trochu a kúp aktívne M-Audio BX5A (naposledy keď som pozeral tak stáli okolo 200e), taktiež sú od nich vynikajúce ich väčší brat BX8A Deluxe (cca 300e) ale s tým rozohráš už aj malé sály. To iba tak pomimo, aby si mal predstavu kde sa až dá ísť.

Potom ak by si mal záujem o nové, tak napríklad Q-Acoustics 2020 tuším (pasívne - 190e) alebo tie spomínané Tannoy (ale nové budú drahšie).
un_know
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa un_know »

Budu vyuzivane hlavne na hudbu ( ziadne dnb, techno a take) cize neake esxtra silne bassy nepotrebujem, ale zase nechcem cisto plochy zvuk, aspon nieco malo basov pre filmy. Velmi sa v reproduktoroch nevyznam, a 8 rokov mi tu uz hraju creative a maju uz dost orasny zvuk tak pozeram po niecom novom, ale zase az do tych 200e asi ne.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Z tych dvoch určite M-Audio. Pripadne pozri aj ine študiovky, napr. Phonic P5A. Sice žiaden dizajnovy zazrak, ale u študioviek sa na to nehra.
Napísať odpoveď