mozno hlupa otazka mozno mimo temy ale co je zac ten les?Nymphested napísal: aj Les-a ?
Zivotny sen ?
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
braino.swk
Light Professional
-
nemesis3220
Expert
hhh
ppc za 100000000 auto za 1000000000 a Dom za 100000000 dolárov

-
haliegro
Medium Star
PRASK:
Ze tazsie! vies co stoji taka honda civic? pod 60 tacov nejde, integra je omnoho realnejsia. za polovicu ju mas zajtra doma, len papiere su holandske.
No a moj sen - asi ako u kazdeho - byt stastna. to by zahrnalo: mat asi take imanie ako Bill Gates, mat prazdninove domceky po celom svete, par velkych fariem s umelym zavlazovanim v kazdej casti afriky, v ktorej su potrebne, aby ludia v afrike mali co papat a aby to jedlo nedostavali len tak jednorazovo, ale aby si ho vedeli vyrobit sami a nikto by sa uz o nich nemusel starat, ale postarali by sa o seba sami.
trochu realnejsie: aby sa mi v podnikani darilo tak dobre, aby som si mohla otvorit vlastny bar ( nie krcmu ) s posilovnou a restiku bodavajucu zdravu stravu, mat vela kamaratov, spravit svet lepsim a krajsim, hoci len malickostami.
No a moj sen - asi ako u kazdeho - byt stastna. to by zahrnalo: mat asi take imanie ako Bill Gates, mat prazdninove domceky po celom svete, par velkych fariem s umelym zavlazovanim v kazdej casti afriky, v ktorej su potrebne, aby ludia v afrike mali co papat a aby to jedlo nedostavali len tak jednorazovo, ale aby si ho vedeli vyrobit sami a nikto by sa uz o nich nemusel starat, ale postarali by sa o seba sami.
trochu realnejsie: aby sa mi v podnikani darilo tak dobre, aby som si mohla otvorit vlastny bar ( nie krcmu ) s posilovnou a restiku bodavajucu zdravu stravu, mat vela kamaratov, spravit svet lepsim a krajsim, hoci len malickostami.
Re: moj sen
Toto je pekne...Gregi napísal:Nech kazdeho koho stretnem na ulici povie: "Toho poznam, to je dobry clovek. Ten mi uz par krat pomohol (pozdrav)". Rodinu, pokojny zivot s nou.
Re: moj sen
aj ja si myslim... velmi dobreRetsko napísal:Toto je pekne...
-
softimager
Zablokovaný
Moj zivotny sen je bud byvat v Holandsku alebo na Floride v Miami. Prechadzat sa po nadhernych plazach plnych nadhernych bab a uzivat si zivot. Samozrejme, zatial to je len san, ale verim, ze coskoro to bude realita. Som k tomu stale blizsie.. Potom poslem fotky..
Moj druhy zivotny sen je nocna plavba okolo new yorku s frajerkou na lodi a vychutnavat si atmosferu krasne vysvieteneho new yorku.
Moj druhy zivotny sen je nocna plavba okolo new yorku s frajerkou na lodi a vychutnavat si atmosferu krasne vysvieteneho new yorku.