Kupa Grafiky/CPU/Zdroja
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Re: Kupa Grafiky/CPU/Zdroja
chlapce zlaty, ak si to nepochopil tak som len pouzil take iste vyrazy ako pouzivas ty...
a ked to nechapes tak ti to trosku vysvetlim...
napisal si "COD 2 fakt ze brutalna hra az ma je*** zo stolicky"
ja ti pisem: 200-300 eur investovat do PC je taka brutalne vysoka suma az ma je*** zo stolicky...
a ked to nechapes tak ti to trosku vysvetlim...
napisal si "COD 2 fakt ze brutalna hra az ma je*** zo stolicky"
ja ti pisem: 200-300 eur investovat do PC je taka brutalne vysoka suma az ma je*** zo stolicky...
Tk na jaku pi*u tu mate poradnu to neviem
... a ako pisal yoggy.... s tym pocitam ze CPU do 50 ecok grafa taktiez do 70-80 PSU tk do 30 a ramka tk do 25 tk neviem jaku pi*u tu robis chod sa vyspat radsej j***...
poradnu mame pre ludi, ktorí si nechajú poradiť, a majú dostatok financií to aj uskutočniť
to jak včera chalan písal že by chcel Octaviu II a ku konci napisal že má 1000€
to jak včera chalan písal že by chcel Octaviu II a ku konci napisal že má 1000€
-
yoggy
napr. Ak by si mal lepší processor a ramku tak to je samozrejme iné
omg! nemám slov
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
vsetci vieme kam tato tema speje
neustale urazas ludi, len z toho dovodu ze sa ti snazia vysvetlit ako na tom tvoje poziadavky su...
ak chces aj nadalej svoj "plan" zrealizovat, zozen si vacsi rozpocet, inak sem ani nemusis chodit
ak chces aj nadalej svoj "plan" zrealizovat, zozen si vacsi rozpocet, inak sem ani nemusis chodit
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
no tak na taku pi*u tu je poradna, ze normalny clovek napise:jacob2412 napísal:Tk na jaku pi*u tu mate poradnu to neviem... a ako pisal yoggy.... s tym pocitam ze CPU do 50 ecok grafa taktiez do 70-80 PSU tk do 30 a ramka tk do 25 tk neviem jaku pi*u tu robis chod sa vyspat radsej j***...
"chcel by som CPU+GPU+PSU+RAM za cca 180eur"...
ale aj na to aby taky expert ako ty isiel vysvetlovat ze vsetci maju v hlave na*rane, prebehla okolo toho diskusia cez 1,5 strany a dostali sme sa k tomu co sa dalo napisat hned...
jaj ty kider ma nemusis otravovat... nepisal som konkretne GTA4 co ja viem ake to ma poziadavky ...a inak CS-ko hram v poho
...
//autoeditácia príspevku (06 Aug 2011, 17:51)
//autoeditácia príspevku (06 Aug 2011, 17:51)
Ved si kupim z bazosu ne?ArkanoviTigrovi napísal:
no tak na taku pi*u tu je poradna, ze normalny clovek napise:
"chcel by som CPU+GPU+PSU+RAM za cca 180eur"...
ale aj na to aby taky expert ako ty isiel vysvetlovat ze vsetci maju v hlave na*rane, prebehla okolo toho diskusia cez 1,5 strany a dostali sme sa k tomu co sa dalo napisat hned...
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
/samozrejme ze to je mala suma ale dalo sa to napisat hned...
//autoeditácia príspevku (06 Aug 2011, 17:52)
tak si kup, ne?
//autoeditácia príspevku (06 Aug 2011, 17:52)
tak si kup, ne?
Myslel som ze to pochopite pri tej nizkej cene ale no nic...
Za tie peniaze si kúp radšej gramatiku slovenského jazyka. Zíde sa ti to viac.
jacob2412 napísal: Chcel by som sa opytat, chcem by som nieco zahrat s kamosmi porpipade single tk co by som mal kupit aby mi sli uz tie lepsie hry...ako naprikal [CoD 2+,Dark Sector,Prototype,Gta 4 popripade na low/medium,atp...]
s FPS 30+
no povacsinou (skoro stale, ak nie stale) k nam chodia ludia a kupuju nove veci, preto nikto necakal ze mas na mysli bazos.skjacob2412 napísal:jaj ty kider ma nemusis otravovat... nepisal som konkretne GTA4 co ja viem ake to ma poziadavky ...a inak CS-ko hram v poho...
Dobre locknite to aj tk mi tu nikto neporadi...Kupim si co treba aj bez vas ... 
-
Pigesko
King
jeden jeho stupidny prispevok ohlaseny, tak si pockajme na modov...vsetci vieme ze to skonci lockom a zrejme aj basou
takze nie je dovod nadalej zbytocne zatazovat forum...
//za tie peniaze sa viac odreagujes vonku, nez pri takom "odpade" za par eur...jednoducho sa to neoplati, aj ked si ocividne myslis ze ano...komu niet rady, tomu niet pomoci...
//za tie peniaze sa viac odreagujes vonku, nez pri takom "odpade" za par eur...jednoducho sa to neoplati, aj ked si ocividne myslis ze ano...komu niet rady, tomu niet pomoci...
no uz to locknite ale keby aaspon jedne mi poradil co by mi trebalo kupit peniaze by som zabrigadoval este a nasli by sa ... ved ja chcem len raz za cas si nieco zahrat odreagovat sa
//autoeditácia príspevku (06 Aug 2011, 18:16)
tk sa mam radsej na to vykaslat?
//autoeditácia príspevku (06 Aug 2011, 18:16)
tk sa mam radsej na to vykaslat?
-
Pigesko
King
ty chces proste za kazdu cenu zostavu, pritom ti bolo jasne povedane ze mas nedostatocny rozpocet...namiesto toho aby si povedal "ok, dik chalani, skusim dosetrit este nieco a potom pridem" ty sa proste zatnes, a zacnes sa chovat ako dilino...uvedom si ze nie je hanba priznat , ze teraz na to a na to proste nemam peniaze...ja napr. nemam problem povedat na XY veci ze si ich momentalne nemozem dovolit...ale to pochopis ked budes starsi 
// a ano, vykasli sa na to, lebo teraz si povies ze to chces len kvoli par hram, lenze potom zacnes skusat dalsie a tie ti uz nepojdu, a potom ti trkne, ze si nas mal posluchnut
pricom dnes ti staci 350 eur na docela slusnu zostavu aj na dnesne hry, nie to na hry z roku 2005 
// a ano, vykasli sa na to, lebo teraz si povies ze to chces len kvoli par hram, lenze potom zacnes skusat dalsie a tie ti uz nepojdu, a potom ti trkne, ze si nas mal posluchnut
nieco v tom zmysle som ti pisal do PM...no aj tk ste mi pomohli
... ocividne nemam na to tak sa vyrovnam s tym co mam
...
sa radsej vykaslem na ten moj ze vraj "pc"
... ako si pisal tk to aj vystihuje moje slova tk dik a majte sa tu fajn... keby som chcel investovat tk zaskocim ale len v tom pripade ak budu pekne financie
....
sa radsej vykaslem na ten moj ze vraj "pc"
Toto už je iná reč.
Keď budeš mať našetrené viac, tak sem pisni a niečo ti tu vyberieme.

Keď budeš mať našetrené viac, tak sem pisni a niečo ti tu vyberieme.
Posnazim sa
... A sorrac za tie nadavky ale vsetci isli proti mne a ma to riadne vytocilo...sorry este raz a diky este raz 
-
Pigesko
King
predsa len, ak uz nieco nasetris, mozes si tu informativne poziadat o zostavu, aby si vedel ako na tom si, ake su ceny, a kolko este zhruba potrebujes na realizaciu
za to nic nedas, a ak sa budes chovat tak ako v poslednych dvoch prispevkoch tak sa tu vzdy najdu ludia, ktori ti radi pomozu...v kazdom pripade, tych 350 eur je na zaciatok taky rozumny zaklad
mozno si nezahras hry ktore pridu za rok-dva-tri...ale minimalne si uzijes takmer vsetko za posledne desatrocie, a ze je tam toho pozehnane 
-
yoggy