Zamrzanie

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
pakrobolgari
Light Expert
Light Expert

Zamrzanie

Príspevok od používateľa pakrobolgari »

Zdravim, dnes sa mi zacali diat mensie patalie s monitorom ked po zapnuti pc bol cely na modro cize aj windows,pozadie, proste kompletka, najprv som myslel ze to bude blue screen of death (modra obrazovka smrti) ale po par hratkach s pc som zistil ze problem je v grafickej karte, a to bol ten ze mi odisiel vstup cize zapajanie s monitora do grafiky, na stastie na grafike je este jeden rovnaky, takze som to prepojil do neho a po zapnuti obraz bol znova normalny, ale tu zacal problem č.2 ked mi nabehol windows tak v casti kedy uz nabieha pracovna plocha mi zamrzne, je len pocut uvitaci zvuk windowsu a nic viac sa uz nedeje, skusal som ci funguje task manager (spravca uloh) ale neuspesne, takze som skocil do nudzoveho rezimu skusil povypinat predcasne spustanie programov pri spusteni windows ale nepomohlo, potom teda som odinstaloval samotne ovladace na grafiku, restartoval a uz som sa do normalneho rezimu dostal, tu si uz windows sam stiahol ovladac a nainstaloval, takze znovu restart normalny rezim a opat zamrznutie a nefunckny ani task manager, neviem si pomoct co dalej tak ak by tu niekdo vedel co by pomohlo vobec ma nic nenapada, zatial diky

Graficka karta Nvidia GeForce 8600gt 256mb
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Zamrzanie

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Skús staršie drivere. Ale neinštaluj Nvidia Update, Nvidia 3D vision, 3D vision controller a ani PhysX. Iba čisto drivere. Máš možnosť vyskúšať inú grafiku?
pakrobolgari
Light Expert
Light Expert

nemam moznost vyskusat inu lebo tato je jedina ktoru mam,skusim teda pohladat starsi driver a uvidim ako zašlape kazdopadne tipujem ze je po nej..
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Potom skontroluj aj teploty.
pakrobolgari
Light Expert
Light Expert

nepomohlo by keby som v BIOSe pobludil a pokusil prepnut ten prvy pokazeny vystup na ten druhy ? ja neviem povedzme ze ten prvy je primarny a ten druhy sekundarny a je tam nahodeny zrovna ten nefunkcny???
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

nie. nič tam také nenájdeš.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ktoru verziu tej karty mas?
modru dosku s vetracikom alebo s chladenim so zltym plastom a napisom lets play?
ja som mal tu lets play, tiez mi niekedy robila, ze som mal celu plochu, vsetko komplet som mal zlte, nakoniec nebola na vine grafa, ale napajanie monitoru - bolo slabo utiahnute a zle zobrazovalo farby
po istom case mi grafa odisla uplne(nejakých 6 rokov vydržala tuším), skusim ju este upiecť či ju nerozbehám
inac ked ti mrzne task manager tak dobry prikaz je cez cmd - tskill, vypne ti zamrznuty task manager
artemis12
Novice
Novice

Príspevok od používateľa artemis12 »

ahoj ludia mam problem s mojim notasom..neviem co mu je,ale poriadne sa mi ani zapnut neda..zacne nacitavat a zamrzne...co mam robit?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

pre zaciatok skusit preinstalovat
Ovecka
Darca
Darca