[Android]APK sa nespusti

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
TGiJack
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

[Android]APK sa nespusti

Príspevok od používateľa TGiJack »

Ahojte prosim nejskusal tu uz niekto vytvarat nieco pre Android ?

Na zaciatok som si pozhanal vsetko k tomu potrebne (Android SDK,Java,...) vsetko ponastavoval podla navodou co som nasiel na nete..

Pokusil som sa spravit len taku jednoduchu vec ako je "Hello world" dal som to to all skompilovat a pri pokuse o spustenie apl v mobile nenabehne len blikne cierna obrazovka ako keby nacitavalo ale nasledne hned nato sa mobil vrati s5 na hlavnu stranu :(
(Nastavenie vid.obr. hojko_build)
-to by bol prvy problem

Druhy sa vyskytol ked sa mi nepodarilo spustit to apk na mobile a pokusil som sa rozchodit Emulator (And. SDK) o5 vsetko v nom nastavil a pri jeho spustani len vybehla hlaska vid. obr. hojko_emu

vopred dakujme za rady a pomoc ...

Mobil > GSmart G1317D
Notebook > OS Win7 x64 ,graf ati , hdd 500g, 4g ram,proc IntelCore
umiestnenie Android SDK na HDD > C:\Program Files (x86)\android-sdk-windows
Prílohy
nastavenie buildu apk
nastavenie buildu apk
nastavenie Android SDK Emulatora
nastavenie Android SDK Emulatora
Zappir
Medium Star
Medium Star

Re: [Android]APK sa nespusti

Príspevok od používateľa Zappir »

mas nastavene v mobile "Ladenie USB" a vo windowse pridane "system variables/Path"?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

programovanie v androide je momentalne dost zalozene na googleni...tak som skusil drbnut chybovu hlasku s klucovym slovom android a voila co mi to vyplulo: http://stackoverflow.com/questions/6638 ... -parameter
PS: programovat pre android a stale to davat do telefonu a skusat to tam je trochu blbe a pomale, nemyslis? osobne si neviem predstavit bez emulatora androidu v pc fungovat
PS2: do mobilu by som to pchal az budem mat istotu, ze to v emulatore bezi dobre :)
TGiJack
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Ahojte , dakujem za rychle odpovede

takze zaver:

zacnem hned druhym problemom ,co bolo vlastne spustenie emulatora.. naozaj tam bola blba cesta, :oops: SDK ma problemi s "Medzerami" v nazve cesty.Na nete bolo pisane ze to treba prepisat vo Win nastaveniach a neviem kde este
riesenie: len som premiestnil cely SDK priamo na C disk ,cize namiesto starej cesty(C:\Program Files (x86)\android-sdk-windows) ma uz len C:\android-sdk-windows .

Po tejto zmene Emu pekne v pohode nabehol (cas spustenia 2:54 min).Nasledne som ho nastavil ako testovacie zariadenie a spustil "build" mojej apk ... od zaciatku kompilacie az po spustenie to trvalo 2:15min a tu sa dostavam aj k vyrieseniu prveho problemu , proste mobil nedokazal alebo lepsie povedane nestihol vypisat hlasenie predtym ako vsetko ukoncil (vid. obr.)

Mirak2 tie casy som schvalne meral a vypisal pre teba :) neviem preco to tak je ale emulator je raz tak pomaly ako mobil ,pre porovnanie cas kompilaci az po spustenie apk v mobile bol len 49sekund .. ale urcite ma emulator minimalne v jednom navrh pred mobilom, ak sa vyskytnu nejake chyby poda o nich hlasenie a ak je to mozne tak projekt sa pokusi aj napriek tomu spustit

Tak ja sa ide pustit do odstranenia toho maleho Warningu hadam sa mi to podari :)
Prílohy
Snímka7.PNG
Zappir
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Zappir »

mirak2 napísal: PS: programovat pre android a stale to davat do telefonu a skusat to tam je trochu blbe a pomale, nemyslis? osobne si neviem predstavit bez emulatora androidu v pc fungovat
co? :shock: mne to eclipse skompiluje a hnedka spusti na mobile ked to mam prepojene. cas od kliknutia na kompilovanie po zjavenie programu na displeji telefona je priblizne 2sekundy
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

dobre no, tu pomalost beriem spat, som to neskusal, kazdopadne neodladenu aplikaciu (ani vlastnu :lol: ) by som si do telefonu nedaval... a to nehovorim o logoch (aj ked aj tie sa daju z telefonu vytiahnut)..co sa tyka mojej rychlosti spustania aplikacie v emulatore, tak up, install a spustenie trva 5-10 sekund u mna, akurat prve spustenie je samozrejme pomale (ale aj to sa da vyriesit spustanim zo snapshotu, ale som pohodlny a nechce sa mi to nastavovat)
TGiJack
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

hmm vidim ze vam to ide pekne rychlo asi mam nieco blbo nastavene ale na dnes mam nastavovania tak akurat dooost (cely den nic ine nerobim len nastavujem)
zas to necham na zajtra :D

PS: tu chybu sa mi nepodarilo odstranit .. no odstranit som ju odstranil ale nejde mi zvuk teraz :( a zas ked to vratim nejde nic :D ale je to nieco stym "Device Filtrom" takze sa musim len pohrat stym
Napísať odpoveď