Boli ste niekedy v divadle?

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
simulet
Novice
Novice

Boli ste niekedy v divadle?

Príspevok od používateľa simulet »

Ahojte.
Vytvoril som stranku,ktorej nazov je v teme.Ano...tyka sa baletnej sceny na Slovensku.Nakolko podla mojho vkusu chodi do divadla,presnejsie na balet, malo ludi.Mozno by sa ich postoj k divadlu ako takemu zmenil po zhliadnuti a precitani tejto stranky.
Velmi ma zaujima Vas nazor na tuto stranku.

http://baletsk.blogspot.com/

Dakujem
iWin
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Boli ste niekedy v divadle?

Príspevok od používateľa iWin »

príde mi to skôr ako pokus o reklamu....

V divadle som bol viac krát :) na balete ani raz ani sa nechystám :)
simulet
Novice
Novice

Príspevok od používateľa simulet »

nechvem to reklamovat.ospravedlnujem sa...
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

v divadle som bol asi ako kazdy - pocas ZS sme boli urcite vsetci alebo aspon vacsina, odvtedy som nebol, nejak ma tam nic nelaka, na balete som tiez nebol, ale bol som raz na lord of the dance :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja som bol v divadle aj dobrovolne (teda nie v ramci skolskej akcie) a bolo to fajn a po skonceni mi ani ta cena neprisla prehnana. Bol som v ceskom narodnom divadle a mozno k dobremu dojmu prispelo aj to, ze tam neboli obohrani herci z nasich televizii a reklam, no tazko povedat, proste to bolo nieco nove s novymi tvarami a prijemnom prostredi. Bola to hra v ramci ktorej mali koncert Plastic people of the universe, co tiez prispelo k atmosfere. Tak ci tak ale zajdem vzdy radsej do kina na nejaky dobry film.
A pokial ide o balet, tak dakujem, ale neprosim :) Neviem to ocenit, svojim sposobom mi to pripada ako pantomima a ja mam radsej herecky prejav aj s recou.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Veľa krát, naposledy na Shakespeareovi. Chystám sa do Londýna na Fantóma Opery, dúfam, že mi to vyjde ešte tento rok. Na balet nikdy, to je "šport" pre smotánku, ktorá sa v tom rada vyžíva, pričom ani sama nevie prečo.
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

do divadla som chcel ísť už x-krát, ale vždy nejak nevydalo. buď objektívne prekážky ktoré si postavím do cesty sám, alebo ma nohy nejak samé zavedú do krčmy... po kultúrnej stránke som barbar, ale raz sa to snáď zlepší.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

do divadla chodievam cca 1x za mesiac, ale vyhladavam skor lahsie stravitelne hry - takze balet, opera, opereta atd. nemusim:)
.
v poslednom case chodim uz len do gunagu..

//najvacsia vyhoda je, ze tam bezne ludia chodia v rifliach a tricku - takze v piatok mozem ist z divadla priamo na pivko :D
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Divadlo mám rád no chodím tam len cez školu inak si na to neviem nájsť čas , baví ma to :) čo sa týka baletu tak som bol raz v BA na luskáčikovi a po predstavení som si povedal že balet už nikdy viac , neviem to oceniť nudil som sa pri tom ale uvedomujem si že je za tým vela driny :)
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Do divadla chodim par krat za rok. Gothar sice pise, ze radsej ide do kina na dobry film no napriklad pri R.U.R som mal pocit, ze pozeram film. Dokonca to bolo asi este lepsie, lebo som citil napr. zapach cigarety, ked si zapalili atd.. Je mi trochu luto, ze medzi mladymi divadlo nieje take popularne ale ja sa tie statistiky snazim zlepsit :P
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Stránku som si nepozrel, do divadla chodíme s manželkou pravidelne. Balet, opera, muzikál.
Sranda na tom je, že častejšie ju tam ťahám ja, ako ona mňa :D
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Tiež chodím do divadla, nakoľko som v jednom pracoval externe.
Balet som videl 2x a nakoľko som už vedel o čo ide, tak som si to patrične užíval.
Viac ma však samozrejme berie činohra. Muzikál/opereta spolu s Operou nie je moja krvná skupina, avšak tiež som bol na niekoľkých generálkach no a keď som si pri opere všimol že sú tam aj titulky, už to bolo zaujímavejšie ^_^
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Chodím s priateľkou asi 2-3x do roka väčšinou na činohru.
Kafko
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Kafko »

Boli sme zo školy ale chystám sa ešte tento rok na niečo, zatiaľ neviem na čo, poraďte niečo :)
fofofofo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa fofofofo »

O nejakom divadlo s LUkasm Latinakom neviete ? popripade nieco dobre kde sa zasmejem. Dakujem
Jakub140
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jakub140 »

Do divadla chodím pravidelne, väčšinou na nejakú komédiu alebo satiru. Teším sa, že uvidím hercov z televíznych seriálov.
Einar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Einar »

Bol som myslím v košiciach na nejakej komédii nedával som tomu velké šance ale až mi slzy tiekli od smiechu len sa mi nepáčilo že sme museli prísť v košele,kravate
sarinka363
Novice
Novice

Príspevok od používateľa sarinka363 »

Ahojte, ja som bola v máji na predstavení Nabucco od Verdiho v Prahe http://www.opera.cz/cs/repertoar/nabucco.html a bola som úplne očarená. Neviem, či máte radi operu, ale raz v živote by si každý mal vyskúšať niečo nové a toto bol veľmi krásny zážitok. Určite odporúčam si pozrieť predstavenie takéhoto charakteru a možno stráviť , presnejšie prespať v Prahe. My sme si tam objednali ubytovanie tu http://www.casamundo.sk/%C4%8Cesko/praha/ a vyšlo to trošku výhodnejšie. A potom si určite pozrite, keď tam budete aj výstavu mäsožravých rastlín http://www.botanicka.cz/hlavni-stranka/ ... ge_id=3331, veľmi odporúčam. :idea:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

na minulorocnej Divadelnej Nitre, kde som dobrovolnikoval, sa mi najvaic pacila inscenacia Opus č. 7 z Ruska. Ale ani Out of Context – for Pina z Belgicka ci LaPutika z Ceska neboli zle.
Tesim sa na to cim prekvapia tento rok
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

do divadla chodim rad aj ked nie az tak casto:(
pacili sa mi predstavenia v kosickom divadle.Urcite aj tym mladym coolovym by sa pacilo predstavenie portugalia.(nadavky,vtipne situacie)komedia kde sa zasmejete.
naposledy som bol aj na 3sestry,nejakeho sheaskpeara (nazov si nespomeniem),vsetko o zenach...
no pozriem ci si nieco nevyberiem..uz by som siel znova.
opera ani vsetky tie spevave predstavenia ma nelakaju.
BTW mne sa paci ze tam clovek chodi pekne obleceny.aspon niekde.(ale ked vidim tych mladych nevychovancov ako pride v sortkach alebo sustakoch :nono: )
Napísať odpoveď