Terraria hra
Terraria hra
čaute chcel by som sa opýtat taká hra ako terraria ma dost mizernú grafiku ale dá sa to ... je to podobné ako minecraft... a chcel by som sa opýtat že či by sa dala vyrobit nejaká taká hra kde si možete burat veci ako v minecrafte može to bit aj z boku ale či by sa to dalo urobit aj ako multiplayer... ked hej tak plls povedzte cez aký program... alebo či by sa to dalo aj cez gamemaker ...
-
yoggy
Re: Terraria hra
http://www.hojko.com/vytvorenie-vlastne ... orit%20hru
http://www.hojko.com/vytvorenie-online- ... orit%20hru
si to prečítaj ak nebudeš chápať tak napíš
http://www.hojko.com/vytvorenie-online- ... orit%20hru
si to prečítaj ak nebudeš chápať tak napíš
to som už čítal
... ale tam sú game maker a tak ako to by sa vyriesilo až potom ale ... chcel by som vedet ako urobit aby to bolo aj singplayer a amultiplayer ... a že by sa tam dali rozbíjat kocky albo niečo také... ved pošlem video a pozri sa ...
ako mnšie skúsenosti mám a tak ... mam aj servery a tak sice to stím nsúvisí ale to je jedno ... ale chcel by som niečo také ako je tá hra terraria to by sa podla mna dalo aj cez gamemaker ne ? alebo cez také slabšie ne ?
ale ja by som chcel niečo také že by o bolo multy ... a dali sa ničit kocky ale ... tak nikdo nevie poradit ...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
chcieť nestačí. Na tvoju otázku je odpoveď: áno, dá sa také spraviť aj multiplayer. Ale kým sa nenaučíš programovať a nenájdeš si parťákov, prípadne kým nebudeš mať dosť peňazí aby si si zaplatil tým programátorov, tak na také niečo zabudni. Nie je to ako naprogramovať stránku. Treba na to veľké znalosti a dlhoročnú prax. Ty si zrejme jeden z tých teenagerov čo si tu chceli spraviť vlastnú hru už veľmi veľakrát a vždy narazíme na to, že nevedia programovať alebo vedia "programovať v html"
a vy viete programovat? .... ked hej tak nehelpomohli by ste ? 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ale samozrejme. Ja sa hlásim. Beriem 8€ na hodinu, s tým že rátaj približne na 3-5 rokov. A nájdi si ešte zhruba ďalších 15 programátorov, plus grafikov, zvukárov... Máš na to?
Myslim ze audio ta trochu zbytocne odstrasil, jasne ze to nie je urobit nejaku hru len tak, tamto co si poslal naozaj len tak sam nespravis, ale daju sa naprogramovat vlastne jednoduchsie hry ktore cloveku prinesu dobry pocit z vykonanej prace. Zacni sa ucit C++ (pripadne pascal ak programovat nevies) a tak o pol roka mozes zacat robit nieco jednoduchsie. Pripadne skorej/neskor v zavislosti od tvojej snahy a momentalnych znalosti.
tak teras ma nasral game maker som sa sral z hrou kks ... a ja si to save ... a potom sa my nič neuložilo a mám potom... a pllls neporadíte ako mam cz gamemaker najst svoju hru? čo som urobil? a aby som si ju dal nastránku? ... lebo neviem kde sa lulážajú hry čo som spravil ..
//autoeditácia príspevku (08 Aug 2011, 12:47)
Ho hoooo ... už sa ktomu blííížííím
... uš tam j invent da sa z inventu vyhodit lopatka potom tam bude ze sa to bude dat rozbit a tak ... ale teas to najahšie...
ako budú stavař

//autoeditácia príspevku (08 Aug 2011, 21:56)
halooo... plls kde nákdem alebo ako to uložím tak aby som mohol dat hru na net?
//autoeditácia príspevku (08 Aug 2011, 12:47)
Ho hoooo ... už sa ktomu blííížííím
//autoeditácia príspevku (08 Aug 2011, 21:56)
halooo... plls kde nákdem alebo ako to uložím tak aby som mohol dat hru na net?