sano456 napísal:... Ale to je inak zakladna chyba, ze ty si to asi nejak tak predstavujes, ze on ti nieco povie a ty mu hned pri...
BOXER vs Teleskop
-
Dante Flyshit
Medium Expert
Re: BOXER vs Teleskop
BOXER alebo Teleskop? - ani jedno, lebo to moze velmi lahko dopadnut tak, ze niekomu ublizis, alebo on Tebe. Radsej sa poriadne uč a nerozmyslaj nad somarinami, resp. zacni cvicit, zmohutnies a nebude sa kazdy do Teba navazat.. 
Ak ta zacne mlatit hovorim ti zacni sa branit a neodchadzaj hlavne aj keby si mal dost nakladacku proste on uz do teba nebude zaparat lebo si bude vedomy ze sa budes branit a preco by mal bit teba ked moze niekoho kto sa nebude branit 
-
Tailor
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Kúp ten teleskop a daj mu ho ako obetný dar.
Základný psychologický efekt je neustúpiť a prípadne sa začať brániť. Môže sa stať, že dostanete ešte viac, ale to, že dostanete, sa stane na 100% aj vtedy, ak neurobíte nič - resp. nejaká iná forma šikany je istá.
K téme: lepší je samozrejme teleskop, má väčšiu efektivitu ako boxer aj oproti viacerým útočníkom. Druhá vec, že nie je teleskop ako teleskop, pri výbere treba prihliadnuť na dĺžku (môj názor čím dlhší tým lepší) a hlavne treba vyberať z kalenej ocele (je tvrdší, neohne sa, nezničí ho ani veľmi silný úder). Podľa mňa, jedným z najlepších na trhu sú afg.sk poskytujú veľký výber tovaru, všetky potrebné informácie a aj cenovo sú veľmi zaujímavý 
imho teleskop radsej nekupukuj, este nahodou niekoho zabijes
kup si kaser (cca 10e), ked do teba bude zaparat, to skus nejak vyriesit, ked to nepojde, pouzijes kaser, a mu das po ustach
Mňa by zaujímalo, ako skončila táto story, ak skončila 
nerad by som bol poslom zlych sprav, ale zakladatel temy je nezvestny od 21. jula 
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Ale kdeže ukázal sa tu ešte 25
Možno to rozchodil...
ze by nemali v nemocnici wi-fi?