Neviem už čo od toho všetkého čakať. Je chyba vo mne?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Neviem už čo od toho všetkého čakať. Je chyba vo mne?

Príspevok od používateľa ithory »

sa zas stretli dve rozdielne povahy ..
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

S vysokou pravdepodbnostou sa to coskoro skonci (ak to budes akokolvek riesit). Tym nechcem povedat, ze to nemas riesit, prave naopak, mas, a cim skor, ale ak jej zacnes vykladat co ti vadi, a ze ti to vadi, zacne sa kovbojka. Ona sa nezmeni len tak zo dna na den aj keby velmi chcela, co ale chciet nebude. A dalej napisem len vid. ColdRain
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

A ako mi vysbetlite ze baby su od chalanov o tri roky vyspelsie :D mozna tak fyzicky :) tu pekne vydis ako sa sprava ku Tebe a to je len o 2 roky mladsia. Takato baba uz moc ina nebude ako je doteraz.. ja bych kaslal na nu. Pride mi to ze ty si skor citovo zalozeny, dospely na vaznejsi vztah, a ona je proste disko typ, a uvidis casom ze si najde na tej disko ineho..
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Prečítaj si, čo lumir napísal v mojej téme o predbiehajúcej vyspelosti dievčat :
Problem je, ze u nas vladne zvlastna predstava o psychickej vyspelosti dievcat (ze su cca 3 roky pred chlapcami). uverili tomu mlade baby.. a co je najhorsie, uverili tomu aj chlapci. a preto vkladaju prilis velke nadeje do tychto deti, ktore sa hraju na zeny:)
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

No je to asi pravda :) co uz mi chlapi asi zostaneme vzdy na druhej kolaji :)

//autoeditácia príspevku (08 Aug 2011, 10:08)
Keby tak niekedy o mna nejaka baba bojovala bohvie aky by to bol pocit . Mozno pocit nadradenosti
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Aku si si vychoval, taku mas :-P

teraz si ju bud prevychovaj alebo o nu prid pri pokuse o prevychovu
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Ja síce nie som hneď za také definitívne riešenia, ale ColdRain má pravdu.

je tu síce možnosť, že možno dospeje, a že sama o ten vzťah zabojuje, keď uvidí, že ťa stráca. Ale nevidím to ružovo. Lebo ona VIE, že sa vždy k nej vrátiš, asi nech by urobila hocičo. A to zneužíva. Takto si užíva život ako slobodná a keď potrebuje, tak je zadaná.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Chybu robí ona, že na Teba kašle, no chybu si robil od začiatku aj ty a to v tom, že si na ňu bol príliš mäkký. Všetko jej vždy prešlo, očividne má už aj čarovnú formulku vďaka ktorej vždy zmäkneš, až sa dáš natierať na toast...

Riešenie - súhlasím s ColdRainom na 100% len by som pridal svoje prelúdium. Ešte predtým, ako sa na ňu vykašleš, skús oplácať jej správanie rovnakou kartou. Sekni všetko kontakty, hoci aj na týždeň, dva. Jej zrazu trkne do gebule, že sa niečo deje a začne pátrať. Musíš jej dať najavo, že vieš existovať ja bez nej a že sa musí zmeniť, inak o Teba príde. Samozrejme bolo by nerozumné dávať jej nejaké ultimátne možnosti typu: "Buď diskotéky, alebo ja!" ale skrátka si to s ňou skúsiť rozobrať. Porozprávať sa o Vašom vzťahu a výpáčiť z nej nejaké normálne rádoby-dospelé stanovisko. Pokiaľ s ňou bude reč, tak tomu daj ešte chvíľu, no pochybujem o tom, že by sa zmenila. Má 16, potrebuje sa vyšalieť a ona to očividne potrebuje veľmi!. Kvôli Tebe sa nezmení (sorry), no momentálne sú pre ňu diskotéky a kamaráti viac, ako ty. Smutné je na tom to, že sa zasa raz potvrdí staré známe: "Človek si uvedomí čo mal až vtedy, keď o to príde." Čo bude jej prípad, no bude to ponaučenie aj pre ňu.
Niekto by si mohol povedať, prečo radím prekonať ešte túto kompletnú procedúru, keď jednoduchcšie je povedať - Je koniec!
Jednak bude pre chalana vhodné si odskúšať aké je to byť bez nej - ľahšie to potom ukončí a ona si skôr uvedomí, že niečo nie je v poriadku. A naviac toto riešenie dáva aj (síce minimálne, ale predsa) šancu na záchranu vzťahu. Avšak s novými pravidlami a hranicami, ktoré sa budú musieť vytvárať vo dvojici. Ak tam bude vôľa.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Mal som podobný problém. Dnes sa len smejem na vlastnej hlúposti, ako som mohol byť tak dlho v takomto "vzťahu". Eveidentne na teba kašle, môžeš sa pokúsiť o nejaký rozhovor s ňou ako ti mnohí radia, ale vedz, že sa tým veľa nezmení. Mám to odskúšané. Máš dve možnosti. Trpieť dlho, alebo krátko. Dlho v zmysle, naďalej živiť tento vzťah, nesnažiť sa nič meniť a byť spokojný s tým čo máš. ALebo krátko, skončiť to a za chvíľu budeš zahojený. Môžeš skúsiť to čo ti radí jin, no skôr si myslím, že bude rada tvojej ignorácii. Nemá zmysel v takomto vzťahu-nevzťahu exitovať, prehovor s ňou pár múdrych slov a keď to nebude mať žiaden efekt tak to skonč. Never v zázraky je minimálna šanca na nejaký úspech ale držím palce aj tak :) Akékoľvek riešenie či už so šťastným koncom alebo nie je lepšie než momentálny stav.
v!X
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa v!X »

Tak a dnes zasa deň plný prekvapení. Bol som za ňou. Vylial som si srdce u nej doma (neskôr v jej posteli).. strašne mi sľubovala, že sa nič už také nebude diať. Bude sa snažiť byť somnou čo najčastejšie to pôjde, bla bla, som preňu najdôležitejší..zrazu.
Chcela to celé zachrániť tým, že pôjdeme s jej kamarátmi na ich "ožran párty", na ktoré chodí tiež dosť často.

Celý večer v pohode, až ten koniec.. prišlo jej zle, mala "trošku v sebe".. bolo asi niečo po desiatej..
zrazu odomňa odišla za jej kamarátom. Pozerám, čo sa deje a ona ho tam začne obíjmať. Potom sa zrazu postavia, chytí ho hádam za riť - on ju tiež a idú niekam preč. Tak to už nevydržím, postavím sa a idem za nimi. Ten jej kamarát jej dá zrazu pusu na pery.. toto už vôbec nevydržím a začnem po nej kričať, čo to má kur*a znamenať? (čoho dôsledkom bolo, že som si trošku vypil)..Veď predchvílkou som bol pre ňu najdôležitejší a teraz toto. Potom jej už nebolo ani zle.. za chvíľu záhadne vytriezvela.. a zas "už sa to nestane prepáč, ja som nechcela, všetci robíme chyby,.. bla bla bla bla".. potom bola už len nalepená na mne.. ale ja som to už nevydržal a šiel som domov.. tak ona tam ešte ostala.. lebo ževraj musí odprevadiť opitého kamaráta domov, lebo sa oňho bojí.. teraz som už naozaj sklamaný! Zo všetkého!

Viem .. pripadá mi to celé ako pokazený scenár do telenovely, ale je to môj posratý život..

Neviem už čo s tým.. ľúbi ma ale správa sa úplne inak.. nepomohol ani dialóg - proste nič.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

sorry, ale nie, neľúbi ťa. Prečítaj si to ráno po sebe ešte raz. Ona sa bozkáva s íným pred tebou. Pred svojím frajerom odíde s iným, chytá ho za zadok a bozkávajú sa ako by sa nič nedialo. Kde tam je tá láska o ktorej píšeš? Rozíď sa s ňou, je to najrozumnejšie riešenie. Povedal si čo si mal na srdci, nebude ťa to trápiť dlhé roky. Žiaľ to nepomohlo
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Nie, ona ťa neľúbila... Skôr ťa využíva (alebo ako to nazvať ?) Proste má ťa ako zadné dvere... Nevyjde to s kamarátom pôjde za tebou. Kamarát nemá čas ? Pôjde za tebou... Čím skôr ju pošleš "píčom" tým lepšie písal som to aj aj coldrain...

BTW - Coldrain ja som mu napísal pred tebou, aby ju pustil k vode, tak čo ? :D
v!X
Amateur
Amateur

nebozkávali sa - on jej dal pusu na pery.. a ona to zjavne ani nečakala.. proste chcem povedať že ona mu tú pusu neopätovala bolo to len také nevinné, ale myslel som že tomu chlapcovi rozmlátim ksicht..

Možno ma naozaj neľúbi, ale keď mi to hovorí a pozerá sa mi pritom do očí, znie to úprimne.. :(

Možno v niečom chybu ja .. alebo už naozaj neviem ..
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

zase si ju chceš obraňovať? PRečítaj si to prosímťa po sebe. Nevinná pusa neexistuje. Ak nechcem, tak sa jednoducho odtiahnem a nedovolím niekomu aby ma pobozkal. To že k nej išiel perami zabere dosť času na reakciu, a keby ju nechce tak sa otočí alebo odkloní

a nemám pocit že by si robil chybu. Ona sa správa ako decko. Je s tebou vonku a venuje sa niekomu inému. Dokonca išla s tebou von len preto že si jej povedal čo si povedal (a aj to vybrala ožran párty s kamošmi a nie súkromie s tebou). Si zaslepený láskou, ale objektívne zhodnotené to nemá budúcnosť. Nerozídete sa teraz, tak to príde neskôr s možno viac slzami alebo hádkou
v!X
Amateur
Amateur

Najlepšie bude, asi to ukončiť.. už aj ja pochybujem, že sa zmení a všetko bude krásne. Tak ako na začiatku. Ale ja som jej len chcel dať všetko.. a vždy som sa snažil, aby som bol pre ňu len ja jediný a najdôležitejší..
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Choď si prosim ťa ľahnúť (ráno múdrejšie večera), ráno si túto tému otvor, prečítaj si, akého vola si zo seba urobil, dobre sa naser a choď to ukončiť. Najlepšie monologom, kde tvoje posledné slovo bude odchod zo scény. Pretože ako vidím, tak ďalšie dialogy ťa zasa obmäkčia a zasa skončíte niekde s jej kamarátom.
OMG mne by niekto chytal frajerku za zadok a dával jej pusu na pery (ešte aby som bol pri tom nadraty), tak už by si rátal zuby na chodníku.
v!X
Amateur
Amateur

No toho chalana mám už dlho v zuboch.. ešte k tomu jej aj komentuje stále všetko na tej sku*venej sociálnej sieti.. kde samozrejme všetko všetkým komentuje aj ona.. ale nechcem mať problémy, pretože má 16 ako ona a to by nebol dobrý nápad, niečo mu spraviť..
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Nič mu nemusíš robiť ..stačí ked ju už slušne povedané pošleš do riti ...ak to nespravíš tak ťa naozaj nechápem :x dovody boli popísané ...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Re: Neviem už čo od toho všetkého čakať. Je chyba vo mne?

Príspevok od používateľa Fabo »

v!X napísal:No toho chalana mám už dlho v zuboch.. ešte k tomu jej aj komentuje stále všetko na tej sku*venej sociálnej sieti.. kde samozrejme všetko všetkým komentuje aj ona.. ale nechcem mať problémy, pretože má 16 ako ona a to by nebol dobrý nápad, niečo mu spraviť..
A to si ju este stale obhajujes...

Suhlasim s tym ze nieco mu spravit by nebol dobry napad ale uz sa preboha uvedom a nieco s tym urob. Rozhovor ako vidis nepomaha, dalsi krok...
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Ty prosím ťa na aký impulz čakáš, kým sa konečne preberieš?

Ok, človek zvykne toho druhého obhajovať a každý robí chyby. Ale ty si nechávaš skákať po hlave permanentne. Toto už je neúcta voči sebe samému.

Akože môj brat si tiež nechá od frajerky skákať po hlave, ale čo ty robíš, to už nemá obdoby. Veď si chlap!!!! Tak sa tak správaj a nerob zo seba fackovacieho panáka.

Áno, má len 16, hoci poznám aj vážne rozumné baby v tom veku, ale tá tvoja k nim nepatrí. Veď nevie, čo so sebou.

Len prosím ťa nezačni, že mala pripité a nevedela, čo robí. Toto je nie poľahčujúca okolnosť, ale priťažujúci fakt. Keď nevie, čo znesie, tak nech nepije. Ach bože. No skús ešte nejaké obhajoby a ja asi prídem za tebou a prefackám ťa.

Ja viem, že z lásky človek odpustí veľa. Ale to musí ten druhý za to stáť a o to odpustenie naozaj prosiť a neopakovať tie isté chyby.
Čo v tomto prípade neplatí.
Napísať odpoveď