Zdar,
mate niekto skusenosti s touto sluzbou?
Konkretne ma zaujima miera vypadkov a hlavne ci mi pojde stahovanie z danych filehostingov plnou rychlostou t.j. napr z rapidshare tych 60Mbit ako keby som mal kupeny premium priamo tam....
Multishare.cz
-
Flashrobot
Medium Expert
Re: Multishare.cz
ahoj no zozaciatku bolo dost chyb nadaval som a chcel som to najradsej predat...boli tam neustale problemy s rychlostou na filesonic fileserve a hotfile link sa prestal v polovici stahovat a vypisalo ze server sa nenasiel..mozem ale povedat ze tieto problemy sa im podarilo eliminovat a teraz si neviem vynachvalit..vsetko ide stabilne a uz ani neviem kedy som naposledy zaznamenal daku chybu..neviem ako to je s rychlostou ja taham len 400kb/s a ide to na max..keby to aj islo pomalsie nevidim problem v tom nastavit v jdownloaderi stahovanie viac suborov naraz..takto vzdy vyuzijes max sirku pasma.. za 35 euri mas k tomu 8Gb USB..momentalne lepsie a kvalitnejsie nikde nenajdes..
edit:/hned ako sa zaregistrujes dostanes 900MB na vyskusanie tak si to kludne mozes otestovat
edit:/hned ako sa zaregistrujes dostanes 900MB na vyskusanie tak si to kludne mozes otestovat
-
Flashrobot
Medium Expert
No teraz skusam cez to tahat a mam problemy:
Jdownlaoder mam urcite dobre nastaveny a aj napriek tomu mi nechce tahat z fileserve.com - nabehne captha a odpocitavanie....
Z rapidshare to sice ide ale stahuje naraz len jeden subor.
Nevies kde moze byt problem?
Jdownlaoder mam urcite dobre nastaveny a aj napriek tomu mi nechce tahat z fileserve.com - nabehne captha a odpocitavanie....
Z rapidshare to sice ide ale stahuje naraz len jeden subor.
Nevies kde moze byt problem?
Prave som to skusal a fileserve aj rapid mi ide v pohode a plnou rychlostou naraz som skusal 9 suborov..robil si to podla navodu na stranke?http://www.multishare.cz/jd
Osobne taktiez pouzivam multishare. Mozem povedat ze som zo zaciatku pouzival jDownloader, no mal som s nim problemy, hoci som ho nastavil podla ich navodu. Napriklad pravidelne som mal problemy s rapidshare.com kde to stahovalo stale ako free user. Potom som zistil ze bol problem ak boli rapid linky "https". Kazdopadne maval som s nim problemy, nehovoriac o, podla mna, neohrabanom interfacei a celkovej pomalosti programu. Tak som sa vratil naspat k Internet download manageri a linky si vygenerujem po zadani na ich uvodnej stranke. Jediny problem ktory mi napada je asi ten, ze tie linky maju urcitu platnost a ak sa do toho casu nezacne stahovat subor, link vyprsi a treba ho vygenerovat znova.
Co sa tyka sluzby samotnej, nakolko mam ADSL, nestazujem sa na rychlost. K tej by mohol povedat nieco niekto, kto ma optiku. Kazdopadne prilezitostne som bol aj na inom ISP a nemal som problem pri stahovani z viacerych serverov naraz dosiahnut aj rychlost v sucte 2MB/s. Pridaj k tomu fakt ze cez vikend doplnili dalsie 2 servery - je to myslim prijatelna volba.
Jedno minus ktore mi este napadne - v pripade ze zacnes stahovat subor co ma 1GB a po chvili to zrusis z nejakeho dovodu, z kreditu ti nenavratne odpadne 1GB, bez ohladu na to ze si stiahol hoci len 5MB z celeho suboru.
Co sa tyka sluzby samotnej, nakolko mam ADSL, nestazujem sa na rychlost. K tej by mohol povedat nieco niekto, kto ma optiku. Kazdopadne prilezitostne som bol aj na inom ISP a nemal som problem pri stahovani z viacerych serverov naraz dosiahnut aj rychlost v sucte 2MB/s. Pridaj k tomu fakt ze cez vikend doplnili dalsie 2 servery - je to myslim prijatelna volba.
Jedno minus ktore mi este napadne - v pripade ze zacnes stahovat subor co ma 1GB a po chvili to zrusis z nejakeho dovodu, z kreditu ti nenavratne odpadne 1GB, bez ohladu na to ze si stiahol hoci len 5MB z celeho suboru.
Používam ho už skoro 8 mesiac, sťahujem pomocou JDownloaderu, ide bez problémov, síce je pravda, že niekedy zahapruje Sťahovanie z Czshare, ale po pár dňoch tu už je OK.
Co kde odkial stahujes? Lebo pokial viem z CZshare sa uz davno stahovat nedaallek napísal:Používam ho už skoro 8 mesiac, sťahujem pomocou JDownloaderu, ide bez problémov, síce je pravda, že niekedy zahapruje Sťahovanie z Czshare, ale po pár dňoch tu už je OK.
Sice už trošku starší diskuze, ale i já bych rád přispěl svými zkušenostmi
Mohu potvrdit, že ze začátku měl MultiShare opravdu problémy, jelo to pomalu a nefungoval... Když jsem vyčerpal nakoupený kredit, přestal jsem MultiShare používat.
Přešel jsem na SuperLoad.cz, jenže tam to byla katastrofa. Opravdu jsem tam litoval zakoupeného kreditu. Jsou levnější než MultiShare, jenže ta kvalita je příšerná
Zkusil jsem tedy znovu MultiShare (asi po půl roce) a byl jsem překvapený - kvalita a stabilita šla o 100 % nahoru. Teď už ho nějaký ten pátek používám a je to paráda. Už dlouho se mi nestalo, že by nějaký odkaz nefungoval nebo se nedotáhnul. Navíc pravidelně přidávají další servery a naproti tomu jdou s cenou stále níž a níž
Jak říkám - MultiShare.cz si teď nemůžu vynachválit, funguje fakt suprově.
P.S.: Při hledání zkušeností jsem narazil na tenhle link, je to nějaká recenze na MultiShare
Přešel jsem na SuperLoad.cz, jenže tam to byla katastrofa. Opravdu jsem tam litoval zakoupeného kreditu. Jsou levnější než MultiShare, jenže ta kvalita je příšerná
Zkusil jsem tedy znovu MultiShare (asi po půl roce) a byl jsem překvapený - kvalita a stabilita šla o 100 % nahoru. Teď už ho nějaký ten pátek používám a je to paráda. Už dlouho se mi nestalo, že by nějaký odkaz nefungoval nebo se nedotáhnul. Navíc pravidelně přidávají další servery a naproti tomu jdou s cenou stále níž a níž
P.S.: Při hledání zkušeností jsem narazil na tenhle link, je to nějaká recenze na MultiShare
Kód: Vybrať všetko
http://multishare.ic.cz/