Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilnovanie
Tak ale on mal viac ako týždeň tú črevnú chrípku.
ja som mal taku instantnu dva dni som mal 40°teploty, hnacky, zvracanie, a znicoho nic som bol proste v pohode, ako prislo tak odislo...vaha isla dole o nejakych5-8kg, ale velka cast bola voda, lebo som bol cely cas strasne dehydrovany, odhadom tak 2/3 som nabral do par dni spat
To aj keď stratíš, naberieš spať. To ešte kedysi keď som chodieval na koncert štýlom nežrať a chlastať ako doga (alebo festivaly), tak človek schudol 4-5 kg behom toho jedného, resp. 2 dňov. Dôvody ? Človek väčšinou keď pije tak neje a alkohol veľmi odvodňuje. Avšak, váha sa vrátila behom cca 2 dní späť.
No asi tak nejak. To shudnutie je vacsinou voda a hovna. Krista nebojte sa ze za tyzden schudnete 7 kilo svalov.
Inak Jokky co furt spekulujes s tymi treningami? To ze nieco pozmenis alebo prehodis neni zmena. Doteraz si isiel split ocividne nizkofrekvenci tak teraz tam daj nieco vysokofrekvencne.
Tiez nejak nechapem preco si vobec nekukol ani jeden z tych treningov ktore som ti pisal, ale tak budis komu niet rady tomu niet pomoci.
Inak Jokky co furt spekulujes s tymi treningami? To ze nieco pozmenis alebo prehodis neni zmena. Doteraz si isiel split ocividne nizkofrekvenci tak teraz tam daj nieco vysokofrekvencne.
Tiez nejak nechapem preco si vobec nekukol ani jeden z tych treningov ktore som ti pisal, ale tak budis komu niet rady tomu niet pomoci.
kali keď ležíš 2 dni v 40 stupňových horúčkach tak ťa napadá všetko možnékali520 napísal:Krista nebojte sa ze za tyzden schudnete 7 kilo svalov.
Každopádne skús do seba dostať aspoň nejaký proteín.
Aj keď to asi nebude mať veľký zmysle, keď ho okamžite vyserieš.
Posilnovanie
No tak rano som si dal protak klasika s asi 30g glukozy. Hrozne ma bolelo brucho ale nesiel som hned srat ako napr po obede 
hughito: to nema zmysle brat v takomto stave, aspon co ja som mal, som sa nemohol ani napit viac ako za polievkovu lyzicu, hned to islo von tou istou cestou
no tak už sa mi to lepší
ale od stredy by som mal nahodiť neaký nový tréningový plán, teraz som odcvičil HST, vyskúšam asi TBT, mám niečo už prečítané ale nechápem základnému koľko dní do týždňa ho cvičiť, tak ako HST?
tréning pondelok, streda a piatok? alebo citujem článok "6. Dodržiavali 48hodinovú regeneráciu medzi tréningami." tj medzi každým tréningom 48 hod. pauza? dik
ale od stredy by som mal nahodiť neaký nový tréningový plán, teraz som odcvičil HST, vyskúšam asi TBT, mám niečo už prečítané ale nechápem základnému koľko dní do týždňa ho cvičiť, tak ako HST?
tréning pondelok, streda a piatok? alebo citujem článok "6. Dodržiavali 48hodinovú regeneráciu medzi tréningami." tj medzi každým tréningom 48 hod. pauza? dik
Áno pondelok streda piatok a potom dva dni pauza, alebo môžeš ísť už v nedeľu zase "pondelok."
no tak to je super, cviky treba približne skladať tak ako v HST že? cca 10-11 cvikov.
Ešte by ma zaujímalo či lýtka a brucho treba dávať každý deň.
Ešte by ma zaujímalo či lýtka a brucho treba dávať každý deň.
brucho v závislosti od toho čo očakávaš či rysuješ alebo naberáš svalovú hmotu a lýtka môžeš kľudne každý tréning veď prakticky na nohách stojíš celý deň
Brucho nerysujem momentálne, mám ešte stále objemovku, až ďalšie leto asi ryska 
//ale hlavne by som chcel vysvetlenie toho ako vyberať cviky lebo v tomto článku píšu že 6 cvikov a na inom fóre som videl že treba skladať cviky ako na HST http://www.kulturistika.com/tbt-total-body-training
//ale hlavne by som chcel vysvetlenie toho ako vyberať cviky lebo v tomto článku píšu že 6 cvikov a na inom fóre som videl že treba skladať cviky ako na HST http://www.kulturistika.com/tbt-total-body-training
ja cvicim brucho kazdy druhy den snazim sa ho rozvinut s kazdej strany aj s vnutornej, tiez sa snazim ziskat hustotu, urcite by som zapajal do rozvoja brucha aj mrtvy tah ci drep ziskas tym dobre drzanie a pevnu hustotu svalsvtva je toho vela co sa tyka brucha su aj vseobecne treningy ale to je skor na ziskanie zakladnych skusenosti uz sam na sebe by si mal pozorovat co je pre teba dobre ale hlavna je predovsetkym aj strava ale to az pri rysovani
brucho teraz neriešme sústreďme sa na:
Filipito napísal: //ale hlavne by som chcel vysvetlenie toho ako vyberať cviky lebo v tomto článku píšu že 6 cvikov a na inom fóre som videl že treba skladať cviky ako na HST http://www.kulturistika.com/tbt-total-body-training
pisu tam skladat cviky viacklbove a jednoklbove resp kombinovane a izolovane teoria to neni zla len nie kazdy sa s nou stotozni ten kto cvici dlhsiu dobu a ma k tomu vztah a ma k dispozicii Suplementy nech to vyskusa zaciatocnici by sa tymto smerom nemali poberat nepzonam ta neviem ako dlho cvicis nevim tvoju vahu ani s akymi cinkami cvicievas kolko vytlacis je mi tazko o tomto pisat
cvičím piaty mesiac , váha +- 62kg
No dajme tomu ze mas telo pripravene na vacsiu zataz, skusit ten trening mozes ale potrebujes aj svaly niecim krmit cize ak uz nieco beries je dobre, ale pri tomto treningu by som to zdvojnasobil a dolezitym faktorom je spravne prevedenie cvikov, musis citit plnu kontrakciu proste vela ludi zdviha cinku s tym ze si myslis ze ju dobre zdviha ale opak je pravdou.
v posilke máme trénera, on mi v pohode poradí a samozrejme keď budem zostavovať tak budem tam davať hlavne také cviky ktoré viem čo najlepšie, no rád by som už začal aj s mrtvolou ale tú mi musí vysvetliť, keďže to nie je cvik jednoduchý na techniku
Keď máš trénera je všetko vyriešené
Techniku ti poradí on a čo sa týka mrtvolky tak zo začiatku nepotrebuješ závažie stačí ti olymp. tyč keď sa bojíš cvičiť s tyčou dá sa to aj s jednoručkami. Možnosti sú otvorené, hlavné je cvicič cviky správne aby mali efekt.