Poker

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Ktorý rád hrávaš ?

Hold EM
514
94%
Omaha
8
1%
Stud
1
0%
Draw
4
1%
HORSE
2
0%
RAZZ
2
0%
Badugi
0
Žiadne hlasovania
8-Game Mix
0
Žiadne hlasovania
Stud Hi-Lo
3
1%
Iné(uveď aké)
11
2%

Celkom hlasov: 545

M142
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Poker

Príspevok od používateľa M142 »

tak samozrejme ze ten raise plati tak maximalne v early faze turnaja a nie ked mas pred sebou 14bb stack a bojujes o prezitie :D btw limpovat ked mas 14bb stack asi tiez nebude uplne koser, ale priznam sa, ze v bubble faze by som spravil to iste
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

To odkial si nabral 7BB raise s dajme tomu AK,AQ? Tu prave islo o to, ze su to ryby a je im to jedno aky raise zvolis. Jasne, keby to bolo AA,KK, mozno QQ tak to tam samozrejme na rebuy turnaji s nizkym buyinom dam cele. A vo vacsine pripadov na takych rebuy turnajoch mas v druhom levely cca 10-20BB ked si nezdubloval, takze 7BB by bol zbytocny raise, uz rovno all in. Ale tak zalezi to od superov, od velkosti stacku, od druhu turnaja...je strasne vela faktorov. A v buble faze by som to foldol. Lebo ked je v hre 5hracov je dost pravdepodobne, ze niekto to tam posle. V buble faze sa zahadzuje aj AA pokial niesi chipleader proti shortovi... Ale tak asi som neupresnil presne situaciu, takze je otom velmi tazke sa bavit.
mi-chau napísal:Taketo ucebnicove raisy neuznavam, riadim sa silou ruky a svojim stackom. Ak 7BB tvori polovicu stacku a mam napr.AK tak radsej limpnem a posudim flop.
V tomto pripade, kebyze mam 14BB a predomnou su 4 liperi, hlasim all in. Mozno to sqeeznes a ked nie pravdepodobne sa dostanes do coinflipu s nejakym strednym parom, lebo nemyslim si, ze nejake AA,KK by niekto limpoval(aj ked uz som videl vela veci...resp daju sa limpovat z UTG,UTG+1 a cakat niekoho raise a potom reraise, to je tiez sposob hrania tychto parov)
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

presne tak ako pise profik, ked mas pred sebou viacerych limperov, s rukou ako AK by si sa nemal limpovat, ale pokusit o squeeze
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ano skusit. Ale staci tam jeden pocketlowpair ktory smelo callne a druhy limper moze hrat a nemusi. S AK proti dvom hracom mam cca 40% sancu vyhrat, proti jednemu o par percent viac. Vsetko zavisi od situacie, ale hop alebo trop skusam radsej ako shortstack. AK su podla mna velmi precenovane karty, polovica hracov ma pocit ze s tou kombinaciou su neporazitelni.

//autoeditácia príspevku (04 Jún 2011, 13:30)
profik napísal:V tomto pripade, kebyze mam 14BB a predomnou su 4 liperi, hlasim all in. Mozno to sqeeznes a ked nie pravdepodobne sa dostanes do coinflipu s nejakym strednym parom, lebo nemyslim si, ze nejake AA,KK by niekto limpoval(aj ked uz som videl vela veci...resp daju sa limpovat z UTG,UTG+1 a cakat niekoho raise a potom reraise, to je tiez sposob hrania tychto parov)
4ja liperi dajme tomu 2BBraise, so stackom 14BB by som teda allin neposunul. To nie je poker, to je lotto. Minimalne polovica ti to zavola, kedze 14BB je na MTT dost malo. Radsej si pockat na lowpair 4kola a s 10BB skusim aj sportku.
Kazdy ma vlastny styl, a niekomu vyhovuje ten ucebnicovy. Mne veru nie.
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Tak a teraz porozmyslaj, ze scim mas vacsiu sancu uspiet. Ked budes s AK stat proti 88 a KQ. Alebo s low pairom 55 proti 88 a KQ. A tu uz jasne vidis, ze pri AK mas viac outs a ak zdublujes 14BB alebo o dva orbity 10BB tak je to rozdiel 8BB resp 12BB(2-3hraci) a este 10BB ti mozno dorovna aj viac ludi v rovnakej situacii ako 14BB. Je to proste klasicky coin flip do ktoreho sa v turnaji prevdepodobne dostanes.Tot moj nazor.

Este som si spomenul, ze niekedy si stale pisal umiestnenia z SNG a stale si sa stazoval, ze prehravas heads up, ak sa nemylim. Mozno to bolo aj tym, ze si sa bal vytvorit tlak a pushnut to preflop.
mi-chau
Darca
Darca

Vsetko, co som tym chcel povedat je, ze AK je precenovane. Pisem to uz druhy raz. Proti KQ a 88 mam cca 34%.
Tak to je tutovka. 14BB je stale dost na to, aby som si este par orbitov vyhliadol lepsiu situaciu z flopu ako hod mincou. Na heads-upe by som pushol all-in aj s A9o, to je nieco ine.
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Ved to je jasne, ze AK ti nezarucuje vitazstvo, ale ja tvrdim, ze s AK mas proti dvom hracom vacsiu pravdepodobnost ako s parom 55>. A so 14BB maju superi vacsiu fold equity, cize este raz pisem aj ja, AK je urcite lepsia na push so 14BB ako 55 s 10BB. Ale sto ludi 100chuti.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

chalani ako hrávate heads-upy? agresívne pre-flopy a potom check raise?
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Podla toho na akej si pozicii, s akym superom hras, aky je board a neposlednom rade ake mas karty.
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

FT nejde uz pol dna: http://www.pokernews.com/news/2011/06/b ... -10629.htm

//autoeditácia príspevku (30 Jún 2011, 12:10)
http://pokermag.topky.sk/c/67793/ranne- ... -zachranit
Nedavno som si tam akurat vlozil 120$ a zacal hrat. Tak som velmi zvedavy ako sa to vyvinie...
M142
Addict
Addict

fakt by ma zaujimalo, co tam ludi laka depozitovat. ma na krku zaloby z kazdej strany, maju problemy s financiami a traffic ide dole vodou. viem, ze to bola silna herna, ale to uz v ziadnom pripade neplati a nechavat si tam cely alebo vacsinu rollu je cista hlupost.
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

Ja som teda nevedel ze ma taketo problemy, je to stale druha najvacsia herna a odporucil mi ju kamos z dovodu ze zevraj na PS je vela regov...
blackhawk22
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa blackhawk22 »

full tilt uz podla mna skoncil uplne, nespustia to kedze by si kazdy rychlo pobral peniaze, takto im ostanú
M142
Addict
Addict

uvidime..v kazdom pripade ludia tejto herni uz doverovat nebudu a FT ako ho pozname uz existovat nebude.

//autoeditácia príspevku (30 Jún 2011, 19:12)
mimochodom TomAss, prave prebieha na 770poker velmi dobra akcia. ak si bol v poslednych 30 dnoch aktivny na FT, tak ti daju startovny bankroll v ich herni 50$ resp 100$(podla toho na akom si hral limite). samozrejme tie peniaze nemozes vytiahnut, ale mozes s nimi hrat a vsetky peniaze nad sumu co ti daju nie su na nic viazane a mozes ich volne vybrat. tato akcia plati len pre prvych 1k hracov, ale to neplati, ak mas ucet na pokerstrategy(cez nich je pocet neobmedzeny). ak by si nahodou tu akciu nestihol ako "normalny hrac" tak na pokerstrategy sa mozes registrovat tu (pripadne cez moj referreral link )
striker8
Novice
Novice

Príspevok od používateľa striker8 »

chystate sa niekto tento piatok do bratislavskeho concord card casina? je tam freeroll o 2000 eur uplne zadarmo. ale neni to rebuy turnaj ako vsade inde ale normalny freezout s 5000 chipmi a 25 minutovymi levelmi.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

nazdar,

hraval som na FT, no odisiel som odtial este pred kolapsom...

rozmyslam kde si zalozot novy ucet, kde s ami to najviac oplati.
hraval som rush cashku, rush turnje a klasicke holdem turnaje (BI - okolo 1-5dolarov)

hladam nieco aj kde su dake dobre vstupne bonusy..napr zdvojansobenie vkladu...
resp ak by mi niekto pri registraci helfol s kvízom pokerstrategy, tak by som ho odmenil ze by som mohol "par ruk nahodne" nad nim prehrat :D, alebo by som
mu daku cistku poslal na ucet

/ pokial sa chcete na niecom dohodnut, piste mi radsej cez SS :) dik
mi-chau
Darca
Darca

2 mesiace som nehral ani trt, predvcerom mi gangy vlozil 10 a vyberam 72. :shock: neskutocne banky na cg NL 0.10/0.25 + prve miesto na SnG KnockOut ( 13xK.O.) 1.50$ 90 ludi :-) to este v zbierke nemam :-)
S 3097
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa S 3097 »

Do min. 90$ dollarov by si mal hrat NL2, kdeze je NL25, nic v zlom ale myslim ze to bola otazka stastia, navyse sa s 72 chvalit na fore, uhm..
mi-chau
Darca
Darca

Co ja viem.. 7-nasobok za dva vecery. A to ze nehravam adekvatne limity s mojim bankrollom sa tu uz rozoberalo. Niekoho bavi hrat na 10tich stoloch o centiky. Mna nie.
A ano, bez dobrych kariet sa aj ten najvacsi pokrovy frajer moze ist hrat marias.
elessar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa elessar »

mi-chau napísal:2 mesiace som nehral ani trt, predvcerom mi gangy vlozil 10 a vyberam 72. :shock: neskutocne banky na cg NL 0.10/0.25 + prve miesto na SnG KnockOut ( 13xK.O.) 1.50$ 90 ludi :-) to este v zbierke nemam :-)
prepac, ale mal si len stastie na hot run, hrat a "vyhrat" NL25 s 10$ BR nie je nic ine nez gambling, tych 10 (ale takisto aj 20,30,40,..) si mohol prehrat na taky isty set-up, aky sa podaril tebe voci tvojim superom. Ale, ked si tych 10$ chcel vyuzit na styl rulety, tak samozrejme nic proti :) Neber to osobne, uz dlhsie sledujem tuto temu a som rad za kazdeho noveho hraca, ktoreho to bavi aj ked hra pre radost... :)

PS:najvacsi pokrovy frajer moze bez problemov hrat dalej poker aj bez dobrych kariet :)
Napísať odpoveď