tak nechceli dat ze ZS a koho trapi jej vzdelanie alebo ci vie varit.. je dzigula? je a to je hlavneChesterka napísal:na oficiálnej stránke farmy v profiloch súťažiacich je uvedené aj najvyššie dosiahnuté vzdelanie ale pri Andrei táto informácia chýba.
Farma - reality show
Re: Farma - reality show
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Trussardi áno, ale "dzigula" za teba účty nezaplatí a tak isto sa z toho nenažereš 
Čo sa týka toho, videl som zatiaľ 2, alebo 3 časti a celkom to je dobré. Teda myslím, že po super star, Lets dance, a ostatných somarinách sa to dá...
Najlepší tam je asi ten starký, teda bol, keďže už nerozkazuje nie je to až také dobré... Taktiež vypadol Miki, čo sa mi veĺmi nepáčilo
Čo sa týka toho, videl som zatiaľ 2, alebo 3 časti a celkom to je dobré. Teda myslím, že po super star, Lets dance, a ostatných somarinách sa to dá...
Najlepší tam je asi ten starký, teda bol, keďže už nerozkazuje nie je to až také dobré... Taktiež vypadol Miki, čo sa mi veĺmi nepáčilo
Ked dokazala andrea v bez servitky urcit priam geolokacne nejaku polohu ako severo-juh australie, tak snad aspon to zakladne vzdelanie ma.
-
Puffo
Medium Expert
pozerávam to, dosť sa na to bavím,pretože časť detstva som prežil na takejto farme a raz som mal to "štastie" piť s tým kubom z PP
asi jediná takato domová reality show čo ma baví 
-
bolek
Guru
Nevidela som všetky časti, ale je to celkom sranda. Najmä ako robia napriek Kobre a niektoré tie hlody, čo tam dávajú. 
-
mirak2
Hardcore addict
tato show je hovno...obycajne zvyknu zaobalit hovno do pozlatka (superstar, talent a pod.), ale toto je ciste a nezabalene hovno a ludom sa to aj tak paci...kam to spejeme? poznam lepsie sposoby zabavy na vecer a nemusim si vymyvat mozog takouto stokou
Nie dakujem, radsej si pustim kvalitny film alebo knihu. Telku nesledujem uz 4 roky (sporty su vynimka)
-
redliner
King
Videl som iba nejaké časti ale celkom sa mi to páčilo 
-
adr0z
Zablokovaný
Sledujem to vacsinou z nudy, ale tak obcas pobavi..
Sám sa čudujem, že kde našli takýchto pomätencov. Strašne je to zdĺhavé a nezáživné, ale sem-tam si to pozriem, lebo perlia jedna radosť. 
pre mna su najvcasi "perlici" prince of Slovakia a Kubo. ku Andrei sa hodi asi len:
"I'd say hump her brains out, but somebody obviously already has." z tohoto dielu HIMYM
len na archive markizy ma hneva, ze diel z 3.8. aj 4.8. mi od druhej polovice nechce prehrat...
"I'd say hump her brains out, but somebody obviously already has." z tohoto dielu HIMYM
len na archive markizy ma hneva, ze diel z 3.8. aj 4.8. mi od druhej polovice nechce prehrat...
odpad..
páči sa mi ten nápad, prostredie, tie chalupy etc, no nikdy si nato neviem nájsť čas, videl som asi 3 diely a z mojej strany spokojnosť
ja osobne to nesledujem. takéto relácie ma nikdy "nebrali". celkovo som na TV nepozeral nejaký dlhší čas, nakoľko ma vôbec nebaví to, čo v TV vysielajú. ako taký slabý prehľad ohľadom tej Farmy mám, nakoľko kolegovia z práce sa o tom stále bavia. ale nezaujalo ma to vôbec.
Planoval som pozerat, ale ked som sa dozvedel, ze su na farme len na cas aby natocili neajke zabery a zvysok casu su ubytovani v hotely, tak som sa na to vykaslal. Taku reality show dokaze natocit potom kazdy v priebehu 2-3 dni.
kde si to cital? 
Podľa mňa správa typu "kamarát povedal, že jeho otec povedal, že jeho kolega povedal...". Absolútny nezmysel. Otázka, načo by to robili? Je tam veľa záberov z noci, je blbosť presúvať sa z hotela a nazad kvôli pár záberom. Nemá zmysel to riešiť, skrátka aby spali v hotely je veľká kravina.
Je to niečo, ako keď sa hovorilo, že Celebrity Camp netočili na ostrove, ale na akomsi tuzemskom (blízko vzdialenom) jazere, a bolo to dolaďované digitálne. Čiže absolútna blbosť. neverili by ste, koľko ľudí v mojom okolí túto historku poznalo, a verilo jej.
Je to niečo, ako keď sa hovorilo, že Celebrity Camp netočili na ostrove, ale na akomsi tuzemskom (blízko vzdialenom) jazere, a bolo to dolaďované digitálne. Čiže absolútna blbosť. neverili by ste, koľko ľudí v mojom okolí túto historku poznalo, a verilo jej.
Samozrejme,nemozem menovat,kto mi to povedal,ale je to info z prvej ruky.
chces povedat ze su to vsetko herci ?
-
jankee
Medium Expert
aj to kto je vo finale sa uz suskalo, ci to je 100% zarucit neviem...mam to z tretej ruky od cloveka co vlastni tu kravu co mali dojit na zaciatku show.
Spoiler
playmate Andrea a ta mamicka Lenka