Stare serialy
Re:
ja si spomínam na ten seriál.........volal sa Jonathan Creek a hravo vedel vyriesit kazdu zahadu,rada som to pozeralaPeter_Retep napísal:nepamata si niekto serial co chodil na stv....hral tam nejaky kuzelnik a sa mi zda ze novinarka a riesili take tazke pripady(nieco ako Monk)...ten kuzelnik bol kucervy a mal tmave vlasy a ta novinarka bola taka silnejsia....nepozna niekto?
-
johnyferko1
Amateur
Re: Stare serialy
ahojte pani.aj ja smutim za starymi serialmi a zhanam jeden a bola to bomba a dabing tak uzasny,viem slovensky
nazov " jednou nohou v hrobe " hral tam stary pan a rozosmiaql vsetkych ,ak by niekto vedel kde to stiahnut alebo
anglicky nazov to by mi pomohlo ahojte
nazov " jednou nohou v hrobe " hral tam stary pan a rozosmiaql vsetkych ,ak by niekto vedel kde to stiahnut alebo
anglicky nazov to by mi pomohlo ahojte
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
pamätáte? Takeshiho hrad
na STV vysielali niekedy v rokoch 1991 - 1992 seriál o nejakom vrtuľníku. Nepamätám si bližšie podrobnosti, ale hrala tam blondína, ktorú dabovala Ľudmila Mandžárová. Vedel by si niekto spomenúť na názov tohto seriálu?
-
hojko
Site Admin
TA: Napada ma jedine Airfolf, ale to chodilo niekedy v roku 1997 a bolo to na VTV.
jaj, toto som chcel ešte dopísať, že Airwolf to nie je (lebo to napadne asi viacerým). Nespomínam si na nič bližšie z toho seriálu, ale chodilo to skôr, než vznikli súkromné TV na SR, takže jedine na STV.
-
hojko
Site Admin
A co tak Tim AK1??? Alebo ma este napada serial, ale bolo to tusim urcene skor pre mladez, kde vystupoval model vrtulniku s rozmermi asi 1-2 metre, ktory pouzivali sledovanie..., nazov si vsak nespomeniem. Bol vysielany v rokoch mozno tak 1993-1995, neviem presne kedy.
Helicops - tím AK1 nie, to je (relatívne) nové,
možnože to aj bolo určené pre mládež, hmm
možnože to aj bolo určené pre mládež, hmm
Caf
prosim vas poradte mi. Kedysi davno asi 90-92 neviem presne bezal v TV serial ako sa volal samozejme neviem.
Bolo to situovane okolo roku cca 1940,pamatam si to podla aut co tam behali
http://nd01.jxs.cz/900/790/3cdbc930b5_3699069_o2.jpg
serial bol hororovo mysteriozne ladeny, hrali tam asi deti resp nejaka banda a nasli na kraji mesta dom
v ktorom byval chlap ovladajuci cudne bytosti nieco ako pohyblive kriky v tvare bratranec IT z Adams family.
Este o tom viem len to ze tie deti mali moznost uniku neviem uz odkial, vlezenim do nejakej zvlaztnej gule ktora ich
pohltila a ociltli sa niekde v mori.
Ak si niekto spomeniete napiste prosim
prosim vas poradte mi. Kedysi davno asi 90-92 neviem presne bezal v TV serial ako sa volal samozejme neviem.
Bolo to situovane okolo roku cca 1940,pamatam si to podla aut co tam behali
http://nd01.jxs.cz/900/790/3cdbc930b5_3699069_o2.jpg
serial bol hororovo mysteriozne ladeny, hrali tam asi deti resp nejaka banda a nasli na kraji mesta dom
v ktorom byval chlap ovladajuci cudne bytosti nieco ako pohyblive kriky v tvare bratranec IT z Adams family.
Este o tom viem len to ze tie deti mali moznost uniku neviem uz odkial, vlezenim do nejakej zvlaztnej gule ktora ich
pohltila a ociltli sa niekde v mori.
Ak si niekto spomeniete napiste prosim
Ja keď som bol malý, tak som fičal na tomto: http://www.csfd.cz/film/69303-a-team/