flash player vytvorenie
-
normandy88
Light Expert
flash player vytvorenie
ahojte chcel by som sa opytat ci existuje nejaky soft na vytvaranie vlastnych flash playerov alebo na editaciu uz vytvorenych playerov
napr:
stiahnem si flashplayer (.swf) a chcem ho editovat napr dohodit tam ja neviem tresnem ovladac hlasitosti a podobne veci
dakujem
napr:
stiahnem si flashplayer (.swf) a chcem ho editovat napr dohodit tam ja neviem tresnem ovladac hlasitosti a podobne veci
dakujem
Re: flash player vytvorenie
Flash player je program, pre prezeranie flash-animacii (*.swf)
Ty chceš asi stiahnuť/vyrobiť flash animáciu, nie?
Flash animácie sa robia pomocou programu Macromedia Flash od Adobe.
Ten je ale za $, zdarma sa dá stiahnuť asi len shareware.
Macromedia Flash (shareware) stiahneš skoro všade, či už na brothersoft, stahuj... alebo na oficialnej stranke Adobe.
Ty chceš asi stiahnuť/vyrobiť flash animáciu, nie?
Flash animácie sa robia pomocou programu Macromedia Flash od Adobe.
Ten je ale za $, zdarma sa dá stiahnuť asi len shareware.
Macromedia Flash (shareware) stiahneš skoro všade, či už na brothersoft, stahuj... alebo na oficialnej stranke Adobe.
-
normandy88
Light Expert
no ja som chcel ako som pisal hore dajme tomu ze mam flash player nazvyme ho player.swf a dajme tomu ze chcem do neho importovat ja neviem napr tlacitko alebo neico podobne proste ho editovat da sa to cez ten soft ??
platene je iba v obchode v online svete je temer 90% vsetko zadarmo
platene je iba v obchode v online svete je temer 90% vsetko zadarmo
Flash player je prehrávač Flash animácií!!! a to si už konečne zapamätaj!
Flash player je toto: http://downloads.zoznam.sk/program/adob ... -player-52
a flash animácia je napr. nejaká hra na superhrách
ak som ťa teraz správne porozumel, ty chceš stiahnuť Flash animácie (*.swf), potom ich prekonvertovať do *.fla a tak ich upraviť?
ak je to tak, tak hľadáš asi tento program: http://downloads.zoznam.sk/program/iwis ... nloader-52
ale namám ho odskúšaný
Flash player je toto: http://downloads.zoznam.sk/program/adob ... -player-52
a flash animácia je napr. nejaká hra na superhrách
ak som ťa teraz správne porozumel, ty chceš stiahnuť Flash animácie (*.swf), potom ich prekonvertovať do *.fla a tak ich upraviť?
ak je to tak, tak hľadáš asi tento program: http://downloads.zoznam.sk/program/iwis ... nloader-52
ale namám ho odskúšaný
Ja mam pocit ze chce editovat nejaky flash applet na prehravanie videa
-
exploited154
Medium Expert
Mne sa zda ze on si chce vytvorit vlastny Flash player
alebo chce nejaky prerobiť
ja si stale myslim, ze chce stiahnut (*.swf) file a ten cez Macromediu Flash upraviť.

Áno, ale iba do času. Do toho času, kým ti domov nepríde soft políciaplatene je iba v obchode v online svete je temer 90% vsetko zadarmo
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
On sa pýta, že či je nejaká možnosť upraviť napr. JWplayer.
Nie, nie je. Pokiaľ je player akokoľvek distribuovaný, freeware (zadarmo), shareware (čiže platený) je viac ako 99% istota, že jeho kód bude šifrovaný (ja šifrujem aj hojko logá).
Ak je player určený na to, aby sa dal meniť jeho kód, tak tento zdrojový súbor bude pribalený. V opačnom prípade máš smolu.
Vyrobiť si vlastný player pomocou vstavaných komponentov priamo vo vývojovom prostredí flashu je brnkačka. Ak chceš player ako napr. spomenutý JWplayer, ktorý má veľa funkcií, je potrebné naprogramovať vlastný prehrávač, k čomu zase potrebuješ vedieť ActionScript. Inak naprogramovanie playera je jednoduchá vec, pokiaľ to vieš
Nie, nie je. Pokiaľ je player akokoľvek distribuovaný, freeware (zadarmo), shareware (čiže platený) je viac ako 99% istota, že jeho kód bude šifrovaný (ja šifrujem aj hojko logá).
Ak je player určený na to, aby sa dal meniť jeho kód, tak tento zdrojový súbor bude pribalený. V opačnom prípade máš smolu.
Vyrobiť si vlastný player pomocou vstavaných komponentov priamo vo vývojovom prostredí flashu je brnkačka. Ak chceš player ako napr. spomenutý JWplayer, ktorý má veľa funkcií, je potrebné naprogramovať vlastný prehrávač, k čomu zase potrebuješ vedieť ActionScript. Inak naprogramovanie playera je jednoduchá vec, pokiaľ to vieš
-
normandy88
Light Expert
weroro trafil si
ano chcel by som vlastny player ktory bude prehravat video odniekadial inakadial tj. streamovat ich ak som to spravne pochopil co je stream
pokial by to bolo mozne tak by som chcel poprosit o radu
-
weroro
Flash coder
Na to ti predsa poslúži aj ten JWplayer, len stačí zadať inú adresu k videu
Neviem presne, aké sú atribúty linkovania v JW ale vyzerá to určite nejako takto :
player.swf?file=AdresaNejakehoVidea.flv
player.swf?file=AdresaNejakehoVidea.flv
Na streamovanie potrebujes nieco viac, program ako Flash Media Live Encoder a na serveri Flash Media Server.normandy88 napísal:weroro trafil siano chcel by som vlastny player ktory bude prehravat video odniekadial inakadial tj. streamovat ich ak som to spravne pochopil co je stream
pokial by to bolo mozne tak by som chcel poprosit o radu
http://www.linuxsoft.cz/article.php?id_article=1857
existujú nástroje na prevod swf->fla, hľadaj Flash decompiler
-
weroro
Flash coder
dykeer napísal:existujú nástroje na prevod swf->fla, hľadaj Flash decompiler
weroro napísal:Pokiaľ je player akokoľvek distribuovaný, freeware (zadarmo), shareware (čiže platený) je viac ako 99% istota, že jeho kód bude šifrovaný (ja šifrujem aj hojko logá).