Ortopedia Nitra

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Numline1
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Ortopedia Nitra

Príspevok od používateľa Numline1 »

Zdravim damy a pani,

momentalne mam problemy s chrbticou a navstevujem rehabilitacne centrum (NR Klokocina). Liecba mi bola naordinovana doktorom na tamojsom oddeleni, bohuzial musim povedat, ze niesom so sposobom vysetrenia velmi spokojny. Liecba a rehabilitacie niesu ucinne a mam po nich este vacsie problemy. Doktor to neberie do uvahy a odmieta cokolvek menit. Isiel som si teda po nazor ortopeda, ktory sposob liecby vyssie spomenuteho lekara vysmial. Napravil mi zablokovany stavec, pomohlo to na desat minut a odmietol sa mnou dalej zaoberat (poslal ma spat na rehab. s inou diagnozou). Tam sa vsak doktor odmieta prisposobit.

Otazky teda zneju takto:
-Mam pravo na preplatenie od poistovne pri navsteve ineho lekara a druhej diagnozy od neho?
-Spoluobcania z NR, viete mi poradit lekara ortopeda (moze byt aj sukromny), s ktorym mate dobre skusenosti a ktory svoju pracy neflaka?

Konkretnu diagnozu neviem napisat, mam viacero protichodnych variant. Moj problem je bolest stehna (laveho) a zablokovane bedrove stavce. Tiez mi lupka v bedrovom klbe. Podla jedneho lekara je tam aj slaba kyfoza a skolioza, ale tu si viac diagnoz odporuje.

Vdaka za rady, cokolvek pomoze.
Napísať odpoveď