Zamrzanie obrazu i zvuku

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
tommen
Amateur
Amateur

Zamrzanie obrazu i zvuku

Príspevok od používateľa tommen »

Zdravím dnes som si zohnal novšiu grafiku do mojho pc (predtým som šiel na integrovanej). Vložil som ju do PC, nainštaloval driver. No po chvílke používania sa mi pc zrazu zasekne, zamrzne zvuk a obraz zastane, potom nabehne na chvilku modrá obrazovka na ktorej je popísaný dáky error a hned zmizne a ostane čierny obraz a treba už len reset PC. Neviem v čom by mohol byť problém.Je možné že grafiku nezvláda moj zdroj? Alebo niekde som zle niečo nastavil? Ak treba niečo v Biose prepnúť..pls pomoc.

Zostava:

Grafika: ATI radeon x1600 PRO 256Mb
Procesor: AMD Athlon X2 3600 +2.0 GHz
Ram: DDR2 2x 512Mb 800MHz
Zdroj: 350W
Doska: MSI K9VGM-V
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Zamrzanie obrazu i zvuku

Príspevok od používateľa beardie »

opis error a hod ho do guglu, nieco vypluje

tipujem teplota
tommen
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa tommen »

No ale ten error nestíham odpísať z tej modrej obrazovky..je to tam možno 2s. A nvm v BIOSE PChealth status ukazuje CPU 39-40% a system 40% teplotu..a grafika je vyčistená pekne ako nová a na integrovanej to nemrzne :(

//autoeditácia príspevku (09 Aug 2011, 20:36)
Nemože byť chyba niekde v driveroch? Taktiež nemám ešte Windows update spravený -práve to idem doinštalovať.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

pravy klik na tento pocitac -> advanced -> startup and recovery -> settings -> system failure -> odskrtni automatically restart, potom error uvidis
j@ro
Star
Star

Príspevok od používateľa j@ro »

Viackrat som cital, ze Via chipset sa nekamarati urcitymi radami Radeoniek. Na mojej byvalej doske s Via chipsetom som s Radeonkami nemal ziadny problem (konkretne 9250,HD2600), takze mozes prispet do statistiky.
Napísať odpoveď