Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Posilnovanie

Príspevok od používateľa kali520 »

Filipito napísal:v posilke máme trénera, on mi v pohode poradí a samozrejme keď budem zostavovať tak budem tam davať hlavne také cviky ktoré viem čo najlepšie, no rád by som už začal aj s mrtvolou ale tú mi musí vysvetliť, keďže to nie je cvik jednoduchý na techniku
Vsetko co potrebujes vediet o mrtvole http://www.ironfactor.cz/viewtopic.php?t=4450
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

cviky skladas inak ako pri HST, mas 4 viacklbove cviky na velku partiu a dva izolovane na male partie, teda 6 cvikov dokopy, brucho kazdy den, vzdy na zaver treningu
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

už som niečo spravil,
napr dnes sme cvičili:
3x5
Bench press
Príťahy spodnej kladky v sede
Drepy
Mrtvý ťah
Kladivové zdvihy
Tricepsové kliky
ventilare
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ventilare »

uzvinam MP Assault uz tyzden a nic nepocitujem, respektive ak pocitujem tak len po uziti davky, typicke mravcenie co sposobuje arginin ale na vykone v posilke to ma tak 20min vplyv a potom vsetko rychle opadne. takze MP Assault velmi neodporucam, hoci ma mnozstvo v kreatinu, len akosi im to nevyslo, samozrejme beriem, ze na kazdeho to vplyva inak kazdy sme iny organizmus ale od skokana roka som cakal skutocne viac.
v porovnani so SP250 si to ani neskrtlo. len co uz s Assaultom ? musim ho dobrat kedze spotreba je len 90 dni.
Filipito
Darca
Darca

ak by si ho nechcel tak ja by som ho za neakú zaujímavú cenu kúpil :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ale aj tak sú tieto nakopávače zbytočné v podstate - áno, cvičí sa s tým dobre, ale nestojí to za toľké peniaze. Radšej sa nakopnem vnútorne, motivujem sám seba v hlave + mi hrá nejaký riadny nášup a to je riadny nakopávač. :)
Filipito
Darca
Darca

Posilnovanie

Ja sa stale motivujem, hlavne ked mam tazsi trening. Mal som raz vzorku bsn no xplode a to teda robilo divi, tak kvalitny trening som nemal este nikdy ;) nie je to potrebne ale pokial clovek na to ma tak preco nie. Stale lepsie ako si za tie peniaze kupit chlast alebo cigarety. :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Tak to nepochybne. :)
ventilare
Medium Star
Medium Star

pozri predat nepredam, jedine keby si bol z okolia ale takto posielat urcite nie.
mal som na skusku Expolde a ten zabral tiez a to som mal polovicnu davku len ta chut a hnusno v ustach tak som to viac nebral.
Assault ma velmi daleko od tychot prefer znaciek. ale ako som hovoril kazdy sme ini, inemu zaberie mne nie.
je pravda ze pokial niekto zacne brat top produkt ako SP250 alebo Expolode a potom zrazu prejde na nieco "nove", ktore nieje este tak hufne otestovane tak moze prist sklamanie ale az s takym som nepocital a hlavne za tu cenu... hrozne. uz som skusil aj zmiesat polki Assaultu a polku SP250 troka pomohlo.
a co sa tyka toho ci pouzivat ci nie... pouzivam 2x do roka viac nie.
mozem povedat ze sa citim lepsie mentalne aj fyzicky, ma to nieco co stimuluje mozog bohuzial. negative su tie ze vsetko je baza kreatinu a po case clovek sfukne aj so silou aj s objemom. ale kaslat nato.
Spirite
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Spirite »

Zdravim tak rok som cvicil 3xtyzdenne full body a potom rok pauza. Chcel by som znova zacat ale uz som sa nejako stratil v treningoch rozmyslal som ze pojdem zo zaciatku na rozbeh http://forum.sportujeme.sk/viewtopic.ph ... 6d9ef72096 a potom HST. Nema niekto este nejaku dobru Fullbody rutinu?
evilbanana
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evilbanana »

Cav, http://www.posilnovanie.sk/viewtopic.php?t=397
Mne brutálne zašlapal išiel som dosť objemovo hore aj keď je to pri každom individuálne,prvé 2 týždne je strašný boj ale potom to je v pohode ak to vydržíš odmení sa ti to pekným nárastom samozrejme ak dodržíš plán stravu a regeneráciu
Filipito
Darca
Darca

dodržal som všetko, mne spravil +2kg
ono v lete pri objemovkách netreba čakať zázrak, človek sa potí jak koň, nechce sa ti tak jesť atď
evilbanana
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evilbanana »

Filipito myslím že aj Tebe som ho odporúčal raz.. ja si nemôžem sťažovať len škoda že nemám fotky. ja som zo cca 80-87 spokojnosť maximálna ale fakt som sa pežieral a snažil regenerovať dával som do toho všetko
Neviem akú si mal stravu alebo čo si zanedbal prípadne ozaj to leto a objem ale ja som zas neriešil či idem tuk ja som žral doslova všetko
Filipito
Darca
Darca

keby som chcel silou mocou pribrať tak neváham zoberiem si gainer a z toho idem hore jak divý. ale na leto sadlo určite mať nechcem
ventilare
Medium Star
Medium Star

dnes mi dosli MP Combat a MP Re-Con. uvidime potom sa s vami podelim o zazitok :D
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

ako je najlepšie brať kreatín? lebo jeden mi vravel že mám ísť stále 20g za deň (4x 5g).. no ja som šiel s nasycovačkou 4x 5g asi týždeň a potom som dával 5g každý deň, tak teraz ako je správne dávkovanie?
hughito
Redeemer
Redeemer

Tak ako si išiel ty, môžeš ísť aj ďalej. Ale niektorí vynechávajú aj tú nasycovačku, vraj je to zbytočné.
Filipito
Darca
Darca

Posilnovanie

Hughito ty beries kreatin od stillmassu? Je fajn? Lebo ma asi najlepsiu cenu a hned by som tam pridal aj glukozu.
mato951
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato951 »

Filipito napísal:Hughito ty beries kreatin od stillmassu? Je fajn? Lebo ma asi najlepsiu cenu a hned by som tam pridal aj glukozu.

Niesom síce Hughito ale ja som mal aj mám stále kreatín od stillmasu a môžem ti povedať že funguje tak isto ako iné. Vystriedal som ich viac napr. biotech, bio5 alebo čo to bolo no proste nespomenem si na všetky značky ale za tu cenu sa oplatí. Čo som si nanom všimol bolo iba to že voda alebo do čoho si to daš tak je taka mutná čo pri iných som nespozoroval.
Filipito
Darca
Darca

dik za reakciu, rozpustnosť je fajn? rozpustí sa to približne tak ako proteín? lebo čo kamoš predo mnou pil kreatín od biotechu tak mu naspodu zostali zbytky,
Napísať odpoveď