co ej lepsie playstation 3 alebo xbox360

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

p4ra napísal:^ Resp., kupujem to, na co mam. :)

Ako som uz videl zopar pripadov, kupil si Mercedes, ale mal len na povinnu havarijnu poistku, na nejake CASCO ani nepomyslel, lebo si nemohol dovolit a isiel s tym na cestu len sem-tam, lebo to bolo treba tankovat.

Tak isto je to aj PS3 a hrami. :)
no ale ked si neches tie hry ukladat do policky?
prejdem avymenim ludom z ps3 fora za inu..popripade lahko predama kupim dalsiu....
a cas aj tak prelomi ps3...len to bude trvat podstatne dlhsie.....
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Keby pre to bolo viac hier, nebral by som ani XBOX360 ani Playstation 3, ale Wii.
Ale aj tak, PC rules, lebo konzoly nikdy nebudú mať hry ako napr. Live for Speed, Armed Assault, MS Train a Flight Simulator, Steel Panthers World at War a už vôbec nie nejakú freeware scénu. A freeware hry sú čím ďalej lepšie.
majko007
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa majko007 »

lenze PC musis vzdy upgradovat a davat do neho prachy aby ti sli vsetky hry... lenze na PS3 alebo Xbox to mas jedno..pretoze su nadupane.... PS3 ma lepsi hardware..preto je drahsi..nedaju sa na nej hrat napalene hry... zatial.... lenze ked xete hrat multiplayera (infrastructure mod : to je hranie proti cloveku ktory je napr v USA) tak to mate zadarmo pretoze sa napajate na server sony alebo co to je a je to zadarmo na xboxe si to musite zaplatit... x box je lacnejsi..avsak mal problem s teplotou to je uz viriesene ale je hlucny... daju sa na nom hrat stiahnute hry..da sa na neho dat linux..ale nema blu ray..nema citacku....
X-box nexem... mozno keby mi ho dakto xel dat za 4000 sk tak kupim..ale podla mna je to zbytocne... keby sa na PS3 dali hrat ISO hry tak ho kuujem okamzite a na xbox nemyslim pretoze PS3 je lepse :) malo hier ? ved to je samozrejme blu-ray prave teraz zacina... myslite ze keby na xboxe boli hry na bluray tiez by ich bolo tak vela ako je teraz ? nie...pretoze su na 2vrstvovych DVD..niekedy sme cumeli na to ze hra je na 2 cdckach..teraz je uz uplne normalne hrat 10 gb hru ;) na rok sa zacnu blu ray predavat tak ako teraz DVD... a potom uvidite ako sa PS3 vysplha na vrchol ;) ja by som kupil PS3..ma buducnost ;) 8)
povedal by som ze tato doba je pre x-box..ale buduci rok bude kralovat PS3 8)
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

Existuje aj myska na tieto konzoli ? Mne sa zda ze som nieco take vydel, ale mne sa to zda nerealne a blbost. Ale bol by som rad kebyze su hry na PS3/Xbox ktore sa daju ovladat myskou to by som si urcite kupil potom jednu z tych konzol.
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Majko007: záleží to od činiteľa medzi stoličkou a monitorom. Nie som ešte zárobkovo činný, ale aj keby som zarábal, nemyslím že by som nejak extra svoj dva roky starý stroj upgradoval. Opakujem: dva roky. Crysis mi ide, Bioshock ide, tieto a ostatné mi síce nejdú na plné detaily, ale efekty ktoré robia peknú grafiku idú a tieto hry mi idú relatívne plynulo. Neviem ako ostatní, ale ja som vtedy nemal silný PC na to aby som sa vychvaľoval pred kamarátmi koľko "ťahátok" mám úplne napravo, a že hra mi ide v rozlíšení 6400x4800, 128bit. Stačí mi keď to proste ide nad 30FPS a to mi bohato stačí.

//
Nejaký Srandista napísal:neviem odkedy existuje rozlisenie 6400x4800 oprav si to
ani 128 bitová farebná hĺbka nefunguje, vtipálek bláhový :) Rozlíšenie 6400x4800 som dal ako príklad megaextrasuper rozlíšenia, takže upravovať nebudem nič.
sima35
Novice
Novice

Re:

Príspevok od používateľa sima35 »

Co si .... nepiš tu blbosti.LAMA
Vraj ps3 číta ps2 a 1 hry.
A to máš odkial.
Ja mám ps3 aj xbox360 a jednoznačny víťaz je ps3.A hier je tiež vela.Xbox360 som už predal.Je to len pre male deti.

//autoeditácia príspevku (27 Jún 2010, 10:50)
No ja som odskušal ako Xbox360 aj PS3 a jednoznačný víťaz je PS3.
Hier je dosť a skoro všetky sú lepšie ako na Xbx360.Stale pribudaju a žiadne hlupe hry.
Hra cez net je zdarma nie ako u Xbox360 tam sa plati.
Hardwerovo je stale lepší PS3.
Hratelnosť je taktiež dobrá,len treba vedieť narábať s gamepadom.PS3 zatial nemá konkurenciu.
To ,že hry sú o trocha drahšie ako u Xbox360 je pre nás hráčov len trocha viac namahy,ale stoji zato.
Este tolko ak ste hráč tak nebudte švorc.Podla Vás z akých financií sa tvoria hry.Predsa z toho čo predajú.A čím viac majú tým sú hry lepšie.
[email protected] -píste ked niečo neviete.ZDAR
Filipito
Darca
Darca

Re: Re:

Príspevok od používateľa Filipito »

sima35 napísal: No ja som odskušal ako Xbox360 aj PS3 a jednoznačný víťaz je PS3. - dôvod?
Hier je dosť a skoro všetky sú lepšie ako na Xbx360.Stale pribudaju a žiadne hlupe hry. - 98% hier je na xboxe taká istá ako na PS3
Hra cez net je zdarma nie ako u Xbox360 tam sa plati. - no jedna libra na mesiac je veľa :smt006
Hardwerovo je stale lepší PS3. - áno, ale zatiaľ sa to neako nevyužilo len v uncharted 2 a god of war 3
Hratelnosť je taktiež dobrá,len treba vedieť narábať s gamepadom.PS3 zatial nemá konkurenciu. - FAIL , toto je čistý nezmysel čo si napísal. 99% hráčov ti povie že xboxovy ovládač je oveľa lepší , zvyšné jedno percento sú buď fanboyovia alebo takí ako ty , ktorí ps3 nikdy ani len nevideli
To ,že hry sú o trocha drahšie ako u Xbox360 je pre nás hráčov len trocha viac namahy,ale stoji zato. - no napr tieto peniaze môže dať xboxovy hráč na mp na xboxe
Este tolko ak ste hráč tak nebudte švorc.Podla Vás z akých financií sa tvoria hry.Predsa z toho čo predajú.A čím viac majú tým sú hry lepšie. - nerozumiem tomuto vôbec
[email protected] -píste ked niečo neviete.ZDAR
a áno PS3 čitá ps2 tituly
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: co ej lepsie playstation 3 alebo xbox360

Príspevok od používateľa uplink »

dokonca aj PS1 : )
Filipito
Darca
Darca

kokos hrať crasha bandicoota 1,2,3 na ps3 to by bol nárez :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Tam už človek skôr siahne po espxe a môže hrať prefiltrované a opixelshadrované hry vo full HD na telke z PS1ky, ale ide to. Škoda že len na PS3 60GB FAT verzii.
cubix
Star
Star

Re: Re:

Príspevok od používateľa cubix »

Filipito napísal: a áno PS3 čitá ps2 tituly
To nie je ta celkom pravda. V Europe sa predavali PS2 kompatibilne PS3ky len v 60 GB verzii. A aj to nie vsetky hry isli v poriadku, mnohe vobec. PS1 kompatibilitu maju samozrejme vsetky kedze to je emulacia. Tie 60 GB verzie maju v sebe kus HW z PS2. SLIMka ani jedna neprehra PS2 hru. Teraz vsak budu vychadzat rozne kolekcie ako GoW alebo Sly. Je to sikovny tah ako zarobit znova na tych hrach.
Filipito
Darca
Darca

veď to napísal aj uplink, stačí čítať :)
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Ako je to s cestinou na hry? Rozmyslam, ze si kupim Xbox ci PS3, ako doplnok ku PC, no zaujima ma to, pretoze sice po anglicky celkom viem, no asi pochopit celu hru (hlavne nieco so silnym pribehom - napr. Mass Effect - to viem, ze nema .. by mohol byt problem)?

Dalsia vec na ovladanie sa da zvyknut asi za kolko? Hlavne pri FPS hrach, kde to moze byt asi trochu problem.. ?

Teraz skor na Xbox otazka, ktory je zatial asi moj favorit .. prehravanie filmov .. prehrava to Divx (Xvid) a klasicke DVD? Titulky ani pri Divx ani pri DVD nie su vsak?

Dakujem pekne za odpovede.
Filipito
Darca
Darca

titulky nie sú,
hry sa hrajú 100% lepšie na xboxe (toto potvrdí každý kto mal aj xboxovy aj ps3 gamepad v ruke) , keďže budeme mať o chvíľku microsoft LIVE na Slovensku to znamená že omnoho viac hier bude lokalizovaných (killer tituly ako crysis 2 alebo mafia 2 sú povinnosť)
keby chceš niečo vedieť o xboxe tak napíš ss
simtrak
Novice
Novice

Príspevok od používateľa simtrak »

mozem sa spytat na ps3 sa asi nedaju hrat hry z netu daju sa hrat na xboxe360 hry z netu na novom kupenom?? dakujem este mi prosim napiste co ma lepsiu grafiku a tak co radsej kupit dik dovi
Tvarohacik
Novice
Novice

hahaha tosu kravini

Príspevok od používateľa Tvarohacik »

pozritesi toto video a vsetko vam to visvetli xbox smej ps3 super som vlasnikom oboch konzol ... serema xbox ked somsi nastavil obraz na ps3 akoje natom videi tak to bolo krasne ale xko hovno platene skarede poruchove Americke jeto smej - ked sito nastavite ako je natom videi tak xbox mozete strcit do hajzla a splachunt .- predtim kedsom dostal xbox malsom aj ps3 stale ma bavilo xko ale ked somsitotak nastavil akojeto na tom videi tak vsetko sa zmenilo
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

LooL sa zobud, tam len menil jas nic viac. S grafikou hry ti to nic nerobi. Ty mas doma akurat tak tetris.
erik25
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa erik25 »

Tvarohacik

nauc sa pisat :D
Andr3w
Light Professional
Light Professional