prehrievanie

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
clown333
Novice
Novice

prehrievanie

Príspevok od používateľa clown333 »

caw..mam taky problem ....strasne sa mi prehrieva notebook ...poradte co najlepsie by som mal robit....nekedy sa mi sam od seba ulozi do dlhodobeho spanku ...pre tu teplotu ..prevazne ked si zahram neaku hru...pomohla by chladiaca doska ?? alebo nieco ine ?? (vycistim ho az o tyzden) ....dajte rady
Shano
Darca
Darca

Re: prehrievanie

Príspevok od používateľa Shano »

V prvom rade si ho nenost do postele pouzivaj ho na pevnej ploche napriklad stol. Ano chladiaca doska urcite pomoze. Pokial notebook nemas uz v zaruke otvor ho a precisti chladic popripade vymen teplovodivu pastu.
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

vycistenie ti pomoze viac ako podlozka
clown333
Novice
Novice

Príspevok od používateľa clown333 »

...mam ho na stole ...inde ho nenosim :D ...vycistim a dufam ze to pojde ...ked nie kupim podlozku....dik
matoH12
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa matoH12 »

podložke až tak veľmi nepomôže skôr by som kúpil stlačený vzduch a tým pekne cez výduch ventilátora prečistil (ja to robím raz za mesiac a som prekvapená koľko je tam prachu :D )
Lukkas
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lukkas »

No ono ked fukas donho zo stlacenym vzduchom/kompresorom alebo inak ... mal/a by si ten vetracik zaseknut sparadlom alebo niecim aby sa netocil lebo ho znicis. A ked sa ti znicia loziska mozes si kupit novy vetracik ;) a prefuknutie len cisto z vonkajsiej strany je len docasne riesenie. Lebo tie najvacsie chumace nevyletia len sa ulozia inde.

pozri ... takto nejak to vyzera ked sa to vobec necisti.
Prílohy
Screen shot 2011-08-10 at 10.33.48 PM.png
Napísať odpoveď