Terraria

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
West12
Light Expert
Light Expert

Re: Terraria

Príspevok od používateľa West12 »

Zahra si so mnou niekto hamachi multiplayer??
silmarill
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa silmarill »

rochedo: díky moc za screen... niečo také zbastlím.

armor mám:
helma: Miner's helmet (len kvôli svetlu, samozrejme že môžem vycraftiť nejakú Golden helmet)
body armor: Meteor armor
gace: Golden greaves

k tomu môžem nahodiť nejaké tie +1 shackles či ako sa to volá namiesto hodiniek a podobnej bižutérie :D
zo zbraní mám Grass leaves sword, Sharkgun a Space gun. +200HP potionov mám po kkt a ešte dačo.

myslíš že sa s tým oplatí do neho púšťať? alebo mám ešte najprv prešmejdiť Underground jungle a nájsť nejaký Jungle Armor, prípadne vypráskať červa Eater of worlds?
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Tak ja by som ti odporucal prejst cez Underground Jungle. Jednak tam najdes zaujimave itemy v truhlach a tiez jungle armor najdes tak ze budes zabijat a po kazdom zabiti je ista sanca na to ze z nepriatela vypadne nejaka cast jungle armor-a.
Ten mec ktory mas, to si myslel na tento ? http://terraria.wikia.com/wiki/Blade_of_Grass
Ked sa ti nechce ist do dzungle tak skus vycraftit uplny Meteor Armor set. Obrana je podstata. Pretoze skeletron ma specialny pohyb ktory robi v danych intervaloch: zacne rotovat lebkou pricom do teba naraza a to ubera dost vela HP a to aj mne napriek tomu ze mam najsilnejsi armor.
Ten minigun ktory mas moze byt dost efektivny. Ale skus k nemu ako naboje vycrafit "meteor shots" a potom to do neho napalis pricom sa budes stale uhybat.
Preto je dobre vybudovat si tu plosinku. Aj trochu vyssie nez som to mal ja. Mne sa to nechcelo stavat vyssie pretoze som uz mal molten armor a cakal som ze ho zabijem rychlo. Ta plosinka je dobra na to ze ked sa skeletron chysta pouzit specialny pohyb tak rychlo zoskocis dole a kym on stihne dojst k tebe tak mu ten specialny utok vyprsi.
MAJMO
Novice
Novice

Príspevok od používateľa MAJMO »

je to super hra mám ju na steame. odporúčam
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Croven »

no ja som si to kupil tiez,sice minecraft osm hral chvilu aj to ako free,takze nebudem porovnavat,ale ta terraria sa mi strasne luuubi

//autoeditácia príspevku (10 Júl 2011, 21:48)
Mohli by ste mi niekto z vas,kto uz sa dostal do end-game casti,napisat mi ako ste terrariu hrali? Pretoze momentalne mam cely silver set a Light's Bane (niakou nahodou sa vyvolalo eye of cthulhu,lahko som zo zabil). No a dalej sa neviem pohnut co sa tyka lepsieho eqiupu,jungle davam velmi tazko. Proste potrebujem niaky jednoduchy guide co a ako,aky eqiup a guny postupne robit. Ď.
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Uzasna hra. Skoda len, ze je tam iba jedna save pozicia a slaby tutorial. Je co zlepsovat, ale inak ma to vazne bavi. Hodili by sa aj nejake NPC questy.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

som to kupil ale moc ma to zatial neondi :-D akurat smo par zombikov zabil a dakych slimakov ci co to bolo :D aka je pointa hry ???
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Pointa hry je rovnaka ako pri Minecrafte = ziadna :D Je to sandbox hra cize hras to v podstate dovtedy kym ta to prestane bavit. Najvacia zabava na tejto hre je samozrejme akcia a hladanie zaujimavych predmetov v jaskyniach atd. Vycraftit silnejsie zbrane dostat sa az do pekla... Az tam to zacina byt zaujimave a potom je tam finalny boss :) Vidis na tych som aj zabudol ... Suboj s bossmi je tiez jeden z tych zabavnejsich cinnosti. :)

//autoeditácia príspevku (09 Aug 2011, 12:53)
Dnes vecer by mal vyjst novy update 1.0.6 ktory by mal pridat nove predmety, zmenit by sa mal aj UI a tiez sa zmeni obtiaznost hry. Mal by to byt jeden z najvacsich update-ov doteraz.
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Chvilku som to hral no nejak ma to nebralo.
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Cim viac o hram, tym lepsie to je. Len sa neviem vysomarit z par veci, ako napr. prezit. v Underworld, i ked mam zlate brnenie skapem ako nic.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Na Underworld je zlate brnenie strasne slabe :) Skus vycraftit aspon Meteor Armor alebo Jungle Armor.

//autoeditácia príspevku (09 Aug 2011, 19:09)
Wohoo uz to je aktualizovane.

//autoeditácia príspevku (09 Aug 2011, 23:55)
Zahral som asi hodinku s novym update-om a som z toho dost sklamany. Zvysena obtiaznost mi vobec nevadi, kedze hra bola uplne lahka ale to ze nerfli orb of light a tiez molten armor uz nevydava svetlo je uplna blbost. Tak isto si uz nemozete medzi prislusenstvo pridat ten isty predmet viackrat. :roll:
BlackCube
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa BlackCube »

Pekná kocočková grafika :)
Puffo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Puffo »

kupil som to včera v akcii, ale zatial som neprišiel na to, ako sa to hrá :D Nenašiel by sa tu niekto taký laskykotný a helpol mi s tým ? :D
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Pytaj sa, poradim :)
Puffo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Ako si napriklad vycraftím niečo ? :D včera som hral na nejakom serveri a tam všetci lietali a mali také fajne meče a ja som tam so sekyrkou behal :D
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Najprv budes musiet pozbierat nejake suroviny. Drevo je hned prva surovina ktoru potrebujes na zaciatku hry.
Staci buchat sekerou do stromu a ked ho "vyrezes" tak ti z neho vypadaju kusky dreva.
Craftenie sa robi tak ze stlacis ESC a vlavo dole sa ti objavia predmety ktore momentalne dokazes vycraftit.
Aby si si mohol vycraftit zlozitejsie predmety, tak potrebujes podobne ako to je v Minecrafte "work bench".
Ked budes mat v inventari 10 kuskov dreva tak po stlaceni ESC by sa ti uz mal zobrazit v craftovacej ponuke.
Po vycrafteni ho poloz na zem. Pre craftovanie zlozitejsich predmetov budes musiet vzdy stat pri work benchi. Pre jednoduche predmety ako napr. fakla to neplati. Avsak pre predmety ako napr, mec, luk atd budes tiez potrebovat "anvil" a "furnace".
Na tejto stranke http://terraria.wikia.com/wiki/Terraria_Wiki najdes kopu informacii. Aj ked nerozumies po anglicky tak ked das do vyhladavania anvil alebo furnace tak sa ti tam objavi zoznam surovin ktore potrebujes aby si ich mohol vycraftit. Tie funguju podobne ako bench cize najlepsie je ked si vsetky tri umiestnis vedla seba a potom mozes crafit naraz vsetky veci.
Puffo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

dík za rady, poskúšam :) K :plus:
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict