Aka vysoka skola ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Numline1
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Aka vysoka skola ?

Príspevok od používateľa Numline1 »

Neviem, ci sa to este niekomu stalo, ale ja som rezervovanu izbu nedostal, namiesto toho ju dostal niekto uplne iny a mna presunuli na koniec poradovnika. Pritom som bol prvy... Wtf?
matmatmat
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matmatmat »

necital som to tu, ale chodim na FIT VUT v Brne... ak by mal niekto zaujem o nejake info z prvej ruky, kludne sa ozvite :)
zeto750
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zeto750 »

Numline1 napísal:Neviem, ci sa to este niekomu stalo, ale ja som rezervovanu izbu nedostal, namiesto toho ju dostal niekto uplne iny a mna presunuli na koniec poradovnika. Pritom som bol prvy... Wtf?
Ano aj mna to popresuvalo ...
Este sice nieje rozhodnute o rezervacii ale dost ma to na***lo..
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Nezohladnuje to aj vzdialenost bydliska, alebo tak podobne?
Numline1
Light Professional
Light Professional

Ta by mala byt dolezita pri pridelovani ubytka, nie pri rezervacii izieb.
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

:sneaky: aj mna to presunulo ... bol som v poradi 1 .. kamarati 2 a 3 a teraz som v poradi 3 a kamarat 5 .... krista , taky vyje*any system som uz dlho nevidel ... chceme byt kamarati spolu na izbe a oni si to vselijako popresuvaju ??? este tam ani nechodim a uz mi je z tej skoly a toho systemu zle :smt098

//autoeditácia príspevku (10 Aug 2011, 13:35)
nejaky kontakt kde sa da nato spytat niekto nemate ?? Pytal som sa na ubytovacom oddeleni ale tam mi vela toho povedat nevedeli , len ze sa poradie menilo ked sa niekto odklikol z izby ... ale ked sme boli v poradi 1.2.3 tak aj keby sa tam niekto odklikol tak by sme sa nemohli posunut na 3.5. a 6. miesto :/
Numline1
Light Professional
Light Professional

Neviem, tiez som nasiel len email. Som riadne nasraty, dufam, ze sa to dako rozumne vyriesi. Skusim este pohladat.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

neboli ste prvy, druhy a treti v poradi len medzi prvakmi? a odsunuli vas vyssie rocniky? neviem kedy vyssie rocniky davaju ziadosti o ubytko...
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Vyssie rocniky mali rezervacie v 1. a v 2. Kole ... 3 bolo pre prvakov naschval sme si hladali izby kde je 0 schval. a 0rezer. lozok kedze sme chceli byt spolu na izbe. Cely tyzden sme mali poradie 1.2.3. A zrazu dnes ked sa maju schvalovat si to uplne poposuvali . ... Uplne som nasraty .. Takyto je*nuty system len v Bratislave mozu mat. :/ :@
Numline1
Light Professional
Light Professional

Re: Re: Aka vysoka skola ?

mirak2 napísal:neboli ste prvy, druhy a treti v poradi len medzi prvakmi? a odsunuli vas vyssie rocniky? neviem kedy vyssie rocniky davaju ziadosti o ubytko...
Nad tym som tiez uvazoval, ale ak ano, tak to je riadny fail, nikde to nieje napisane, naviac nikoho nezaujima poradie medzi prvakmi, je to nelogicke. Momentalne sa mi este nepodarilo dovolat nikomu kompetentnemu.
Numline1
Light Professional
Light Professional

Dnes mi prisiel email o schvaleni rezervacie na C4 :) Ten system je zvlastny, ale som happy.
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

tak to je :D toto mi este vcera odpisali na facebooku na rus mladost

"Ahoj, nestalo sa to viacerým, stalo sa to úplne všetkým a je to v poriadku :) Don't panic ;) Nejedná sa o chybu systému, ani poradím nik nemanipuloval. Skúsim to vysvetliť čo možno najjednoduchšie. Ako prváci ste si podávali rezervácie v tzv. 3. kole rezervácií izieb. Tzn., že pred vami už boli 2 kolá rezervácií. 1. a 2. kolo rezervácií sa týkalo starších študentov (nie prvákov). Vy ako prváci máte ubytovanie zaručené (ak nie ste z BA) starší študenti žiaľ ubytovanie zaručené už nemajú pretože na to, aby dostali internát musia splniť isté kritériá (napr. prospechové a pod.) V 2. kole rezervácií si každý študent (bez ohľadu na to či mu fakulta pridelí ubytovanie na internáte) mohol rezervovať až 5 ľubovoľných izieb. To malo za následok, že po 2. kole rezervácií už prakticky nebola žiadna izba na internáte, ktorá by ešte nebola niekým rezervovaná. Po druhom kole sa rezervácie schvaľovali. Každý študent môže bývať len na jednej izbe, tzn. 4 izby naviac, ktoré si označil v 2. kole mu pochopiteľne neboli schválené. Mnohí študenti dokonca nedostali internát, ale ich rezervácie stále systém eviduje. Systém im však izbu nemôže schváliť, nakoľko nemajú nárok na internát. Všetky tieto rezervácie, ktoré systém síce eviduje, ale už nikdy nebudú schválené nazvime "mŕtve" rezervácie. Systém je nastavený tak, aby počas 3. kola (kedy si izby rezervujú prváci) neboli zobrazené "mŕtve" rezervácie pretože by vás to zbytočne mýlilo. Každá izba by totiž už bola rezervovaná napr. aj 6 alebo dokonca 12x a vy by ste si mysleli, že si nemáte už z čoho vybrať. Po uzavretí 3. kola sa však už v systéme zobrazujú všetky rezervácie aj tie "mŕtve" (teda tie ktoré síce boli rezervované niekým, ale ten niekto dostal buď inú izbu alebo nedostal internát - tak či onak je táto rezervácia už "mŕtva"). Keď si to zhrnieme znamená to jediné. Je úplne jedno ktorý si teraz poradí, tj. koľko "mŕtvych" rezervácií systém eviduje pred tebou (teda pred tým, ako si si izbu rezervoval ty) systém pri schvaľovaní "mŕtve" rezervácie automaticky preskočí a bude schvaľovať tie vaše rezervácie v takom poradí v akom ste ich videli počas 3. kola rezervácií. :)"
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

pekne drbnuty system, nechapem preco to nezjednodusia, rata sa priemer zimneho semestra, v aprili si ti, co splnaju podmienky, zarezervuju jednu izbu (naco 3?) stylom kto skor pride, ten skor ma a na leto zostanu registracie len pre buducich prvakov

naco robit veci jednoducho, ked sa to da zlozito, ze?
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

ved Blava ne :D
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

Mam strasnu dilemu. Dozajtra este mozem poslat prihlasku na Ekonomiku a manazment podniku v Lucenci externe za 550€/semester. Plusy to ma, ze som v podstate doma kedze LC mam cca 30km a tie vydavky by boli omnoho mensie ako keby som isiel nie na sukromnu mimo bydliska.
Problem je ten ze mam zalusk aj o Bankovi institut v BB denne kde je 800€/semester + väcsie vydavky kvoli byvaniu... do BB ma to laka kvoli studentskemu zivotu, ale zase za aku cenu :/ ... neviem sa rozhodnut a mam uz cas len do zajtra... co by ste mi odporucili vy? :roll:

/Myslim to tak, ze ci niekto nevie poradit ohladom kvalit skoly atd. Nech si nevyberam kvoli tym plusom co som uviedol, ale aby ma presvedcilo nejake dalsie plus o ktorom neviem...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Zdar ľudia,

dostal som v BA intrák, ale chcem privát, ktorý však koštuje o dosť viac. Všimol som si, že študenti to niekedy robia tak, že ak majú intrák, tak ho akože prenajímajú - robí sa to na čierno. Potrebujem vedieť know-how. Vedel by mi niekto poradiť ? :) k :plus:
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

No to by som neriskoval, za to by ta mohli vyrazit aj zo skoly :nono:
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

maximalne mu bude dohovorene
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Čo to má zo školou ? Ešte nemám moc pozisťované o tom, ale hrozilo by skôr to, že mi samozrejme padol intrák a už by som nemal nárok naň do budúcna.
Yowaro
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Yowaro »

Zdravím, potvrdili mi izbu na intráku Mladosť. Rada by som sa spýtala ako vyzerá blok A3, podľa výšky nájomného asi biedne, no rada by som sa psychicky pripravila :D
Napísať odpoveď