Diki za odpoved .
Call of Duty 7: Black Ops
-
lacijawa
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Call of Duty 7: Black Ops
Čaute mam otazočku na vás. Viem si zahrať black ops s "3d okuliarmi" červenomodrými ?
viete tie za jedno ečko
Diki za odpoved .
Diki za odpoved .
-
lekoklatik
VIP
Z toho čo si napísal, nie.
-
Sphinx
Addict
ak mas ATI (myslim ze maju take softik na prevod)tak by tam bola ista sanca ale skor si myslim ze nie lebo hra ak sa nemylim tak nepodporuje 3dvision ani u Nvidii
ahoj, potrebujem poradit, v tej misii ked s te v tom laboratoriu a pride za vami ten Hudson a vam odopne ruku, a vy mu jednu vrazite a potom utekate, a ked vas dozenie a vam jednu vrazi a potom na vas mieri zbranov a vam daco hovori tak mi hru ako keby seklo, ale nesekne, vsetko ide v poriadku len ta postava sa ani nepohne, nepocujem co hovori, len ukazuje titulky a ja tiez nic nemozem robit, ked dam esc tak ide normalne, aj tie efekty co su tam idu, napr. tie televizori normalne idu len ta postava nic nerobi a ani ja nic nemozem urobit pls poradte dakujem
Zdravim chcel by osm sa opytat....nesavuje mi to...co s dtym spravim???ci asi nic??? 
-
Sphinx
Addict
palenka ci origo ?
pálenka...
-
Pentik
Amateur
Takže môj problém s "SERVER DISCONNECTED GAME SESSION NO LONGER AVAILABLE " sa akosi ustálil, už mi to robí len velmi málo a zvykol som si
čo sa týka reinstalu na XP tak to nepripadá do úvahy, pre jednu píp hru určite nebudem dávať XP, som spokoný s WIN7, žiadna hra mi to nerobí a to nehovorím o tých FPS dropoch ako si spomínal, akonáhle sa "pozriem" na rozlahlejši priestor tak to z 250fps klesne aj na 50-60 a to mám nastavenie na low-medium a pc za 900€
čo sa týka reinstalu na XP tak to nepripadá do úvahy, pre jednu píp hru určite nebudem dávať XP, som spokoný s WIN7, žiadna hra mi to nerobí a to nehovorím o tých FPS dropoch ako si spomínal, akonáhle sa "pozriem" na rozlahlejši priestor tak to z 250fps klesne aj na 50-60 a to mám nastavenie na low-medium a pc za 900€
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Čo som hral Black Ops na starom pc mal som 25-30 FPS nech robím čokoľvek. Aj ked som lietal v helikoptére a aj ked som sa pozeral na oblohu a takýto problém má viac ľudí. Tak tie framedropy máš ešte dobré.
-
Sphinx
Addict
@mafo151 reinstal iny crack .. nic ine
trocha sa zadarilo
//Roma Ferox- Amen (Keep Praying Your God)
trocha sa zadarilo
//Roma Ferox- Amen (Keep Praying Your God)
Co je to za song? 
Poradte mi niekto prosim///chcem hrat multiplayer a steam ma prihlasi a potom vypise game is currently unavailable.Please try again another time.Pred tyzdnom som hru este hral.dik
-
Sphinx
Addict
Skus dat hru skontrolovat v steame
a ako dam skontrolovat v steame?dik
caute mam taky problem kupil som si novy NB a nainstalval som si tam COD 7 aa samozrejme dal som to vsetko naplne ked mi spusta ha je vsetko pohode mam tam cca 40fps .. ale pochvili zo zacne sekat fps mi padne na 17-19 a po nejakych 10sek to ide znova hore na tych 40 a nwm skusal som to dat aj na minimum aj takto furt robilo kde moze bit problem ked graficky ovladac je najnovsi ddirex som tiez nainstaloval co bol vhre
-
Sphinx
Addict
Staci precitat stranu dozadu... Ja mam 170+ a ked to lagne tak padne na 40 je to zle optimalizovana hra .. Svoje si uz zarobila rak je*bu na to
tam pisu len o pingoch ...
Aky mas notebook ? Je to velmi narocne na procesor, pretoze je to len port z konzole. Jednoducho su pasaze na mape kde to dava 40fps a ked sa vacsinou pozeras na stred mapy kde sa odohrava 90% boja tak to samozrejme padne nizsie. Preto treba mat rezervu. Tipujem ze mas slaby notebook.
typujes zle .. core i5 2,3GHZ ked zapnem turbo 2,7Ghz 4GB ram ddr3 grafika GT555M aj ked to dam na 800*600 tak to robi furt .. pricom kukam sa naten isty bod padne to na 18-19 a za 5-8sek to ide hore na 40fps nechapem preco .., aa mam tam aj ASCB-vsetko naplne a nerobimi to tam