Monitorovanie siete

Informácie o software, ankety...
lukas9206
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Monitorovanie siete

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Zdravim. Mam doma siet na ktoru su napojene okrem mna este dalsie dve rodiny. Internet mam obmedzeny na 35 GB mesacne a po precerpani dat sa internet vyrazne spomali. Zo zaciatku sme sa do toho limitu zmestili no casom sa deti naucili stahovat, hrat hry po siety a tak. No a teraz je 35 GB velmi malo. Preto im vysvetlujem nech si nechavaju hry a neviem co to stahuju stahovat od inych kamaratov ktori mozu veselo stahovat kolko chcu. No nejak ma nepocuvaju a robia si co chcu. A ked sa ich pytam co zas stahovali tak sa vzdy vyhovaraju ze len surfuju alebo to hadzu na druhych.
Takze potreboval by som nejaky program co by mi ukazoval kto bol kedy na jakej stranke kolko a presurfoval.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Monitorovanie siete

Príspevok od používateľa hojko »

A my by sme od teba potrebovali vediet ako mas riesenu siet. Kedze predpokladam, ze je to zrejme cez router, tam mas smolu. Pripadne si tam kup poriadny router typu MikroTik. Ak to ides cez tvoj PC a bezi nonstop ako server, tak par programov je, len treba urcit ci ide o Windows alebo Linux.
Davis.apple
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Davis.apple »

Niektoré security balíky obsahujú rodičovskú kontrolu.(napr. Kaspersky internet security). Môžete siahnúť aj na iné programy rodičovskej kontroly je ich viacero. Tam len ponastavujete, čo vaše deti môžu na pc a na internete robiť.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Ano, mas pravdu je to cez router. A mam aj Windows aj Linux.
Napísať odpoveď